progamer Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 http://static4.businessinsider.com/image/51fefc05ecad04034500001e-960/thor%20the%20dark%20world%20poster.jpg Çarşamba günü yeni trailer çıkacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 natalie'yi en öne koymuşlar, bu sefer ona da bi işlev buldular galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 gise icindir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Jane foster e.r hemşiresi değilmiydi niye öyle aptal gibi bilim adamı uapmışlarki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Thor'a doktor alter ego yapmaya gerek görmediler. Sadece bir isimlikte geçiyor Donald Blake. Dolayısıyla ER hemşiresi ile tanıştırmaya uğraşacaklarına zaten bu Asgard'ın kullandığı ulaşım şeklini inceleyen bir bilim insanına çevirmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=npvJ9FTgZbM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 bizde ne zaman geliyo sinemalara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 1 November 2013 (Turkey) diyor imdb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 dark elfler yok adam gibi ne biçim trailer lan, nataliye bile lokiyi aşağılatmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 http://gifrific.com/wp-content/uploads/2012/08/Thor-Hammer-Catch-Fail.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 hakikatten olay ne hiç belli olmuyor trailerda dark elfler mi düşman ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LesterPiggott Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 darknes is COMING, *yıkım sahneleri*, *loki tokat yer*, thor: I'll save us all! çocuk kandırıyolar sanki, trailer(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Dark Elfler evren oluşmadan önce mi vardı? Hiç bilmiyorum hikayeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Dark elfler Svartalfheim yaşıyor işte loki ara sıra bunları kandırıyor ice giantları falan asgard a raid düzenliyorda, surtur arca giriş yapacaklarmı burdan hala enchantress çıkmadı ortaya yoksa avengersla paralel mi gidecekler iki türlüde bok gibi olacak çünkü thor hiç sevmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 O kısmını biliyorum hatta Surtur bunları yok ediyordu galiba da kalan son dark elf bir süre Odin'e danışmanlık filan yapıyordu ama benim demek istediğim trailer da şey diyor: "Evren oluşmadan önce ne vardı diye sorulduğunda, çoğu insan hiç bir şey yoktu der, bu yanlış, karanlık vardı ve geri döndü vb." Dolayısıyla Dark Elfler evren oluşmadan önce var gibi bir durum yoksa (burayı bilmiyorum), Dark Elf ler değil sanırım konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 cok kotu duruyor.^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Bekledigim filmlerin fragmanini izlemem ama onu dedilerse farkli birsey uydurmuslar. Marvel evreninde evrenden yasli tek filmde oynamasi muhtemel karakter Galactus. Anomaly filan da evrenden eski diyorlar ama karakter olamaz onun gibiler pek bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 şu kostümler de ilkokul müsameresi gibi olmasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Gayet güzeller nesini beğenmedin? Aşgard mimarisinden izler taşıyor. Hele Thor direk ÇR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 http://x.annihil.us/u/prod/marvel/i/mg/b/90/521ade12da44f/detail.jpg http://i.annihil.us/u/prod/marvel/i/mg/9/30/521ade67c416e/detail.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Daha büyük çözünürlükleri var mı onların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 tr ye ne zaman gelecek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 ben bi ısınamadım şu thor'u oynayan elemana ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 conan o'brien da ayni konudan muzdarip. http://teamcoco.com/video/thor-trailer-08-12-13 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Conan O'Brian neden hiç komik değil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar