xwhiplashx Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 he iste o yuzden bizim ulke de bu konular olamaz olmamali da. biz bize verilen rahatlik ve imkani cok farkli degerlendiriyoruz cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Ayrıca uygulamada olmadıktan sonra istediği kadar anayasada olsun n'olacak. Halkı düşmanlığa sevk etmek de suç; partililer çıkıp ateistten adam olmaz diyebiliyor, dötü yiyen varsa çıksın müslümandan adam olmaz desin hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Güzel bir gelişme, bunun anayasada olması, bu toplumun bu fikri sindirebildiği anlamına gelmez. Önce başbakanın "dindar bir nesil yetiştirmek istiyorum" gibi söylemlerden vaz geçmesi lazım. Bi içine sindire sindire "inanla inanmayan kardeş olsun en önemli olan bu" desin. Yani insanlar ateistlere anayasadan korktukları için saldırmayacaksa zaten bu toplum adına bir gelişme sayılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 yanlsı güzel bi gelişme falan yok ortada. var olanı kaldırırken tamam bunu kemirin diye bu kadarına dokunmamıslar o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 evet aslında gelişme sayılmaz, bu ayrımı yapmak bile saçma zaten anayasada "herkes dil, din, ırk vs gözetmeksizin aynı haklara sahiptir" maddesinin yanlış yorumlanmasını önlüyor en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 beyler RTE dediğiniz adam böyle biri çok kafanızda büyütmeyin. Neden canlı tartışma programlarına çıkmıyor muhaliflerle falan deniyor. karşısında yalaka basın olunca bile böyle oluyor. O yüzden daha çok yasa çıkar, daha çok oyulur devletin, toplumun altı. Ben yaptım hazırlığımı kilerde seccadem, namaz hocam, takkem duruyor. ilk baskında ortaya çıkarıp aha en iyi müslüman benim derim rahatım. http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=3mc0trRL9C0#t=89s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 kameraya o bakış bitirdi lan haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Olması gereken birşeyi lütfedip de vermişler gibi olmuş, ne ki bu şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clownbaby Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 ya hala akp'den şeriat geliceğini sananlar var. tayyip dediğin adam mübarek gittikten sonra mısıra gidip müslüman biri pekala laik bir devleti yönetebilir, deyip laikliği normal kabul eden bi herif. ayrıca kanımca şeriat almanya'ya gelir türkiye'ye gelmez. türkiye'de kendine müslüman diyenlerin nerdeyse hepsi fatih s.m. kardeş katlini devletin bekası için yasalaştırdı denince doğru buluyo. yani kişinin tanrı'nın haram dediğini helalleştirmesine ok diyo. türkiye, sizin gibi dahi ateistlerin sandığı gibi islamın i'sine sahip çıkanların yaşadığı bir yer değil. ama i'yi saymak DEVLETIN BEKASI'naysa bi düşünürler. eğer soran olursa şu anda benim bildiğim yeryüzünde islam şeriatine sahip bir devlet byok, evet suud dahil. nedeni müslüman olmayanları kendine veli, yardımcı edinmesi. yasaları falan nasıldır bilemiycem araştırmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 mani said: beyler RTE dediğiniz adam böyle biri çok kafanızda büyütmeyin. Neden canlı tartışma programlarına çıkmıyor muhaliflerle falan deniyor. karşısında yalaka basın olunca bile böyle oluyor. O yüzden daha çok yasa çıkar, daha çok oyulur devletin, toplumun altı. Ben yaptım hazırlığımı kilerde seccadem, namaz hocam, takkem duruyor. ilk baskında ortaya çıkarıp aha en iyi müslüman benim derim rahatım. http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=3mc0trRL9C0#t=89s off abi o video ne öyle ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 surat çok iyi :D :| :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 1:44-1:53 arasının gif yapılması lazım mutlaka ya ahahahah ifadenin değişimi mükemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 çoğhönemli çoğhönemli böyle açık bulmuş laf sokmaya çalışan veletler gibi atlıyor ve hüsran tabi sonuç. Adnan Menderes sözünü tutmuş ya. seçtiririm demişti seçtirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 orda gafı rte yapmamış yalnız barlas yapmış. dersini iyi çalışmamış. gerçi cevabı vermememk için çabası da göz ardı edilemez rte fazla zorlamış. cevaptan sonra daha iyi kıvırtması lazımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 6-7 eylül olayları sırasında CE HA PE zihniyetinin başta olduğunu iddia eden başbakan gaf yapmıyor yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 başbakanın gaf yaptığını ima etmek bile şerefsizliktir, öyle diyor kendileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 fede said: orda gafı rte yapmamış yalnız barlas yapmış. dersini iyi çalışmamış. gerçi cevabı vermememk için çabası da göz ardı edilemez rte fazla zorlamış. cevaptan sonra daha iyi kıvırtması lazımdı. iste orada o cevabi vermese barlas rezil olacak, barlasta hem kendini hem basbakani rezil etmemek icin ugrasiyor ama canli yayin iste isin kotu tarafi o. rte danismanlarinin onayi olmadan lafa atlamamali olay aslinda bu. o olaydan sonra iyice danismanlarina sirtini dayamistir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 benim anlamadığım şey, Anayasa orada ortadayken, neden bunca saçmalığa göz yumuluyor? hayır anayasa mahkemesi buna müdahele etmiyorsa bile, neden biz koyun gibi izlemekle yetiniyoruz? şeriat geldi hoş geldi ley ley lüm lüm ley http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/egitim/784388/Yeni_mufredatta__Ataturk_yok_bolca_cihat_var.html http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/822235/85_yillik_cenaze_marsi_bitti__Segah_Tekbiri_geldi.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Seriat gelmesinde necrolarmi ele gecirsin ulkeyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 o zaman alırım bi dal aktiviisim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Bone said: benim anlamadığım şey, Anayasa orada ortadayken, neden bunca saçmalığa göz yumuluyor? hayır anayasa mahkemesi buna müdahele etmiyorsa bile, neden biz koyun gibi izlemekle yetiniyoruz? cunku Xenus said: https://pbs.twimg.com/media/DIfSoX_XoAApXBP.jpg aym başkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Laurelin said: Seriat gelmesinde necrolarmi ele gecirsin ulkeyi? -de bitisik, -mi bitisik. Resmen ev temizlemek yerine gunduz matinesi izleyip, aksam yemegini de disardan soyleyen ev kadini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Issizlik sgaolsun :3 30 yasinda emekli hayati bu kadar oluyor ahahahah Grammatik macht frei aticaktim bak ona bile usendim, dahi anlamindaki de yemi usenmicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Oski said: Bone said: benim anlamadığım şey, Anayasa orada ortadayken, neden bunca saçmalığa göz yumuluyor? hayır anayasa mahkemesi buna müdahele etmiyorsa bile, neden biz koyun gibi izlemekle yetiniyoruz? cunku Xenus said: https://pbs.twimg.com/media/DIfSoX_XoAApXBP.jpg aym başkanı Çünkü en büyük muhalefet partisinin lideri: Kılıçdaroğlu, AYM Başkanı'na sahip çıktı: Uzun süreli eğilmedi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar