WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 O fakir işi olmamış hacım kojiroh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Beyler fırına gidin ekmek hamuru alın 1 tane. Sonra elinizi sıvı yağa sokun hamurdan küçük bir parça koparın 1 çay kaşığı nutellayı koyun içine gelcek şekilde kapatın. Kızmış kızartma yağına atın 10 sn sonra çıkarın ve deneyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Tutturamadık http://i.imgur.com/zikcFJl.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Araya mohikan girdi sdfsdf Sequo said: Beyler fırına gidin ekmek hamuru alın 1 tane. Sonra elinizi sıvı yağa sokun hamurdan küçük bir parça koparın 1 çay kaşığı nutellayı koyun içine gelcek şekilde kapatın. Kızmış kızartma yağına atın 10 sn sonra çıkarın ve deneyin. Ben onu maydanozlu lor ile yapıyorum. Müthiş oluyor. Soğanla kavrulmuş kıyma ile de deneyebilirsiniz. O da bomba olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 abi ben sokak lezzetlerine bayılıyorum.hijyen düşük,tat yüksek. özellikle pakistan ın sokakçıları izlerken transa geçiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 pakistan sokak yemeği videolarında yemekten çok sinek var, kurbağa mısın kardeş? ekrana da atlıyor musun izlerken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 akşama doğru yediğimiz dönerin üstüne gün boyunce kim bilir hangi sinek, böcek, bakteri geliyor, ne tozlar, pislikler akıyor. hele işlek bir yerdeyse bütün sokağın pisliği o dönere yapışıyor. bir farkı yok genelde sokakta satılan yiyeceklerin birbirleriyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Şimdi şurada bir yerlerde eskiden olduğu gibi teyzeler sıcak sıcak lokma dağıtsa... Abi ne özledim onu. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 stimpak said: pakistan sokak yemeği videolarında yemekten çok sinek var, kurbağa mısın kardeş? ekrana da atlıyor musun izlerken? hijyensiz oluşunu sergilemesi daha samimi geliyor.canım cekiyor, 10 numara yağ:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 arkadaşlar lütfen fakir olmayanlar yazmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 esasinda ole program yapmali ..bim lezzetleri le gurme diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Gizli said: ekmeğe neden balık diyorsunuz arkadaşlar? Bayaa bi yörede öyle diyorlar yumurtalı ekmeğe. Bende hanımdan alışkanlık oldu İstersen google hz. Sor sdfds ekmek balığı yazınca çıktı bu sonuçlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Kojiroh said: Konserve ton balığı ve mısır fakir sayılır mı bilmiyorum da ton balığını alıyosun, bol mayonez, kara biber ve biraz mısırla karıştırıyosun, atıyosun yarım ekmek arasına, yanına da ufak bi doritos bi de kocaman bi kupada çay alıyosun bitti gitti şunu ben öğrenciyken yapıyordum akşam yemeklerinde. ekmek arası ton balığı ve mısır. marketten alınabilecek ve neredeyse sıfır efor sarfederek yapılabilecek yemekler arasındadır. mayonezden sakınıyordum yalnızca. üstüne de kahve çakıyordum. oh mis. sonra sabaha kadar ragnarok, film, konser videosu, anime vesaire, allah ne verdiyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 cips alıyonuz (zevkinize göre) bunları pakette bi kırın ezin iyice,1 domates ayarlayın menemen stayla,karabiber kekik ve ezdiğiniz cipsi dökün,varsa biberde koyun az biraz,kavurun hacı bunu üstünde 3 yumurtayı kırın ekmeği banın yiyin dfhddfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 patatesli yumurta işte o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Hhmmmpppffggssss http://altugun.mutfaksirlari.com/files/2011/06/patatesli-yumurta.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 ayran + patates kızartması + ketçap = ağızda bırakılan o acımtırak tadı yemeyen anlayamaz.. gözleme arası tavuk sote; bu da çok ilginç bir tat.. bizim ünide en ucuz yiyecek türüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 vaperon said: Şimdi şurada bir yerlerde eskiden olduğu gibi teyzeler sıcak sıcak lokma dağıtsa... Abi ne özledim onu. :( Abi İzmir'de Swiss Hotel'in oralarda içiyorduk çok güzel, karidesi, midye tavası, kalamarı falan hüpletiyoruz. Derken barın karşısına bir kamyonet yanaştı; yan kapağını açtılar, kazan falan var. Adam lokma dökmeye başladı, bizim de canımız çekti. Gidip alalım dedim, gittik sıra vardı sıraya girdik. Sıra geldi, parayı hazırladım cebimde... Adam lokmayı verirken farkettim, x'in ruhuna el fatiha falan yazıyor sdf. Lokma döktürmüş sanırım ölünün ailesi. Bedavaya verdiler. Döndük biz de barda yedik lokmaları. Yediğim en lezzetli lokmaydı. Artık kimse ismine lokma dökülen, Allah rahmet eylesin tekrardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Lahmacuna adana dürüp yiyen var mi denemek firsat olmadi bence olmeden yapilmasi gereken 100 seyden biridir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 İzmir'de her semtte illa lokma döken var. Ben lokmadan baydım ama güzel kültür seviyorum İzmir'in güzel özelliklerinden bir tanesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Ekmek arası rufless dan sonra cidden hiç bir şey daha fakirce gelemez.Sende dene dedilerde ekmeği yemeyince doyarım ben zaten dedim mantığını çözememiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Ekmek arası ketçap da var lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar