mani Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 toz kırmızı biber + tuz + kimyon + kekik karıştırıyorsunuz. ekmek/simit/pide üzerine tereyağını sürüp üzerine bir tutam serpistiriyorsunuz afiyetle yiyorsunuz sabah kahvaltısı olarak.
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Saçma değil aslında anadoluda birçok yörede yapılır. Zerdeçallı pilav ve domatesli pilav. Zerdeçallı pilava dereotu da katılır. Harika olur tadı. Domatesli pilavda da tencerede kavrulmuş domates rendesine tuzlu sıcak suda 1 saat bekletilmiş pirinç eklenir. İsteğe göre fesleğen yaprağı konur bir kaç adet sonradan çıkartılmak üzere. Daha sonra normal pilav gibi pişirilir. Hafif lapa gibi ve sulu olduğu için soğuk olarak meze niyetine ya da akşam yemeğinde sıcak olarak da servis edilebilir.
Bone Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 copry said: Seftaliyi gectim , ekmek arasi ekmek ne ya ahahhah benim hep aklımdaki bir projeydi, onu söylemiş
patrickstar Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 peynirli cips, simit ve mayonez. (mayonez burgerdan alınmış olacak) para kalırsa sprite ya da kola eklenebilir, olmadı çeşme suyu + şeker + limon. güzel olur güzel.
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Bebe püskeviti diyen adresini versin, hayvan gibi canım çekti lan :(
fenn Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 sahanda yumurta ve üstüne karabiber+kırmızı biber ekmek arası mayonez pilavın içine salatayı karıştırıp yemek.
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 ekmek arası bol nutella, tost makinesinde sıkıştırın iyice
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 ekmek arası krem peynir ve doritosun çok iyi olduğunu söylüyordu bi arkadaş.denemek lazım
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 copry said: Oooo ekmek arasi krem peynir doritos zaaaa. bu arkadaş değildi bana söyleyen.2 oldular :)
copry Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Ahhahahah denemelisin gercekten harika bir lezzet (tu)
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Absolut said: pilav karpuz pilav portakal
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 BramStoker said: 1. Ekmek arası domates tava üstüne mayonez ve peynir parçacıkları. peynir parçacıkları rendeden geçirilmiş olacak. Bruchettanın yandan yemişi bu.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Odeon said: Absolut said: pilav karpuz pilav portakal Bitter çikolata + portakal. Mükemmel oluyo.
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 bir dilim kek içine 0.8 miligram cannabis otu
Cute Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Unique recipe Orji zeytin yağı yaygın bir tabağa dökülür... 10 numara kekik, biber ve hafif tuz atıp karıştırılır... Bizden tavsiye kızarmış bir dilim ekmek kopartılır ve banıla banıla yenir. *hmmmm*
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Theridone said: pirinç pilavı + reçel http://www.youtube.com/watch?v=9CS7j5I6aOc
HikmetHoroz Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Cute said: Unique recipe Orji zeytin yağı yaygın bir tabağa dökülür... 10 numara kekik, biber ve hafif tuz atıp karıştırılır... Bizden tavsiye kızarmış bir dilim ekmek kopartılır ve banıla banıla yenir. *hmmmm* Tarifin gerçekten de hidrojen atomu kadar innovatifmiş tatlım.
fede Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 saçma sapan lezzetler deniyor konuda, türkiyede her 10 aileden 6-7sinin kahvaltıda yediği şeyleri yazıyosunuz buraya
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 hipster lezzetlere ihtiyacımız var. творог+Сметана Сметана+domates suyu mantarlısı da olur. yarın başka saçma lezzetlerle devam edeceğiz
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 творог+Сметана Bu güzel de beyaz ın sürme peynirine benziyor zati.Hipster lezzet değil bu bilmiyolla diye garip isimli sallamışın da ekşi kremayla lor o. Öbürünün içinde domates suyu var zaten yanına ne koysan saçma sapan lezzet olur.
desislaf Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 smetana bildigimiz yogurt degil mi ya? benim yedigimden anladigim o (:P)
Öne çıkan mesajlar