dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 axedice said: Şimdi editörden nefret ediyor muyuz etmiyor muyuz? Şovtivide çalışıyor olması bu konuda etkili değil bence, önemli olan dolandırıcılık var mı yok mu. Ki mayhemi kandıran adamdan korkarım ben. Koskoca mayhem, istese VPN yarışmasına katılıp ömrünün sonuna kadar beleşe VPN hizmeti kazanabilir. her şey sana bağlı! TÜM GÖZLER SENİN ÜSTÜNDE! bakalım axedice'ın kararı ne olacak? axedice editor'e tamam mı diyecek devam mı? reklamlardan sonra. show'da!
Seele Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 show'da o konuda cok les yani. tama heyecanli yerinde zarttttttttttttttttt.
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 araya joker'den asucan reklamı alalım.
iarwain Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 adam ofisine çağrıyor beyler, ATARA ATAR gidere gider hakkı cavus cocuguyuz seklımız yeter
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 seele nefret ediyorsa ben de ediyorum. nikinde 3 e var adamın boru değil.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 ee yazdım ben bunu gazteye yszdım, dediydim ben dediydim ben bak "Tatar Ramazan" said: Editör sen CIA mensubu değil miydin? Bu VPN üzerinden tüm bilgilerimiz login ve KK şifrelerimiz Ameriganların eline geçecek demektir!!
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Ben gergeyi seçtim senden nefret ediyorum editör.
Bone Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 axedice said: Şimdi editörden nefret ediyor muyuz etmiyor muyuz? Şovtivide çalışıyor olması bu konuda etkili değil bence, önemli olan dolandırıcılık var mı yok mu. Ki mayhemi kandıran adamdan korkarım ben. Koskoca mayhem, istese VPN yarışmasına katılıp ömrünün sonuna kadar beleşe VPN hizmeti kazanabilir. lol
SNA1L Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 editör korsan vpn dağıtıyomuş ondan sinirli gerge parasını verin alın diyo sdf
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Abi medyada çalışmanın konu ile ne alakası var. Bende medya çalışanıyım güvenlir değilmiyim yani. :D
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 hayır. finans medya ve ilac sektöründe calısanlara guvenmıyoruz.
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Flameoffear said: Abi medyada çalışmanın konu ile ne alakası var. Bende medya çalışanıyım güvenlir değilmiyim yani. :D Buna da ban!
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Ohş ilaç sektörü tecrübem de var. Kurban ediyorum kendimi. Yörüngeye iki bilet lütfen.
Marty Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 cia ajani show tvye sizdi! SOK SOK SOK
Editor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 "Tatar Ramazan" said: ee yazdım ben bunu gazteye yszdım, dediydim ben dediydim ben bak "Tatar Ramazan" said: Editör sen CIA mensubu değil miydin? Bu VPN üzerinden tüm bilgilerimiz login ve KK şifrelerimiz Ameriganların eline geçecek demektir!! Tatar :) ahahaha gel ben sana bi Bira ismarlayim kanyonda
Bone Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Flameoffear said: Abi medyada çalışmanın konu ile ne alakası var. Bende medya çalışanıyım güvenlir değilmiyim yani. :D HEP AMARİGANİN OYUNLARİ BUNLAR!
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 İstanbul'da olduğumu nerden çıkardın Cry ben Afganistan'dayım asdasdasd
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Flameoffear said: Abi medyada çalışmanın konu ile ne alakası var. Bende medya çalışanıyım güvenlir değilmiyim yani. :D hem medyaya çalışıyor hem de türkçe bilmiyor. Bende->ben de değilmiyim->değil miyim? elbette güvenilir değilsiniz. medya çok rezil bişi gerçekten de.
patatespresi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 medyanı da al git. mod mean medyan.
Ren Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 10 senelik çok iyi arkadaşım medyada işe girdi, yüzüne bakmıyorum o gün bu gündür.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Bu işin olayı izlenmemek, değil mi? Editor öyle diyor. İzlenmemek niye? Reklam gelmesin diye. Medya ne yapar? Benim için işin olayı identity theft ama, kişiselleşmiş reklam işime geliyor yani, saçma saçma şeyler göstereceğine... Identity theft konusunda güvenilir bir önlem olacağına inanmıyorum Editor'un ama. Bu arada Editor bana cevap olarak şunu yazmış: Editor said: *Eger bir hizmet alirsan Faturani yollayabiliriz. *Turkcem internet geneline gore iyi diyebilirim ve yazim hatalarida kullandigim cihazlardan kaynaklanmaktadir.(hiz benim icin onemli) *Saga sola pok atip durmuyorum. O sistemi denedim ve programlarinda spyware tespit ettim napiyor kisaca soliyim reklamlari halledio belli bir ip ye devamli olarak senini girdigin siteleri yolluyor cookieleri bile aliyor gonderiyor e bu durumda public bi ortamda paylastigini goruncede bunu belirtmek istedim. *1998 de kendi ISPim vardi amigalarla multi connection yapiyordum o zamanlarda 10 kisi vardi grubumuzda. interaktif islere profesyonel olarak kendim 2000 yilinda basladim. *tekrar belirtiyorum ben satmak icin yazmadim bilgi almak icin yazdim. Oneriler icin ve test icin yazdim. ucretsiz kullansinlar beta doneminde diye yazdim ayrica dedigim dogrudur 100mbit hatti olan varsa Ulassin bana test yapalim deniyelim gbit hatta olur isteyen varsa adresimi veriyim gelsinler gorsunler ofiste herseyi SNA1L said: editör korsan vpn dağıtıyomuş ondan sinirli gerge parasını verin alın diyo sdf Yok abi, şunu diyordum ben: http://forum.paticik.com/read.php?5,6465710
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 dasaaa said: Flameoffear said: Abi medyada çalışmanın konu ile ne alakası var. Bende medya çalışanıyım güvenlir değilmiyim yani. :D Hem medyaya çalışıyor, hem de Türkçe bilmiyor. Bende->ben de değilmiyim->değil miyim? Elbette güvenilir değilsiniz. Medya çok rezil bir şey gerçekten de. Hem türkçeme laf atıyor hem de türkçe bilmiyor. cık cık
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Gerge şu internet'de deli araştırma yaparım, şunu bunu biliyorum diye abudik kubidik isimlerle her hafta başlık açıyorsun bir de pirates hede hodo diye atarlanıyosun ya, şu adam ne yapmış olursa olsun(ki o topiği de okudum) acayip itice geliyorsun hacım bana ya. Söyliyim dedim.
Editor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 "Tatar Ramazan" said: İstanbul'da olduğumu nerden çıkardın Cry ben Afganistan'dayım asdasdasd benim hangi kanyondan bahsettigimi nerden bildin ?
Öne çıkan mesajlar