Masticore Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Güzel birşeye benziyor diablo 1 tadı var sankine hele hele... http://www.youtube.com/watch?v=3l1dsorPpWYhttp://www.gog.com/en/gamecard/inquisitor/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 çok iyi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 grafikler tam ekranda çok güzel oluyor lan. ayrıca oyuna başlarken asker geliyor düşman mısın değil misin gibilerinden. ben dostum dedim. ne bileyim herkes öyle söylüyor git benim için x tane bişey öldür bana dostluğunu kanıtla dedi. benim hemen alışmış aklım oduncu diyerekten peki abi diyip öldüreceğim şeyi aramaya giderken iki adım attım. bi dakka lan niye bu lavuğun istediğini yapıyorum dedim. dönüp adama hayatını bağışladım bu benim dostluğumu göstergesi olarak sana yeterli dedim. adam of course abi im sorry diyip şehre aldı. bende böyle bir gereksiz cehennem evet durumu oldu. eşşek gibi de çözünürlük desteği var. böyle şeyleri özleyenler deneyebilir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Priest, Paladin ve Thief classlari disinda class olmamasi kalbimi kirdi yoksa bi alip deneyecektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 2 gündür indiricem inmiyor bi türlü, seed plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 abi yıl 2012. az daha grafik istiyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 hmz bakalım neymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 divine divinity vardi ondan bayaa kotu ama indie oyun sonucta cokta yermemek lazim senin benim gibi adam yapmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Darqainu said: Priest, Paladin ve Thief classlari disinda class olmamasi kalbimi kirdi yoksa bi alip deneyecektim priest, paladin dışında class olmaması lazım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 konusu biraz ilgimi çekmişti ama oyun sarmadı yani her şeye alışırım da her silah savuruşumda stamina gitmesine alışamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 niye ya, iyi bence oyle bi' ozellik olmasi. steam cikarsalar keske. d2'yle bg karisimi guzel durmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 imam classı lazım bu oyuna arkadaş niye koymuyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Ninlempis said: Darqainu said: Priest, Paladin ve Thief classlari disinda class olmamasi kalbimi kirdi yoksa bi alip deneyecektim priest, paladin dışında class olmaması lazım zaten. o da ayrı bir olay. GÜNAHKARLAR YÜZÜNDEN CEHENNEMİN KAPILARI AÇILDI diyolar sonra hırkız mı kapatıyo o kapıyı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Cidden =D Trailerda tam kilise cemaatine hitaben yapılmış gibi zaten eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Oldschool takılıcaz diye çok kasmamak lazım bence, yapımcılar için söylüyorum. Grafikleri sorun değil de skill kullanımı, hareket animasyonları vs. biraz daha efektif olaydı iyi olurmuş. Yordu beni bu oyun. 15 sene önce sorun değildi tabii bunlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 satan diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 cok iyi gözüküyor bi deneyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 steame gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 adamlar deli gibi emek vermiş ama dialoglar falan feci kötü gözüküyor. 3 sene translate fail. + çok kasıntı bu devirde kimse oynamaz ki bunu gamepadle karakterşitsiz HP MP staminalı aşırı kullanıcı dostu oyunlar varken çok zor tutunması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 nası bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 roman okuyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 oku oku bitmiyo olm bu daha ilk kasabadan çıkamadım, adamlar oyun değil ansiklopedi yazmış. en randomundan her npcnin de diyeceği min. 1 paragraf var oyunda ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 1 dolar http://store.steampowered.com/app/241620/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 aldim ben asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 başla okumaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar