ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 TTNET benim bulunduğum bölgeye fiber internet verebiliyormuş. Normalde düz adsl kullanmaktaydım. Bir sürü soru var haliyle şimdi: TTNET'in Fiber'i iyi midir, Superonline'a falan sordurayım mı (altyapı aynı galiba zaten, değil mi?) Kullananlar ne diyor yani - Modem olarak TTNET'in verdiği modem yerine kendi modemimi mi almalıyım, kurulum yapılırken TTNET ya da Superonline problem oluşturur mu? Dikkat etmem gereken, bilmem gereken neler var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Çok detaylı bilmememe rağmen alt yapıları farklı sanırım. Bir de TTNET'in bir daha modemini kullanmam hayatta, kesin kendim alıcam sağlam düzgün bi tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 altyapılar farklı. kotası koymaz bana diyorsan kesinlikle geç fibere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 TTnet denmiş, ben Superonline için konuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 evde ttnet fiber kullaniyorum bildiklerimi anlatayim. eger fiber kablo dairene kadar geliyorsa ttnet gelip iki tane cihaz kuruyor. biri direkt fiber kablonun baglandigi garip bir modem, digeri de tilgin (hg1131 olmali) marka router. superonline'in su anda her turlu fiber internette ayni tilgin modelini kullaniyor. bu tilgin denen router ya da modem, her ne ise, rezalet. ne kablosuzu adam gibi ne kendisi. internette superonline icin tilgin yerine baska bir router kullanma yontemleri anlatmislar onu deneyebilirsin. superonline hic kullanmadigim icin ttnet icin hizmet yorumu yapayim: iyi degil. yani hatti baglatirsan, sorun cikmazsa iyi. ama sorun cikarsa cozemiyo hiyar oglu hiyarlar. 1 aydir kotama bakamiyorum, kendileriyle ilgili bir sorun, onu bile cozemediler daha. besiktas bolgesinde vdsl 2, 50mbit kullandim 1 sene boyunca, ilk baslarda saniyede 6 mb/s gorurken 6 ay sonra 4-4,5 mb/s civarindaydi hizlarim. su anda eyup'te daireye kadar gelen fiber kablodan baglaniyorum ve hizim 6 mb/s'yi goruyor. ancak tek parca bir sey indirirken mesela 3,5-4 civari takilabiliyor. ha bu arada superonline'a gececeksen 150 tl kurulum ve 25 tl aktivasyon aliyorlar eger taahhut vermezsen. ttnette sadece aktivasyon parasi aliyorlar diye biliyorum. tavsiyem kesinlikle taahhut verme, en azindan gideremedikleri bir sikinti oldumu diger iss'ye gecmekle tehdit edebilrisin. edit: ha bu arada superonline'da 50 mbit icin 100 ve 250 gb akk bulunurken, ttnette bu rakam 50 mbit icin 125 gb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Korsan indirip yapmıyorsan 250GB ancak yeter film filan stream ediyorsan, bunu söyleyeyim ben de. 120GB civarı harcıyorum ben sıfır korsan ve 720p stream ile. Sen büyük ihtimalle 1080p isteyeceksindir fiber hızında. Korsan için zaten yetmez, aynı fiyatlara Uydunet düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 süperonline bu ara kendi altyapısını kuruyor turuncu kablolar ile, heryeri kazıyor gürültü yapıyor falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 pendik ile maltepede var kartalda yok şu fiber uyuz oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 8mbit adsl ile ortalama 300gb download yapıyorum, adamlar şaka gibi 50mbit fibere 125 gb kota koyuyorlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 kadıköy'de kozyatağı, eranköy, caddebostan'a fiber döşemeye başladılar, hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 demin ttnetten aradılar. 8 mb olan baglantınızı 16 yapalım dediler aynı fiyata ama tivibu kurucaz 2 ay takılıcaksınız sonra isterseniz devam ettirirsiniz isterseniz iptal ettirirsiniz dediler. kabul etmedim gecen sefer arttırdıkların sormadan kota koymuşlardı baglantıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 abi beni de bir kere öyle aradılar. bağlantı hızınızı arttırıyoruz üstelik faturanızda düşüyor, istiyor musunuzzz z beyfendiiii dedi telefondaki eleman. yok dedim ben böyle iyiyim istemiyorum, ama daha ucuza daha çok bağlantı istemezmisinizzzzz dedi tekrar telefondaki eleman. yok hayır istemiyorum deyip kapadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 abi ben erenköy'de oturuyorum. burda bütün sokakları tek tek kazıp turuncu kablo döşüyolar fiber diye. ama ttnet mi superonline mı bilmiorm. bizim sokağıda geçen hafta yaptılar hallettiler gittiler. demin superonline'ın sitesinden baktım orda gözükmüyo burda superonline fiber. acaba ttnet miydi bunlar? arasam telefondakiler bilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 bizim burdaki kablolar superonline'nınmış. göztepede oturuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Bende şunu sormak istiyorum. Fiber internet sadece SİTE içerisinde oturan kişilere mi veriliyor. Ben müstakil evime Fiber internet çektirebiliyor muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 evinin orda kablo varsa çekerler diye düşünüyorum, şahsen apartman kapımın 1 metre önünde fiber var arasam çekmezlerse komik olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 müstakil e çekmeyebilirler.sitelerde de önceden talep alıyorlar veya mesela yönetici arıyor 5 daire istiyor 10 daire istiyor gelin takın filan gibi.öyle geliyorlar.sadece ben istiyorum deyip taktıramıyorsun.gelen çözüm ortağı/servis/bayi herneyse size hizmetden önce buradan kazancım ne olur,superonliine dan ne kadar hakediş alırım filan bunları hesaplıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 RedallHoor said: Bende şunu sormak istiyorum. Fiber internet sadece SİTE içerisinde oturan kişilere mi veriliyor. Ben müstakil evime Fiber internet çektirebiliyor muyum? Abi benim ev müstakil ve evin önünden bu yaz geçtiler boruyu. İçinde kablo yok henüz sanırım ama sokakta karşılıklı boru döşedi herifler. Şimdiye dek hiç umudum yoktu ama verirler artık heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 BTK'nın da verdiği rahatlıkla superonline belediyelerle birlikte İstanbul'a harıl harıl fiber kablo döşüyor. En son Kozyatağı çevresini bitirdiler. TTNET'in kendi altyapı çalışmaları devam ediyor.. Hoş TTNET değiş Türk Telekom döşüyor, TTNET kullanıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tubakartal Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Arkadaşlar hangi bağlantıyı kullanma konusunda kafanız karışıksa karşılaştırma sitesi enuygun.com'u deneyebilirsiniz. http://www.enuygun.com/internet-baglantilari Bütün internet bağlantıları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Bizim kapıya kadar gelmiş fiber ,geçmeyi düşünüyorum da fikirlerinizi alabilir miyim ,özellikle superonline ile ttnet fiber arasındaki farklar nedir tam olarak ,kimler ne şekilde memnunlar ? Hem ev telefonundan kurtulmak hem de biraz hızlı internet görmek adına geçeyim diyorum bilemedim http://www.superonline.net/kampanya-detay?k=64&d=gece-kusu-kampanyasi&t=0#! şöyle bir şeye rastgeldim hatta, fiyat fena degil gibi ,ayrıca bir de 12-6 am arası kotaya takılmama olayı çok hoş gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 sizin kapıya kadar ikisi birden mi gelmiş? apartmansa ttnet fiberdir o büyük olasılıkla o yüzden soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Bugün ögrendim ben de ,büyük hayal kırıklıgı oldu tabi ,superonline'nın bize gelmesi temiz 15 sene sürer apartmana getirme olayını duyduktan sonra :) ttnet fiber gelmiş ondan dolayı da şunu düşünüyorum http://www.ttnet.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/Okula-Donus-Kampanyasi.aspx CthuLhu said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 TTNET fiber var apartmanda, yani apartman girişinde epey büyük bir kutu var üzerine FİBER yazmışlar. Gittim başvurdum VDSL verdiler 50 mbit. 3 ay oldu bağlandı, çok memnunum. Internet yavaş diye bir sorunum olmadı. Aynı anda 4-5 cihaz bağlıyken bile rahat rahat kullanıyorum verdikleri stock modemle. Torrent açıkken oyun stream filanda gayet güzel. Ha birde Superonline'a göre artısı sanırım UPLOAD AKK'dan düşmüyor. 2mb upload var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 ben de ttnet hipernete geçtim, çakma fiber oluyor bu galiba eve kadar değil apartmana kadar fiber geliyormuş sanırsam ya da mahalle santraline kadar emin değilim. modemi verdiler sabah, eve gidince görcez bakalım korkuyorum ttnet patlıcak elimde diye. 24 mb/75 gb akk 53 tl verdim sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar