DeviantSun Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Her türlü MMO'da trading post'tan nefret ediyorum abi, önünde geçirdiğim 10 dk bana 1 saat gibi geliyor. Olabildiğince kaçınıyorum, mali müşavire ihtiyacım var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Sanki 80 e kadar bineğe gerek yok da 80 den sonra var gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 3 alman kiz var baslmak istiyorlar. ben zamanim yok oynamam dedim. bu kizlara oyunu gösterebilecek varmidir. (ingilizce biliyorlar). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 DeviantSun said: Her türlü MMO'da trading post'tan nefret ediyorum abi, önünde geçirdiğim 10 dk bana 1 saat gibi geliyor. Olabildiğince kaçınıyorum, mali müşavire ihtiyacım var :P Önünde niye vakit geçirecen ki? Silahları çantadayken direk sağ tıkla sat. Ondan sonra baktın pick up'ta paracıkların gelmiş. O zaman trading post vendoruna gidip paranı alır gidersin. Bırak 10 dakikayı o npclerin başında 1 dakika bile beklemene gerek yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Seele said: 3 alman kiz var baslmak istiyorlar. ben zamanim yok oynamam dedim. bu kizlara oyunu gösterebilecek varmidir. (ingilizce biliyorlar). fotoğraf koy ona göre, bir N faciası istemeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 şimdi onu diyecektim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Phoenixlin said: Qahlel said: @Phoenixlin Lütfen bana ne yapıp, yapmayacağımı söyleme. Lütfen bana oyun bırak deme. Lütfen karşı argüman üretemediğin konularda yanlış deme. Lütfen bilip de bilmemezlikten gelme. Lütfen "lütfen" ile başlayan böyle cümleler kurma. Lütfedip hepsini yapmaya devam edeceğim. abi 5 aydır oyun çoggotu olm iğrencc ayy diyip günde 12 saat oynayanları bosverin bence ciddi değerlendirme yaparken :p:p http://forum.paticik.com/read.php?96,6259845,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Qahlel said: @fir3blad3 oyunun tüm ekonomisi kötü bir aion kopyası. kaynakların dağılımdan tut da para kazanımına kadar. hatta craft bile çok gereksiz ve "kalitesiz" bir grind gerektiriyor. kalitesiz sözünü şöyle açıklayım: hiçbir yetenek gerektirmeyen sadece ekstradan fazla zaman kaybetmeniz neden olan herşey. craft çok mu gereksiz? sen swtor'u bi bilseydin. burda tüm lv80 exotic armorları TP fiyatının yarısına mal ediyorum... al oku şunu bi http://www.atkcommunity.com/content.php/171-Riding-The-Wave-Crafting-Gold-In-Guild-Wars-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 @Qahlel Desene oyun tam tahmin ettiğim gibi :) 2013'teki "epic" oyunun 2012'de açılan forumu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 @Kevinromeo Evet 1235 kişinin dediğine karşılık bir trollün postlarını destek olarak alıp ona göre konuşuyorsun tebrik ederim.Evet oyun tam dediğin gibi.Şimdi bilgisayarı kapatıp mutlu olabilirsin... Oyun nasıl mı..; http://www.metacritic.com/game/pc/guild-wars-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 adam hater. şu lafı diyen adam hiç bi şekilde ikna olmaz, ömrünün kalanını gw2 haterlığı yaparak geçirir. Kevinromeo said: Gizli said: oyunun yarısı bozuk Epic'liktendir o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 d a ayrı yazılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Kevin kisini lutfen ignore ediniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 ne biçin thread arkadaş, içeriğin 50% i yanlış 50% si ego savaşı laf dalaşı. patinin haline. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qahlel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 @Norak O yazımı tekrar okudum. Çoğu sorun hala devam ediyor. Arabirimle alakalı. Balans ile alakalı bir sürü kısma zaten Arenanet'de benle aynı şeyi görüp, el atmış. Sen neden bahsediyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Zikko said: d a ayrı yazılır Yoo bitişik yazılır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar