nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 diğer mmolar çokta birşey sanki de isometriclere laf atıyonuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Seru said: neverhood'un yapımcılar, lisansını alamadıkları için farklı bir adla gene clay oyunu yapıyorlar. http://www.kickstarter.com/projects/1949537745/armikrog yuh neverhood bile geri dönüyo 240k olmuş bile, 1m'a vurur 1 haftaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 bu olsun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 arama tam çalışmıyor, en güncel topik bu galiba. hax!! _ change password Kickstarter announced on its blog (and via an email sent to customers) that hackers had found their way into certain parts of their database. hackers were able to access a database that contained usernames, email addresses, mailing addresses, phone numbers, and encrypted passwords. That “encrypted” bit is a bit of a plus — but given that no encryption is uncrackable with the right resources, you should absolutely change your password anyway. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 ya yeter artık iris deseni filan verelim webcam'le öyle çalışsın bu sistemler, şifreleri şifre altında tutuyoruz gene olmuyor. quis custodat qq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 https://lastpass.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 güzel de mobil aletleri de kullanabilmek için premium almak lazım filan, yine de bir düşüneyim, sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 O kadar da lazim degil. Mobil'de kendi programini yuklemen gerekmiyor. Bookmarklet ile hallediyorum ben, bak bir neymis. https://helpdesk.lastpass.com/features/bookmarklets/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 kickstarter dan çıkan başarlı bi oyun yok imkansız bu kadar kıt kaynaklarla üretken bir iş yapmak zor. bu para toplama işi yapımcıları sevindirmekten başka birşey değil. bu zamanda insanlar bugsız sorunsuz işler bekliyor insanların tahammül sınırları çok aşağıda artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 FTL: Faster Than Light kickstarter oyunu ve gayet basarili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 ftl dediğin bir proje sayılmaz milyon dolarlar toplanmasına gerek yok. benim bahsettiğim milyon dolar toplanan oyunlar.kickstarterdaki asıl problem iktisat problemi. verdikleri taahhütler aslında düşündüklerinden çok daha fazla zaman para ve iş gücüne mal oluyor. kickstarter projelerinde de bu üç unsur yok denecek kadar sınırlı. Bunun yanı sıra üretkenlik var fakat derda derman olacak bir şey değil. İndie oyunlar ise farklı ortada bir taahhüt bulunmuyor(ftl de mesela) ve üretkenlik açısından can alıcı noktalardan vurabiliyor. arz ve talep olan yerde üretkenlik düşer. Kickstarterdan iş çıkacağını sanmıyorum hatta yakında dükkanları kapatırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 kickstarter'da 1 milyondan fazla bağış toplayan oyunların sayısı iki elin parmaklarını geçmez. Arada patlayan projeler tabi ki olacaktır fakat şu an için niche oyunların hayata geçmesi için en büyük mecra kickstarter. Ayrıca nasıl ki sinema sadece endüstriyel bir ürün değilse, bağımsız sinemacılar, kar amacı gütmeyen, sanat odaklı filmler varsa, aynı şey oyunlar için de geçerlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Dragonutopia said: Sui Generis Fizik motoru inanılmaz..combat olayı süper olmus.. bu oyun hakkaten efsane olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 iki elin parmağı dediğin sayı az değil kaldi ki sinema endüstrisindeki sanatsal filmler tabiri caiz ise izleyiciyi salak yerine koymaktan pek bir farkı oldugunu sanmıyorum. kickstarter daki asıl amaç maddi olarak kaynak yaratmak sanatsal film için milyon dolarlık kaynağa gerek oldugunu sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 dragon fin soup . 20 saati kalmış konulu dredmor gibi olacak sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 ay tatlıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 şu konuya bakıyorumda bir çoğu hala bitmedi ve FTL dışında elle tutulur pek oyun yok. Benim umutlu olduklarım var merakla bekliyorum At the gates ve lord of xulima ama allah bilir ne zaman cıkarıcaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Original SIn cikti ya, o yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 DOS yeter aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Şu baya iyi olcak. https://www.kickstarter.com/projects/1460250988/darkest-dungeon-by-red-hook-studios Heralde early access alacağım ilk oyun olucak. said: Turn based - tactical team style - gothic - dungeon crawler - roguelike. http://img1.wikia.nocookie.net/__cb20131221022501/degrassi/images/6/64/Its-so-beautiful.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 kickstarter eski baldurs gate tarzi oyunlarin kurtaricisi oldu resmen divinity mukemmel cikti zira sira eternityde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Tori said: Şu baya iyi olcak. https://www.kickstarter.com/projects/1460250988/darkest-dungeon-by-red-hook-studios Baslıgını gecen ay actım sanırım,takip ve destekcisi oldugum harika bi oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 3 sene içinde yazdığım oyunlardan Broken Sword 5 - the Serpent's Curse, Tesla Effect: A Tex Murphy Adventure, Xenonauts, Carmageddon: Reincarnation, Fallout: Nuka Break Season 2, Republique, Völgarr, Shadowrun Returns (ve ek paketleri), Leisure Suit Larry remake, FTL, Wasteland 2, Broken Age (Double Fine Adventure), Pillars Of Eternity (Project Eternity), Dreamfall Chapters, Divinity Original Sin, Satellite Reign, Kung Fury bitirildi ve çıktı. Torment Numenera geliyor. Shadowrun Chronicles (Shadowrun Online), Cluck Yegger in Escape From The Planet of The Poultroid (Two Guys SpaceVenture), Malevolence, Grim Dawn, The Banner Saga, Code Hero, Maia, War For The Overlord, Shroud Of The Avatar, ne halde hiç takip etmedim. Yogventures tümüyle yalana döndü sanırım. ama onun dışında başarılı bir sistem oldu gibi sanki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Valla banner saga gayet iyi fakat episode olayına girmişlerdi 1. çıktı beğendim kısa olmasına rağmen devamından ses yok malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 at the gates oyunu beni çok heyecanlandırmıştı. Paçoz altından kalkamadı şimdi Q1 2017 diyor çıkış tarihine... https://www.kickstarter.com/projects/jonshafer/jon-shafers-at-the-gates/posts/1424574 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar