Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GW2 Artılar & Eksiler


Qahlel

Öne çıkan mesajlar

Aslında bu yazıyı tüm contenti bitirdikten sonra yazmak istiyordum. Ancak yazacak o kadar çok şey var ki; toplamda 2 ayrı yazıcağım bu konu için. Şimdi okuduğunuz yazı oyunun ilk 1 haftasındaki kişisel tecrübelerimden edindiğim bilgiler & deneyimlerle yazılmıştır. Olayları ve durumları olduğu gibi aktaracağım. Herhangi bir önyargılı bir duruşum yok. Sadece kötüye kötü, iyiye iyi diyeceğim.

Öncelikle artılardan başlamak istiyorum:
[list]
[*]Launcher çok iyi optimize edilmiş. Gereksiz hiçbir şey yok. Oyuna girerken 30 tane ara video izlemek zorunda değilsiniz. Bilgisayarınız biraz hızlıysa login olduktan 10-15 saniye içinde direkt karakterinizle oynamaya başlıyorsunuz. Bunun diğer bir iyi yönü ise eğer client'e yeni yama gelirse veya oyun arada bir çökerse; kaldığınız yerden devam etmeniz sadece saniyeler alıyor. Arada bir bekleme süresi hissi vermiyor.
[*]Grafikleri çok başarılı. En son (ultra) ayarlarda oynarken bile bana mısın demiyor. Kalabalıkta herkesi rahatça görebiliyorsunuz. Piyasadaki paralı oyunlar arasındaki en iyi 2. grafiklere & en iyi optimize edilmiş 1. motora sahip.
[*]Haritası çok büyük. Hiçbir zaman kendinizi dar bir alanda oyun oynuyor hissinde bulmuyorsunuz. Tyria dünyasını devamlı yapmışlar. 2 bölge arasında gidip gelirken mevsimler & bitki örtüsü anında değişmiyor ama bölgeler arasında mevsim ve bitki örtüsü farklarının akıcı bir geçişi başarıyla sağlanmış.
[*]Oyunda her yere teleport ile gidebiliyorsunuz. Gidebiliyorsunuz derken ilk olarak o bölgedeki teleportu açmanız gerekiyor. Ondan sonra o bölgeye tekrar gitmeniz gerektiğinde teleporta tıklayıp haritanın neresinde olursanız olun 1 saniyede oraya ışınlanıyorsunuz. Teleportlar arası herhangi bir ara bekleme süresi yok.
[*]Dinamik quest sistemi ilginç bir yenilik olmuş. Hiç bir zaman quest kaçırdım korkusu veya bu quest-in npc-si nerde sorusu kafanıza takılmıyor. Her bölgeye girdiğinizde o kalp-quest-i için ne yapmanız gerektiği hemen çıkıyor. kalp-quest-ini bitirince gerekli ödüller postanıza otomatik geliyor. NPC'ye git-gel ile hiç vakit kaybetmiyorsunuz. Hatta aynı bölgede event başlamışsa, genelde o eventi yaparken o bölgenin de kalp-quest-ini yaptığınız için 1 iş ile 2 kere kazanıyorsunuz.
[*]Gathering yaparken hiçbir kaynağı kaçırdım korkusu yok. Aynı kaynaktan bütün sunucu aynı anda orda olsa bile siz toplama yapabiliyorsunuz. Herkes de yapabiliyor. Kaynak bulmak & önce toplamak için bir yarış yok.
[*]Hemen hemen her klas 8-12 arası silah kullanıyor (fazla & az olabilir). Bu sayede karakteri kendi oynayış şeklinize göre kişiselleştirebiliyorsunuz. İsterseniz greatsword; olmadı hammer; o da olmadı staff derken bir sürü seçeneğiniz var. Her kişinin her karakteri oynayışı kendi özgü.
[*]Gem store'dan özel görünümlü kıyafetler alıp, karakterinizi özgün giydirebiliyorsunuz. Ayrıca bunun dışında bir bölgeyi tamamen bitirdiğinizde kalp-npc-leri o bölgenin özel setlerini satıyor.
[*]Bazı arkadaşlarınız başka bir sunucuda olsa bile sizle grup olup PVE'de beraber sizle oynayabiliyor. Tüm zindanları ve PVE içeriğini sunucu farkı gözetmeksizin beraber bitirebilirsiniz.
[/list]
Sıra eksilerde:
[list]
[*]Overflow denen bir sistem var. Kanal sistemi gibi. Bir gruptayken gruptakilerle aynı haritada olup, başka overflowlarda kalabiliyorsunuz. Sizi aynı yere sokmak için sıraya koyuyor. Bazen 10dk'da bazen 1 saate ancak çözülüyor. Çözülene kadar akla karayı seçebiliyorsunuz.
[*]Vendorların haritada dağılmış olması çok kötü bir durum. Belli bir armor parçasını veya ara craft item-ini o haritada hangi npc'den alacağınızı bilmediğinizden ve bunu gösteren bir sistem olmadığından bir haritadaki tüm npcleri dolaşmanız gerekiyor. Teleport pahalı olduğundan tüm haritayı tek tek dolaşmak oldukça uzun sürüyor.
[*]Teleport ücretleri siz level arttıkça artıyor. Hem mesafe hem de level üstünden teleport ücreti arttığı için level yükseldikçe maliyetiniz çok artıyor. Her yere yürümek daha ekonomik gelmeye başlıyor.
[*]Her yere yürümek zorunda kalmak ve mount olmaması belli bir süreden sonra sıkıcı oluyor. Teleporta para bayılmaktansa yürümek zorunda kalınca belki en basit mount ile 5 dakikada gideceğiniz mesafeyi 15-20dk'da (mob-larda saldırıyor) ancak gidiyorsunuz. Mount niye konmamış anlamadım hiç.
[*]Karma gereksiz. Karmayla alınabilecek her silahın ve armorun karma bazında değerini çok arttırdılar. Sadece karma kasarak 50+ levelde 50k karma ile ancak 1-2 silah almak içler acısı bir durum. Karma ile bir şey alıp bundan gold kazanmak banlanma nedeni.
[*]Drop rate-ler çok düşük. Saatlerce mob farm-layıp sadece biraz silver kazanır durumda olmak oyun sonu için çok rahatsız edici bir durum.
[*]Gold zor kasılıyor. Hele PvE'da craft kasıyorsanız öküz gibi para harcayıp ancak bikaç puan kastığınız oluyor. Quest bitirince 1 silver+ kazanırken, herhangi bir teleport noktasına ışınlanmakta 1 silver olunca para birikmiyor. Repair ücretleri çok yüksek şu aşamada.
[*]Trading post hala çalışmıyor(du?). Bir sürü gereksiz drop düşüyor oyunda. Belki sizin işinize yarayamacak bir drop başkasına yarayacak veya size yarayacak bir drop başkasına düşüyor. Ama gem store çatır çatır çalışırken ne hikmetse trading post çalışmıyor. Siz de item-leri ya scavange ediyor ya da vendor-luyorsunuz.
[*]Sadece mail ile item trade yapmak kötü olmuş. Yanınızdaki adama bile item atmak için mail atmanız gerekiyor. Karşılıklı basit bir trade sistemi yok. O yüzden her trade için trading post gerekiyor.
[*]Gem store'u kullanmak için çok fazla para kaybetme mekanikleri eklemişler. Para rahat kasılmadığından rekabetçi kalmak için para almanız yani gem store'dan gerçek para ile gem almanız gerekebilir. Bu da sürekli devam edeceği için aylık parayla oynanan oyunlardan pek bir fark bırakmıyor.
[*]Auto Ban sistemi var. Eğer 5 kişi 1 karakteri report ederse anında 72 saatlik ban yiyor. Bu sisteme ticket atmanız faydasız olur çünkü ban bitmeden dönemiyorlar zaten. 5 kişilik arkadaş grubu istediği herkesi 3 gün banlatabilir.
[*]Support sistemleri çok kötü. NCSoft'un Aion Avrupa support'unun devamı. Ortalama bir ticket-a en kısa cevap verme süreleri 3 günden başlıyor. O zamana kadar da iş işten geçmiş oluyor.
[*]Hikaye-quest-i zorlukları da iyi ayarlanmamış. Gereğinden fazla zorlar. Tek kişi tarafından yapılması beklenen bu quest-ler için çoğu zaman yanınıza birkaç arkadaşınızı çağırmanız gerekecek. O zaman da pek manası kalmıyor zaten.
[*]Zindan zorlukları iyi ayarlanmamış. Her zindana girerken en az 1 Guardian alın yanınıza. Guardian-la 30 dakikada bitirdiğiniz zindanlar Guardian-sız 2-3 saat sürebilir. Bazı zindan içi ara moblar aşırı zorken bosslar kolay, bazı ara moblar kolay derken bosslar aşırı zor oluyor. Şaşıp kalıyorsunuz. Zindanlardan da aldığınız çok güzel işe yarar bir drop olmuyor.
[*]Craft kore oyunundan çalıntı gibi. Çok fazla malzeme istiyor en yüksek seviyeye getirene kadar ve genelde craft-ladığınız bu item-ler çöp-itemler. Scavange ediyor veya vendor-a satıyorsunuz. Tamamen vakit ve para kaybı olarak tasarlanmış.
[*]Gathering de kore oyunlarından çalıntı gibi. Craftla uğraşıyorsanız çok fazla malzeme toplamanız gerekiyor. Ancak bir kaynaktan topladıktan sonra o kaynak tekrar toplayana dek çok uzun bir müddet geçmesi gerekiyor (relog ile belki tekrar toplama mümkün). Saatlerce toplama yapıp, işinize en fazla 70-80 kaynak toplamış durumda olmak içler acısı.
[*]Botlara sadece 72 saat ban verilmesi aşırı komedi. İnsanların bot kullanmasını teşvik ediyor. 0 level karakter açın ve ilk 10 leveli oynayıp karakteri çözün sonra bota bırakın. Yakalanırsanız en fazla 3 gün ban yiyorsunuz. Yakalanmazsanız level 80e kadar kendi başına kasar hem de drop ve paralar cabası.
[*]Kamera çok yakın. Geniş açıyla etrafa bakılmıyor. Melee için sorun olmasa da uzaktan savaşan karakterlerin ekranı daha panoramik görmeleri gerekiyor. Hele ki PVP-de bu büyük fark yaratıyor. Bu kamera açısı kaç beta oyunca şikayet edildi. Hala düzeltilmedi.
[*]Haritanın zoom-in-out sistemi kötü. Şehirlerdeki ikonlar küçük olduğu için ne nerde tam göremiyorsunuz. Herşeyin yerini ya ezbere bilmeniz veyahut haritaya boş boş uzun uzun bakmanız gerekiyor istediğiniz yere gitmek için. Harita max zoom out'ında çok az ikon gösteriyor.
[/list]
Oynanır mı sorusuna gelince: şimdilik oynanır. Level 80'e kadar kasılır. Hikayeler değişik. İlginizi çekiyorsa bitirin. Herkes end-game-e geldiğinde ne olacak onu ben de bilmiyorum. Çünkü hiçbir şey yok gözüküyor WWW'den başka.

kaynak: http://www.avalonauxilium.com/index.php/mmo/guild-wars-2/item/50-guild-wars-2-art%C4%B1lar-eksiler
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Trading Postu her gün daha fazla kişiye açıyorlar. Trading posttan alınacak eşya ile gem ile alınacak eşya farklı olduğundan(birinde oyuncular birbiriyle, diğerinde şirketle alışveriş yapıyor sonuçta) niye ikisi de kapalı değil diyemiyor insan.

Açık haliyle artıları:

- Daha önce oynadığınız oyunlardaki AH mantığı yok. Alıcılar, alacakları miktarı ve tane başına ödeyecekleri fiyatı belirtiyor. Satıcılar satacakları miktarı ve tane başına talep ettikleri fiyatı belirtiyor. Eğer iki tarafın istekleri kesişiyorsa, direk satış gerçekleşiyor. En ucuza siz satıyorsanız da büyük ihtimal koyduğunuzun 10. saniyesinde paranızı tahsil edebilirsiniz.
- Buradaki alım/satımlar bütün serverlar arasında gerçekleşiyor. Yani Gandara'da oynuyorsanız, Desolation'da daha ucuza satılan itemı alma şansınız var.
- Açık haliyle kesinlike item eksikliği çekmiyor alıcılar. Özellikle craftingde en zorlandığım kısım 0-75 arası benim için. Çünkü o kısımdaki hammadde ihtiyaçlarımın büyük bir kısmını 1-15 level mapinde geri kalan kısmını 16-25 level mapinde toplamam gerekiyordu. Ama olmuyor, ne toplarsan topla yetmiyor =) Trading Post sayesinde bugün 75 sınırını geçebildim ve şimdi önüm açık =)

Açık haliyle eksileri:

- ÖLÜMÜNE YAVAŞ. Oyun grafik optimizasyonu olarak ne kadar başarılıysa, trading postunun yavaşlığında o kadar fail. Bugün bir eşyayı satabilmek için ilgili kısmı açmam 5-6 dakikamı aldı kimi zaman. Açıldığında da satmak için tuşa bastığımda sürekli hata vermişliği var. 1-2 saat gezip tekrar denediğimde ancak düzeliyordu.

- Aynı şekilde bir eşya almak için searchü kullandığımda, yavaşlıktan hiç bulamıyordu. Bulduğunda itema tıkladığımda satılan ürün yok diyordu(ki var). Tüm bunları aşıp, en ucuza o itemı almak istediğinizde ise o fiyatta satılan miktarların bittiğiyle karşılaştım. Ki arka arkaya 3-4 en ucuz fiyatı kaçırdım bu yüzden.

Kısaca düşünce ve mantık güzel. Ama yavaşlık olayını çözemezlerse çok küfür yerler.

Oyunun eksilerine ekleyeceğim bir kaç şeyim var benim de:

- Oyun 1-50 level arasında nerdeyse çok az ya da hiç oyunu etkileyici buga sahip değil. Oyunun izin verdiği her şeyi yapabiliyorsunuz. Ama 50. leveldan sonra işler bir anda değişiyor. Kendi karakterimle leveling sırasında iki farklı harita arasında gidip geliyorum düşük levelda kalmamak için(Timberline Falls/Iron Marches ikilisini bitirdim en son). İki haritada da yaptığım 20 public event varsa bunların 8-9 tanesinin buglı olması. Event başlamasına rağmen bir yerden sonra kilitlenip kalıyor. Özellikle Timberline Falls'da bir skill point ve POI discover'ına giden yolu açacak event zincirinin buglanması yüzünden; o haritayı çoğu kişi %100 bitiremiyor(ben şanslı olanlardanım =)).

- Her haritanın son level bossları genel olarak saçma sapan kolay. Chest düşürüyor ama çoğunlukla da işine yarayacak bir şey çıkmıyor. Ama bugün Iron Marches'ın sonlarında çıkan Fire Elemental/Fire Shaman boss'unda reslediğim insanlarla bir level atladım(zorluğu anlaşılsın diye belirtiyorum =)). Gel gör ki o kadar emeğin sonunda gümüş madalya verdi bana ve ortalıkta chest bile yoktu. İleriki seviye haritalarda da durum böyle mi bir fikrim yok; gezip görücem =) Ama sanki bossları hazırlayan elemanlar kafalarına göre takılmış. "Hacı bu kolay, herkes rahat rahat dövsün, chest açsın" dedikleri bosslar ile "Öyle bir boss koyalım ki sonunda harcadıkları vakitlere acısınlar" bossları olması hoş değil.

- Overflow serverları bir eksi olarak görmüyorum ben. Oyuna hiç girememe ya da girip de lagdan adım atamama sorunu yerine; overflow'da sorunsuz oynamak benim işime geliyor. Ama şöyleki overflow olarak beni gidip fransız/alman serverlarına attığında çok küfrediyorum. Overflow'dan çıkmak içinde haritamda başka yerlere gitmek zorunda kalıyorum o sebeplen(ekstra travelling parası ödüyorum üstüne).

Genel artılara bir ekleme yapmam gerekirse de:

- Shop'da oyunu etkileyecek en ufak bir şey satılmıyor. Uğraşılırsa 0 para vererek, sadece altın kasarak oyunu digital versiyondan, digital deluxe'e bile yükseltebiliyorsunuz =)

- Optimizasyon gerçekten çok çok iyi. P8600 işlemci 6gb ram nvidia 9600m laptop ile Texture-Animation-Environment özellikleri high'da geri kalanı da low ya da kapalı da oynuyorum. WvW'nin en kalabalık yerlerinde bile minimum 20 fpsye kadar düşüyor. Maksimumlarında 40-50ye çıkmışlığı var.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ilk yazıdaki bazı maddeler çok acımasızca olmuş. Bir kere oyunu oynayabilmek için 80 level dahi olsanız da gem store'dan oyun içi para almak zorunda değilsiniz, bu çok abartı. He rahat oynayacağım dersem o ayrıca param olsun şunu bunu alim dersen ok.

ayrıca level 40'a kadar ki şahsi görevlerin hepsini tek yaptım, ilerde ne olur bilmiyorum ama hiçbirisi zor değiller, sadece bir level düşükken dahi bile girmememiz gerekiyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

+ spvp sistemi mobA gibi, direk girip hiçbir şeyi kafaya takmadan pvp yapabiliyorsun. eğer benim gibi lvl kasmak istemiyorsanız ideal.

+ WvsW çok iyi, pve yapanlar da kazançlarını orada kullanabiliyorlar.

+ oyunun zorluğu çok iyi, sürekli tetikte ve iyi oynamaya zorluyor.

+ trait-skill-item sistemleri gayet güzel. Onlarca farklı builde imkan tanıyor.

+ oyun amaçladığı şekilde insanları hep başkalarıyla yardımlaşmaya zorluyor, iyi organize olanlar karşılığını alıyor.

+ mount yok, gezerek görerek yaşayarak oynama olayı çok güzel.

+ overflow sistemi sayesinde sıra beklerken oyunu oynayabilme olayı çok iyi.

+ dinamik event olayı baya eğlenceli. yaratık kesmekten çok sıkılmama rağmen dinamik eventlere koşa koşa gittim ve çok zevk aldım.

----

eksikliği olanlar: overflowdaki party sistemi- genel olarak guild sistemi- trading sistemi- instance'a her girip çıktığında overflowa atıyor

eksiler:

- MMORPG nin RPG kısmı özellikle vurgulanmasına rağmen oyunda oyuncular arası iletişim zayıf. Trading sisteminin otomatik olarak kurgulanması bunu daha da kötü hale getiriyor.

- Kamera duvar ve nesne diplerinde tam anlamıyla sapıtıyor.

- Oyundaki uğraşı sayısı az. pvp ve pve yapmayacaksan yada bot gibi resource farmlamayacaksan yapacak bir şey yok. Ev sistemi gibi bir şey olsa yada ne bileyim oyuncular arası etkileşimi arttıracak uğraşılar olsaydı daha güzel olurdu. Gerçi ultima dışında bunu yapabilen oyun görmedim o yüzden biraz şahsi bir madde oldu.


Şimdilik aklıma gelenler bunlar, kafamda bir yıgın vardı ama hö deyince çıkmadılar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oncelikle bu defa OLMUS diyebilirim, wow sonrasi cikan en duzgun ve oturmus mmo bu, ozellikle competetive PvP kitlesi bundan sonra wowun yuzune bakmaz artik ki bunu rahatlikla soyliyebilirim (zaten senelerdir wowun yumusak karni pvp diyorum)

abonelik ucreti istememesi ile zaten direk bu yumusak karna tekmeyi basti, abuk subuk f2p oyunlar ile pvp arzusunu gidermeye kasan veya hala wow pvp sinden medet umanlar icin ilac gibi direk

artilar ve eksiler demicem, bikac madde siralicam

1-)event olayi basta cok guzel ama cesit cok az, gelecek vaad ediyor ama ne hikaye var ne bisi var, hep ayni seyleri yapip duruyorsunuz, eger parti kurmadan diger oyuncularla oynamak olmasa cekilmezdi hic ama herkesin beraber toplanip koy savunmasi filan guzel oluyor

2-)dunya genis ve buyuk ancak zonelar gene birbirinden kopuk, loading yemeden zone zone gezme gibi bi luksunuz yok, mount olmamasi basta OLEEEY dedirtiyor sonra YUUUH demeye basliyorsunuz, ilerde cok kufur edicek millet ozellikle teleport paralari girmeye baslayinca lvl80 de, world pvp de olmadigindan son derece anlamsiz bi karar

3-para para para, butun oyun ekonomisi gem shop uzerine kurulmus, sirf level kasarak veya olmayan questleri yaparak ciddi apra kazanmayi unutun, illa diablo 3 kafasi AHden arbitraj yapip gem satin alicaksinzi ingame para ile, enflasyonu kontrol icin zaten boel salak bi teleport sistemi ve drop kitligi mevcut oyunda, amac gene LAN UGRASICAGIMNA VERIYIM PARAYI KURTULIYIM 10$ NEKI diye impulse satin alma karari aldirip sonra pisman etmek

4-combat mekanigi tam next gen, ogrenmesi kolay ustalasmasi zor baya, skill clutter filan yok ancaaaak eglencelik skiller filanda yok, hersey cok tekduze ki lvl34 de asagi yukari her skillim acikti, trait haric ek bisi gelmicek ki havuc sopa olayina deginicem ilerde

5-bi onckei madde ile ilintili, combat instantlar ustunden yuruyor, predict&plan yerine improvise&adapt hakim ki bu oyunun herhangi bir PVE potansiyeli olmasinin onundeki en buyuk engel, o kadar random ve kaotikki hersey saldim cayira mevlam kayira direk

6-healer ve tanksiz deneyimde guzel, oyunun pvp sini 2-3 kat yuakri tasiyanda bu zaten, tam olmasi gerektigi gibi ama PVE potansiyelinin icine ediyor bu tabiki

7-havuc sopa, lvl80 e kasmaniz icin traitler haric bi neden yok gibi en azindan casual oynicaksaniz, lvl7 de wvwvw ye girdigimde ne yapiosam lvl30 dada aynisini yapiyordum, surekli ayni seyleri yapmak ve gear haric bisey elde edememek bayiyor ki wow gibi eglenceli yan content de icermiyor oyun

8-crafting cidden ve cidden en kotu, nasil bu kadar kotu yapmayi becerdiler aklim almiyor gerci collections hedesi baya guzel olmus

son karar:
PvP icin mmo oyniyorsaniz direk baliklama alin bu oyunu, yok pve de beklerim ben diyorsaniz kuskulu yaklasin, sirf PvE den zevk aliyorsaniz direk kosarak kacin, uzak durun
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

her gun bir sanslıyı troll garden a goturuyorum kufrediyor en son spark ı goturdum galiba bi daha norn goturmuycem adam yuzunden ben onumu goremiyodum.

cok off topic e cıkmadan

ben kripp le ilgili tartısılan topicte de yazmıstım boyle eksiler artılar diye. ilk posttaki tum + lara katılıyorum bi kac eksiye katılmıyorum ama genel cizgiyi fena cizmemis bence.

ozellikle end gamede suan yaptıgımız harita acmak. exotic atıyormus %100 bilmemne mapini acınca abi diye gezmek harita acmak bitince napıcaz gercketen ben de merak etmiyor degilim. ama gorucez. bugun ogrendigime gore 100 kadar explorer dungeon kosunca(Eh yaklasık bi 200 300 saat played) bi exotic full set tamamlanabiliyormus yaklasık olarak(weaponsız tabiki) belki dungeon problemi cozulurse ve guzel bi grubum olursa gunde 1 2 dungeon yapar tamamlamaya calısırım 2 ay icinde ama sanmıyorum okadar dayanabilecegimi. craftla set yapmak icinde hala kasmam ya da satın almam gereken bi 160 skill var bakalım nolcak =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Teoride öyle pratikte olmadığını düşünüyorum. Öyle bir sistemi kötüye kullanmada o 5 kişiye patlar sonrasında.
(Adamlar maille traiding yapılırken; parayı alıp eşyayı göndermeyen ya da tam tersini yapanları banlıyor. Emin ol sebepsizce report edip, automated sistemi abuse edenlere daha acımasız olurlar =)).
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Qahlel said:

[*]Kamera çok yakın. Geniş açıyla etrafa bakılmıyor. Melee için sorun olmasa da uzaktan savaşan karakterlerin ekranı daha panoramik görmeleri gerekiyor. Hele ki PVP-de bu büyük fark yaratıyor. Bu kamera açısı kaç beta oyunca şikayet edildi. Hala düzeltilmedi.


Kameranın yakın olması benim çok hoşuma gitti. Surların dibine gelipte 2 karış boyun ile surların arkasını göremiyorsun. Yada dağların arkasına saklanıp kamerayı uzaklaştırıp üstüne çevirip etrafı göremiyorsun. Benim hoşuma gitti, umarım hep böyle kalır.
Yoksa kalenin içindeki adam, dışarıyı görecek (surlara çıkmadan)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hannibal44 said:

5 kişi report ederse banlanıyor mu ? Sanmıyorum böle bi şey olacağını o zaman 5 kişilik bir arkadaş grubu bütün serverı banlatabilir.


Ben ban yedim mesela 30 saat oldu ticketa cevap bile yok,muhtelemen 5 gün sonra ticketa cevap gelicek 72 saat ban yediğim için lollololol diye okucam maili
Almayın oyunu aldırmayın piyasada yönetim açısından çok iyi oyunlar var,bu oyun fail.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...