Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

en begendiginiz sahne - ewt yine yeni bi matrix topiiii

karakedi

Öne çıkan mesajlar

-Neonun kurşunları durdurmas

-Morfinin tırın üzerine çıkış stili

-Otobanda Triniitinynin ters yönde motorla basması

-Zion daki Mech Warior un karizması ;)

-Neo nun bir yerde eliyle kılıcı durdurması

-neonun hızlı uçarken çatır çatır camları patlatması

-3 ajan kapıyı kırdıktan sonraki tüm herşey ;)[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

Only in My Dreams Now...Curse!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Disappear, 18 May 2003 02:51 tarihinde demiş ki:
bane`i virusleyip smith olduktan sonra kravatini duzelttigi sahne `Thank You!`
bide 3 agent lagimda kapiyi kirip giriyo neo dalga gecer bi bicimde `Hi ya fellas` son olarakta trinitynin o kadinin neo yu opmek istemesinde `Excuse me` demesi butun salon koptuk[hline]Ernest "Disappear" Clyburn
Jena "Sherea" Varela
cuma gunu movieplex 20.30 matinesi mi?[hline]Kontrolsüz GÜÇ,GÜÇ değildir..
Kings of Chaos - Mysterio
Sosyal ağlarda paylaş

8-10 kisi neo ya ates edio neo tabi durduruyo mermileri felan sora fransiz herif dio - ok you have some skills :D eheh bizim salon orda koptu bide neo kahinin koruyucusuyla dovusuo sora herif duruyo neo bakio saf saf adam dio ok good :D herif sora dio senin ''o'' olduunu anlamam lazimdi dio neoda : sorabilirdin :-o[hline]Kontrolsüz güç;güç degildir
Sosyal ağlarda paylaş

Matrix beyenmemişlermiş bilmemneymiş bıdı bıdı ne cins adamlar var ya ne bekliyerek gidiyorlar filmi nasıl beyenmiyorlar adamı hasta ediyrolar ya tobe mis gibi film
hemen hemen birinci film kadarda iyi özellikle sonu çok hoştu
hataları varmış insan izlerken fark etmiyor bile üç beş piskopat toplanım otuz kere izliyor sonra hatası var kötü olmuş diyorlar yaklayıcan güzelce bi kafa bi dirsek tamam.

[Bu mesaj TheSilver tarafından 21 May 2003 09:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben özellikle şu diyalogu çok beğendim, matrix evrenine çok ilginç bir yan kazandırıyor ve düşünmesi de çok eğlenceli.. :)

Neo: Are there other programs like you?
The Oracle: Oh, well, not like me. But... look, see those birds? At some point a program was written to govern them. A program was written to watch over the trees, and the wind, the sunrise, and sunset. There are programs running all over the place. The ones doing their job, doing what they were meant to do, are invisible. You'd never even know they were here. But the other ones, well, we hear about them all the time.
Neo: I've never heard of them.
The Oracle: Oh, of course you have. Every time you've heard someone say they saw a ghost, or an angel. Every story you've ever heard about vampires, werewolves, or aliens, is the system assimilating some program that's doing something they're not supposed to be doing.[hline]Agent Thompson: You!
Agent Smith: Yes, me.
[turns Thompson into another Smith]
Agent Smith: Me... me... me...
Agent Smith Clone: Me too.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Morpheus un elinde katana ile ikizlerle olan dövüşüne bayıldım.

birde neo nun agent smith ile olan kavgası öncesi yaptıkları geyik esnasında sinemada ses kesildi lavuk herifler sesi geri verene kadar dövüş başlamıştı.[hline]What if the prophecy is true.
Isn't it worth to fighting for?
Isn't it worth to dying for?
Sosyal ağlarda paylaş

heh o kadar beğenmedim bi yerden sonra bayıyor o sahne.

Neo: Link bana acilen Kara Murat programını yükle.
Link: Hızlandırılmış Kara Murat Kursu.. yüklendi.

nedir lol :)[hline]Fizban (11:46 PM):
ben öle şirin kızları seviom abi
çakmak için deil çıkmak için çıkacaksın

"Do you cling to the past, or can you see through the pain?"
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Anahtarcının Trinitye motor anahtarını verme kısmı.
Neonun Agentlarlan ilk kavga ettiği kısımlarda söylediği laf "hmms new Upgrades"[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Cuce Berserker of mid/pry
Sosyal ağlarda paylaş

Cidden en ii sahne neonun 1232093 tane smithle doustukten sora kacinca smithlerin tepkileriydi bence cok guldum.Adamlar resmen bakti hawaya : Uctu lan bu , nasi ya , olur mu laann
ben oynamiorm abi seklinde tepkiler werdiler.Bide kadin ozel programlanmis keki yiip de bacakarasindan encoded girip patlamayi goren bizle brbr gelmis bi kiz OHA KIZ ZEWKE GELDI die baarinca butun salon iptal oldu[hline]I'm your dream, make you real
I'm your eyes when you must steal
I'm your pain when you can't feel

Icq UIN = 788808
a.k.a -hellraiser-dt<<===jk2
Sosyal ağlarda paylaş

Morpheus un brööööööööm şeklinde tırı patlattığı sahne fransız elemanın olduğu sahneler
(tamam biraz yetenekliymiş) :lol:
sonracıımaaa

haa bide biikaç kişi şey demiş işte neo uçarken elini yumruk yapıyo superman gibi ya siz böyle aniden uçmayı öörenseniz sizde yapmazmısınız öyle :) yani düşün oda insandı bi zamanlar supermen çizgi romanlarıyla büyüdü belki :D abardım yine neyse

şey sahneside güzeldi hani koruyucu vardı ya kahinin onu böyle matrix modunda görürken parlıyodu ya böyle ışıl ışıl orayı beğendim

bide bişey sorucam o adam virus detect programı olabilirmi? yani hani herşey bişey ya oda omu diye dedim....

başka tır sahnesi tabi...100 upg ajan...kahinle neonun konuşması (oturmak istedim,biliyorum) :)

bide şeyi farkettinizmi kahinin neoya verdiği şeker ile ilk filimdeki kırmızı hap aynı....yani böyle BAAK diye göstermişler direk gözüme çarptı...

içimi döktüm ya :D[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki:
abi aşmış bişey o cici bebe
-------------------------------------------
Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...