Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni başlayanlara bilgiler.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yeni başlayacaklar, başlamayın abi. Özellikle hardcore oynayan bi adamsanız almayın sakın. 1 haftada oyun bitiyor. Pvp de 2 saat sıra bekliyorsun WvW'de. Yazık şu kadar güzel oyuna. En iyi UI ve grafikler bana göre. Ama bu kadar yalan edilmez. Bomboş oyun.
Mesaj tarihi:
Harir said:

hardcore'um diyen de tatava

Hardcore oynuyorsanızla hardcoreum arasında fark var. Max 2 haftalık oyun yav. WvW giremiyorsun ki. Sözde massive pvp. Sıra bekliyorsun.
Mesaj tarihi:
kalabalık server'da prime time dışında 15-20 dakkaya giriliyor
ortalama pop.lu serverda 15 dakka alıyor en fazla

ha iddaalıyım diyorsan spvp'ye de bekleriz. Neyse ama uzatmayım, wowcu hardcorelar mümkünse biran evvel dönsünler orda oynamaya devam etsinler.
Mesaj tarihi:
Harir said:

yoo biz beklemiyoruz.Gidip en kalabalık server'ı seçerseniz beklersiniz abi.

Seaferer's da oynuyorum. Medium haliyle bugun 2 saat bekledim. 1 saat öncesinde sıra gelmiyor. Guild ile action falan yapamıyoruz zira birimiz girip diğerleri gelene kadar ilk giren çıkıyor oyundan.

Çok afedersin de bu kadar güzel oyun yapıp mal gibi pvp yaptıramıyorsan o oyuncunun değil oyunu yapanın sorunu. Massive pvp bu mu şimdi ? Dungeon falan geçtim onları zaten. Auto attackla boss kesmek dungeon. Tek üzüldüğüm nokta UI ve grafik olarak tamamiyle EFSANE bi oyun yapıp içerikte bu kadar ağır nasıl *ıçılabilir. Yazık şu emeğe
Mesaj tarihi:
Harir said:

Bu arada sıra olayı bazen buglanabiliyor.Dün benden 5dk önce sıraya giren kişiden önce girdim mesela.

1 saat öncesinde giremedim daha. Bugun guildden arkadaş 2-6 arası giremedi. 4 kere de relog oldu belki buglanmıştır bişey olmustur falan diye.

Bu arada 2 saat önce arkadaş girmiş sıraya daha yeni sıra geldi adama. Gece 3 gibi girmek istersen 5 dk da sıra geliyor sıkıntı yok
Mesaj tarihi:
ohyeah said:

Harir said:

Seaferer's da oynuyorum. Medium haliyle bugun 2 saat bekledim. 1 saat öncesinde sıra gelmiyor. Guild ile action falan yapamıyoruz zira birimiz girip diğerleri gelene kadar ilk giren çıkıyor oyundan.

Çok afedersin de bu kadar güzel oyun yapıp mal gibi pvp yaptıramıyorsan o oyuncunun değil oyunu yapanın sorunu. Massive pvp bu mu şimdi ? Dungeon falan geçtim onları zaten. Auto attackla boss kesmek dungeon. Tek üzüldüğüm nokta UI ve grafik olarak tamamiyle EFSANE bi oyun yapıp içerikte bu kadar ağır nasıl *ıçılabilir. Yazık şu emeğe

sorun sıraysa sürekli şikayet varsa bi çaresine bakarlar elbet. gw1 dede comünle birlikte yürüyodu bu adamlar bi şekilde eksikleri kaparlar kısa zamanda diye düşünüyorum.
Mesaj tarihi:
Daesu said:

ohyeah said:

Harir said:

sorun sıraysa sürekli şikayet varsa bi çaresine bakarlar elbet. gw1 dede comünle birlikte yürüyodu bu adamlar bi şekilde eksikleri kaparlar kısa zamanda diye düşünüyorum.

WvW de limitleri arttırdık dediler sorun hala ortada. Oyunda yapacak hiçbir şey yok. Oyun mükemmel ötesi grafikler ve UI'ye sahip ama yok yani. Sıra + yapacak bir olayın olmaması bitiriyor resmen. Yazık yazık
Mesaj tarihi:
şunu merak ediyorum;

* WvW'ye oyuncu alırken, karaktere göre mi sıraya atıyor? yani mühendissin diyelim yanında savaşacağın tarafın mühendis adedine göre mi sıraya koyuyor? geçen akşam kardeşimle WvW'ye girmeye çalıştık. ben ondan önce sıraya girdiğim halde o 10dk'ya girerken ben 30 dk kadar bekledim.
Mesaj tarihi:
Normalde bir bug yüzünden senden sonra sıraya girenler senden önce WvW'ye girebiliyordu. En son patch'de bu bugı düzelttiklerini söylemişlerdi.
Acaba ikiniz aynı yere girmeye çalışmıyor olabilir misiniz? Atıyorum sen a borderlands'e girmeye çalışırken diğeri b borderlands'e girmeye çalışıyor olabilir mi? 3 border'ın ve battlegrounds'un birbirinden farklı sıraları var.
Eğer öyle bir durum yoksa bug'ı hala düzeltememişler demektir.
Mesaj tarihi:
ohyeah said:

Yeni başlayacaklar, başlamayın abi. Özellikle hardcore oynayan bi adamsanız almayın sakın. 1 haftada oyun bitiyor. Pvp de 2 saat sıra bekliyorsun WvW'de. Yazık şu kadar güzel oyuna. En iyi UI ve grafikler bana göre. Ama bu kadar yalan edilmez. Bomboş oyun.

Vualla sanırım bu değişmiş. Kapasiteyi artırmışlar gibi geldi bana. 15 dakikadan fazla sıra beklemedim hafta sonu.
Mesaj tarihi:
KingV said:

şunu merak ediyorum;

* WvW'ye oyuncu alırken, karaktere göre mi sıraya atıyor? yani mühendissin diyelim yanında savaşacağın tarafın mühendis adedine göre mi sıraya koyuyor? geçen akşam kardeşimle WvW'ye girmeye çalıştık. ben ondan önce sıraya girdiğim halde o 10dk'ya girerken ben 30 dk kadar bekledim.

Hayır... Sıraya girdiğin serverdeki, senin ana serverinden kaç kişi bulunduğuna bağlı olarak seni sıraya atıyor. Diyelim sen X serverindesin. Y serverine sıraya giriyorsun ama Y serverindeki X serverli kişi sayısı fazla. Yani düşman serverlerindeki kişi sayısından fazla. O zaman eşitlik olması için seni sıraya atıyor.
  • Yeni Oluştur...