Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Login Wars Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 cicibeybe said: Guardian baya iyiymiş Mesmer ve elementalistten sonra ilaç gibi geldi Ama wvw'de beceriksizliğimden kendimi işlevsiz hissediyorum o ayrı hangi wvw bısmıllah. 5 vs 5 ten fazla oynanmaz gıbı duruyor cok karambol geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 axedice said: http://img.photobucket.com/albums/v616/axedice/pati/booo_.png http://img.photobucket.com/albums/v616/axedice/pati/_ooomm.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Kungen server gelene kadar oyalanıyor ASDASSDF AS asdAŞLSKDŞSLDKFAŞLSKDAİSŞKFSDİŞFLASDASD SD ASDSD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Bari her login server down olduğun şu headstart'ta bizden yedikleri vakte karşılık gem mem bi şey verseler :( Edit: Dedim ve açıldı asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 geldi serverlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 geldi ama karakter seçip giremiyorsun şimdi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 keske banada gelse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Yok yok giriyo normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 gleoddyn said: geldi ama karakter seçip giremiyorsun şimdi de. girdim ben, oyundayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 galiba arena preorder yapanları kobay olarak kullanıyo sorunlar düzelir normal start da iyi iyi sorunsuz oynarım 2-3 güne siz devam edin bug felan bulmaya >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 paticik gunnars da dimi açtım charı orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Piken Square'deyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 login server problemi hala devam ediyor dimi? Yoksa 3g'den bağlatmıyor oyuna :S wireless'dan bağlandı 3g'de sorun var sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 iyi iyi sorun yaşayın niehhehehehe bi 12 saat daha giremezseniz yeter bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 dün akşam 6 dan beri hiç sorunsuz oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Canta+banka sikintisi yuzunden cooking'i biraktim,leather aldim craft olarak. Herkes yapsin bence , 8slot canta + iyi exp veriyo derileri convert etmek baslangicta. Sonra silersiniz istemezseniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Çanta+banka sıkıntısı yaşamamak için, çantanızın "sağ üst köşesinde" bir dişliye basıp, ordan "Deposit Collectables"a tıklayın. Böylece crafting materyalleri bankanızda boşuna yer tutmaz, direk collectibleslara atılır(bunu da yeni keşfettim, hemen paylaşayım dedim :p) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 God bless u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 sorun yaşayan varsa şöle bişi var: Hi Guild Wars 2 players, here is a list of the ongoing issues that are being worked on by our teams right now. Our number one priority at present is to fix issues that are preventing players from accessing the game. Issues resulting in error code 7, error code 21, error code 58 and error code 1038, all have answers at the following link http://en.support.guildwars2.com/app/answers/detail/a_id/8994. Anyone experiencing issues with error code 42 should wait a few minutes and try to reconnect to the game servers, as this issue is known and related to connectivity. Players experiencing error codes 9 or 45, please contact costumer support at your earliest convenience. http://en.support.guildwars2.com/app/ask/ We are also aware of some players receiving errors resulting in code 1032 that is related with world transfer operations. These transfers are working but experiencing some delays, please refrain from trying to transfer if you are currently able to play. We also have a team working on this issue as a priority. Other issues that are being solved are those related with the trading post system, guild issues and party issues on overflow servers. All of them are being looked over by our teams and we will update you when there is new information about the status of the issues. Thanks everyone for the comprehension! ~DO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 yok abicim bikaç dakka beklemekle hallolmuyor şu firewall hatası :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSheep Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 yok abi ben 2 saattir bekliyorum deniyorum ara ara ama girmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 ez macros'u kurcam valla en sonunda ben maça gidiyorum heralde bitene kadar girer :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSheep Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 aynen maça dönüyorum bende ellerime kramp girdi şifreyi girmekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Sifreyi hatirla diye bir secenek var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar