Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 2. Hafta: Beşiktaş - Galatasaray (26.08.2012 / 21.45)

kavurma

Öne çıkan mesajlar

Beşiktaş'ın sınavı bence asıl şimdi başlıyor. Derbi dediğim gibi her zaman derbidir. Ama seni deplasmanlarda kim kurtaracak, galibiyet serisi gelirken golleri kim atacak, istikrar nasıl gelecek bunlar önemli olacak. Ne olur bilemiyorum ancak Batuhan'la matuhanla BJK'nin işi zor. Pektemek'in sakatlığı bu açıdan talihsiz oldu. Şampiyon olan takım derbilerde iyi olduğu için değil, istikrarlı bir şekilde ligdeki diğer takımları yenebildiğinde oluyor.

Bizim takımın parayla olduğu yok. Geçen seneden beri "solid" takımımız var, kimyamız gayet iyi. Arada hatalar teklemeler gayet normal. Ben birkaç hafta içinde daha da forma gireceğimizi düşünüyorum ki olması gereken de budur. Fatih Terim'in Türkiye'deki en büyük özelliği deplasman karnesidir. Deplasmanlar bir takımı şampiyon yapıyor. 4 sene zarfında içeride yenildiğimiz çok maç olurdu, deplasmanlar kalemiz gibiydi keza geçen sene. Bakalım lig bu sene nasıl geçecek...
Sosyal ağlarda paylaş

Transfer olarak 2 oyuncu alınıcağını açıkladı yönetim 1 türk 1 yabancı demek ki birisi forvet olucak diğeride artık sol veya sağ kanat olur gibi. Q7 affedilik büyük ihtimalle bu hafta içerisinde ücretinde bir indirime gider.

Galatasaray bu sene yüksek bir ücret harcadı transfer için para ile olmadığı söylemeyelim lütfen. Amrabat,Burak,Hamit,Danny,Melo ve bunlar arasında kiralık olarak gelen ve maliyeti en düşük olan kişi Umut tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

khalad said:

Hakikaten şurada penaltı kararını açık açık olmasada savunanlar var utanın biraz kendinizden. Biraz delikanlı olup evet olmayan pozisyondan penaltı kazandık maçta 1 puanı kurtardık demek bu kadar mı zor ?

Kim demiş yahu, hepimiz beşiktaşın hakkını yedik dedik zaten. Penaltıya penaltı diyen yok ki. Var mı lan yoksa?
Sosyal ağlarda paylaş

MrLevie said:

Of her maç bi kulp bulmasak ne tartışıcaz acik-mert-korkusuz.

Komplo teorisyeniyiz hep, şuradan bi kişi çıkıp da melodan bahsetmedi lan sayfalardir. Neden çıkardı ft diye.

Bence iki nedenden birisidir;

a) Kendi kalesine gol atınca morali bozulmuştur.
b) Kondisyonu tam oturmamıştır Fatih Terim de o nedenle onu zorlayıp yormak istememiştir.
Sosyal ağlarda paylaş

Flameoffear said:

khalad said:

Hakikaten şurada penaltı kararını açık açık olmasada savunanlar var utanın biraz kendinizden. Biraz delikanlı olup evet olmayan pozisyondan penaltı kazandık maçta 1 puanı kurtardık demek bu kadar mı zor ?

Kim demiş yahu, hepimiz beşiktaşın hakkını yedik dedik zaten. Penaltıya penaltı diyen yok ki. Var mı lan yoksa?

Penaltı diyecek kadar yüzsüz olan gerçekten yok. Öte yandan "zaa yine hakkınızı yedik, şerefli ikincilik zaa" diye bununla övünen var. Bence bu daha kötü.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...