Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Guild Tanıtım: Vay Ak Server: Desolation

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Her akşam 1-2 saat giriyorum, yalnız, derbeder.
Daha önce yazdım ama davet alamadım. Sanırım online olmak gerekiyor. İlk postta yazan kişileri de online yakalayamadım.

Bir tutun elimden ya hu sıkıldım yalnız.

Bora.3265
Mesaj tarihi:
DESOLASYON SES GELMİYOR DESOLASYOON

http://i.imgur.com/hUfoI.jpg

Sparkcaster said:

Xenocide said:

niye piken square lan niye :(

abi siz niye saçma sapan serverlarda ısrar ediyorsunuz

axedice said:

WVWVWV DOWN&DİE!!1 YABANCILAR DESOLATION DİYE ÇIĞLIK ATIYOR

bi de bazı mesajlar vardı "seafarer fena sıçıcak, o yüzden deso'ya geçtik, görüceksiniz bi bok yapamıcaksınız" falan tarzı, onlar silinmiş ya da gözümden kaçtı yoksa 1. sayfadan 35. sayfaya kadar taradım.

SES KESİLDİ DESO CANLAN
Mesaj tarihi:

yazık adam sevinmiş ya lol

deso eski deso deil ayrıca. tüm büyük pvp guildları top tierdeki vizunah far shiverpeaks gibi nightcapper serverlardan bıkıp transfer oldular. transferler sonrası da 3 4 hafta kazandığımız olmadı. anca bu shitty tiere düştük.

burda da hackerlar var gerçi. önce seafarer hackliyodu tüm orbları. sonra hacker transfer olmuş kodash hacklemeye başladı haha

bugün biraz wvw yaptım. hep outmanned buffı vardı mesela. çıkmadan da bu ssi aldım outmanned halde bile öndeydik. l2p SR

Mesaj tarihi:
hepiniz bıraktıysanız ben de seafarer'a falan geçeyim bari. ne anlam kaldı pati guildinin falan?

yokhsa gizlice wvw'ye rank sistemi gelmesini mi bekliyosunuz?
Mesaj tarihi:
Valla Deso'nun WvW'si 2 gündür eğlenceli bence. IRON gültü goldları bayılıp bolca commander almış; her haritada zergleri başarılı şekilde yönetiyolar =) Yani geçenlerde buralarda Desonun puanıyla dalga geçilirken bugün bıraktığımda 2. sıraya yerleşmiştik almanları geçip. Bir gece ansızın Seafearer's Rest'i de alırız aşağı
Mesaj tarihi:
ya bu hafta bitsin de şu leş seafarer ve kodash serverlarından kurtulsak. ikisi de hacker çıktı ya.

daha geçen yine 3 orb'umuzu da hackle aldılar. kodash keepimizi aldı falan. artık orblarda nöbetçi bırakıyoruz çalmasınlar diye lol. bu seferde altarı indirip resetliyolar orbları aahaha adamlarda taktik bitmiyor
Mesaj tarihi:
abi gelmezseniz faaliyet olmaz tabi.

yönetici olarak gelecek, yönlendirecek teşvik edeceksiniz ki bi oluşum olsun.

gayet de 4-5 kişi toplanılıp ne bileyim CoF farmlayabiliriz, güzel armorlar var. Sonuçta oyunda hem pve hem pvp anlamında değişiklikler olacağı ortada.

Orr da event kovalayabiliriz. Legendary için farm yaparız. Birbirmizin mesleklerine yardımcı oluruz vs vs.

Bişey yok diye girmezseniz bişey olmuyo çünkü.
  • Yeni Oluştur...