SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 düzeltildi sanıyorum bu son patchle.
trathias Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 oo iyi o zaman. daha story questi bitiremedim araha girilmiyor diye. bu akşam halledeyim ben onu
sardius Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 yok su an acıkda bide icinde bi bug vardı wp bug diyolardı ona noldu acaba
boztu Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Her akşam 1-2 saat giriyorum, yalnız, derbeder. Daha önce yazdım ama davet alamadım. Sanırım online olmak gerekiyor. İlk postta yazan kişileri de online yakalayamadım. Bir tutun elimden ya hu sıkıldım yalnız. Bora.3265
Dei Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Dei said: Deicide.8214 inv plx. cidden şuna da bi inv atın.
BalisticGel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 BallisticGel.1249 banada invite atarsanız sevinirim..
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 DESOLASYON SES GELMİYOR DESOLASYOON http://i.imgur.com/hUfoI.jpg Sparkcaster said: Xenocide said: niye piken square lan niye :( abi siz niye saçma sapan serverlarda ısrar ediyorsunuz axedice said: WVWVWV DOWN&DİE!!1 YABANCILAR DESOLATION DİYE ÇIĞLIK ATIYOR bi de bazı mesajlar vardı "seafarer fena sıçıcak, o yüzden deso'ya geçtik, görüceksiniz bi bok yapamıcaksınız" falan tarzı, onlar silinmiş ya da gözümden kaçtı yoksa 1. sayfadan 35. sayfaya kadar taradım. SES KESİLDİ DESO CANLAN
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 olm selamlar demişsin daha guild'ında selam veren yok
Gizli Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 bizim guild artık aktif değil o yüzden desolation ın yenilmesi normal
ascraeus Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 yazık adam sevinmiş ya lol deso eski deso deil ayrıca. tüm büyük pvp guildları top tierdeki vizunah far shiverpeaks gibi nightcapper serverlardan bıkıp transfer oldular. transferler sonrası da 3 4 hafta kazandığımız olmadı. anca bu shitty tiere düştük. burda da hackerlar var gerçi. önce seafarer hackliyodu tüm orbları. sonra hacker transfer olmuş kodash hacklemeye başladı haha bugün biraz wvw yaptım. hep outmanned buffı vardı mesela. çıkmadan da bu ssi aldım outmanned halde bile öndeydik. l2p SR
Oski Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 hepiniz bıraktıysanız ben de seafarer'a falan geçeyim bari. ne anlam kaldı pati guildinin falan? yokhsa gizlice wvw'ye rank sistemi gelmesini mi bekliyosunuz?
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Bırakmadık beliyoruz, arada border, dishonored, xcom u aradan çıkarıcaz.
Oski Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 he iyi. dishonored da gelin multi atalım cuma günü
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 gelsenize olm gelmiycekseniz guildi devredin. adam alayım.
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Vay AK hala Desolationda mı? Benim diğer serverdaki arkadaşlar iyice MIA oldular, tek başıma oynamaktan sıkıldım bi transfer çakayım bari diyorum.
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Deso'da ama aktivite yok gibi. Oyunun biraz elden geçmesi lazım sanki
Phoenixlin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Valla Deso'nun WvW'si 2 gündür eğlenceli bence. IRON gültü goldları bayılıp bolca commander almış; her haritada zergleri başarılı şekilde yönetiyolar =) Yani geçenlerde buralarda Desonun puanıyla dalga geçilirken bugün bıraktığımda 2. sıraya yerleşmiştik almanları geçip. Bir gece ansızın Seafearer's Rest'i de alırız aşağı
yunusemre Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 bugün bende Seaferes's border'daydım gayet keyifli oynadık da bizim gült'te nie kimse yok yauw onlayn :/
ascraeus Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 ya bu hafta bitsin de şu leş seafarer ve kodash serverlarından kurtulsak. ikisi de hacker çıktı ya. daha geçen yine 3 orb'umuzu da hackle aldılar. kodash keepimizi aldı falan. artık orblarda nöbetçi bırakıyoruz çalmasınlar diye lol. bu seferde altarı indirip resetliyolar orbları aahaha adamlarda taktik bitmiyor
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 o kadar az online vardı ki son zamanlarda ben de 4-5 gündür başka oyunlar oynar oldum. en kötü xeno'nun guild'a geçicem ciddi ciddi.
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Ama şimdi Borderlands 2 üstüne Dishonored geldi. Bi de üstüne cila niyetine XCOM var. GW2 de öbür tarafta hiçbir faaliyet yok, ima sory for your lots yani.
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 abi gelmezseniz faaliyet olmaz tabi. yönetici olarak gelecek, yönlendirecek teşvik edeceksiniz ki bi oluşum olsun. gayet de 4-5 kişi toplanılıp ne bileyim CoF farmlayabiliriz, güzel armorlar var. Sonuçta oyunda hem pve hem pvp anlamında değişiklikler olacağı ortada. Orr da event kovalayabiliriz. Legendary için farm yaparız. Birbirmizin mesleklerine yardımcı oluruz vs vs. Bişey yok diye girmezseniz bişey olmuyo çünkü.
Öne çıkan mesajlar