Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Guild Tanıtım: Vay Ak Server: Desolation

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben casual casual oynuyorum öyle, bütün işaretli yerleri geze geze, gördüğüm her eventa katıla katıla filan.

Gerçi ona rağmen düşük level kaldım, kalan bütün questler 3-4 level üzerimde, mobları keserken bayağı zorlanıyorum, bişeyleri atladım sanırım^^
Mesaj tarihi:
abi ne oldu gene wvw deki düşmanlarımız değişmiz. En son baktığımda almanlar ağzımızı yüzümüzü kırıyordu. şimdi gene gandara gelmiş birde blacktide diye bir yer.
Mesaj tarihi:
ya herhalde dün alman fransızlarla kapışıp domine edilince tekrar geri attı bu serverların yanına

şimdi fransızlar bi böle mutlu olsun bi sonrakine VAY AK GELİYORE

avrupa işte bu sefer gerçekten ağlayacak.
Mesaj tarihi:
valla asıl dalgayı beklerken millet tüm weak spotları, mekanların kısaltmalarını, arrow cartları nereye konuşlandırcağını, hangi adadan hangi kaleye trebuchet, ballista range i olduğunu falan ezberledi. badges of honorları depoladı.

bir 2 hafta da bunları öğrenmekle, boh kasmakla geçer. ilk 1 ay wvw başlamamış olur.
Mesaj tarihi:
dreagloth said:

Lan hala mi wvw muhabbeti, baslamadi daha asil dalga, hergun reset yiyor.

Hergün olmasının nedeni zaten dengelemek değil mi? update lerde öyle yazıyordu sanki.
Mesaj tarihi:
bu arada buı hafta içi falan isterseniz bi gün belirleyelim girelim hep bearber ventte toplanıp wvw ye bakalım neler yapıyorz ne kadar etkili oluyoruz.

tabi wvw sürekli dolu aynı anda girebilecek miyiz ondan da şüpheliyim hehe
Mesaj tarihi:
Merhaba arkadaşlar,

biz 3 arkadaş Desolation serverındayız ve Vay Ak guildine girmek istiyoruz ne yapmamız/nereye başvurmamız gerekiyor ? lvl lerimiz 18 20 24 (her akşam muntazam olarak oynuyoruz )
eğer daha önceden bu topic de bu konu hakkında bilgi paylaşıldı ve ben gözümden kaçırdıysam kusura bakmayın.

Teşekkürler.
Mesaj tarihi:
Üye alımımız durduruldu arkadaşlar kusura bakmayın.

Yine de cvlerinizi [email protected] adresine gönderirseniz bi inceleriz. Cvde istediğimiz eğitim durumunuz (mühendislik fakültesi tercih ediyoruz), yabancı dil bilginiz (ingilizce şart, köylüleri guilde almıyoruz), maaş düzeyiniz, bir de etnik kökeniniz. Çingeneler, kürtler ve latinolar guilde alınmıyor.
Mesaj tarihi:
axedice said:

Üye alımımız durduruldu arkadaşlar kusura bakmayın.

Yine de cvlerinizi [email protected] adresine gönderirseniz bi inceleriz. Cvde istediğimiz eğitim durumunuz (mühendislik fakültesi tercih ediyoruz), yabancı dil bilginiz (ingilizce şart, köylüleri guilde almıyoruz), maaş düzeyiniz, bir de etnik kökeniniz. Çingeneler, kürtler ve latinolar guilde alınmıyor.

şikayet ettim. Anayasa'nın 10. maddesine aykırı söylem.
Mesaj tarihi:
Mortis said:

bu arada buı hafta içi falan isterseniz bi gün belirleyelim girelim hep bearber ventte toplanıp wvw ye bakalım neler yapıyorz ne kadar etkili oluyoruz.

tabi wvw sürekli dolu aynı anda girebilecek miyiz ondan da şüpheliyim hehe

eğlenceli olur böyle birşey, yapmak lazım. biz 3-4 kişi giriyoruz anca supply alabiliyoruz.
  • Yeni Oluştur...