ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Ben casual casual oynuyorum öyle, bütün işaretli yerleri geze geze, gördüğüm her eventa katıla katıla filan. Gerçi ona rağmen düşük level kaldım, kalan bütün questler 3-4 level üzerimde, mobları keserken bayağı zorlanıyorum, bişeyleri atladım sanırım^^
screwy Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 biz 3 80 suan 80 zone unu %100 acmaya calısıyoruz efsaneye gore 2 exotic atıyomus. gorucez.
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Efsane değil bitiren arkadaşın redditeki açıklaması. :)
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 abi ne oldu gene wvw deki düşmanlarımız değişmiz. En son baktığımda almanlar ağzımızı yüzümüzü kırıyordu. şimdi gene gandara gelmiş birde blacktide diye bir yer.
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 en son bıraktığımda bu haldeydik. http://i.imgur.com/sZbz4.jpg haritanın heryerini alınca hiç zevki kalmıyo yalnız :D
axedice Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 WVWVWV DOWN&DİE!!1 YABANCILAR DESOLATION DİYE ÇIĞLIK ATIYOR
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 ya herhalde dün alman fransızlarla kapışıp domine edilince tekrar geri attı bu serverların yanına şimdi fransızlar bi böle mutlu olsun bi sonrakine VAY AK GELİYORE avrupa işte bu sefer gerçekten ağlayacak.
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Lan hala mi wvw muhabbeti, baslamadi daha asil dalga, hergun reset yiyor.
Oski Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 valla asıl dalgayı beklerken millet tüm weak spotları, mekanların kısaltmalarını, arrow cartları nereye konuşlandırcağını, hangi adadan hangi kaleye trebuchet, ballista range i olduğunu falan ezberledi. badges of honorları depoladı. bir 2 hafta da bunları öğrenmekle, boh kasmakla geçer. ilk 1 ay wvw başlamamış olur.
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 dreagloth said: Lan hala mi wvw muhabbeti, baslamadi daha asil dalga, hergun reset yiyor. Hergün olmasının nedeni zaten dengelemek değil mi? update lerde öyle yazıyordu sanki.
Gizli Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 deso ya ağır eziyor ya ağır eziliyor dengeleyemezler desoyu lol
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 bu arada buı hafta içi falan isterseniz bi gün belirleyelim girelim hep bearber ventte toplanıp wvw ye bakalım neler yapıyorz ne kadar etkili oluyoruz. tabi wvw sürekli dolu aynı anda girebilecek miyiz ondan da şüpheliyim hehe
Gizli Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 herkes aynı anda girse sıraya en geç 1,5 saat sonra herkes wvw de olur
axedice Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Peki herkes aynı anda zıplasa kadıköyü sarsacak bi deprem yaratabilir miyiz?
Nebelpfade Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Merhaba arkadaşlar, biz 3 arkadaş Desolation serverındayız ve Vay Ak guildine girmek istiyoruz ne yapmamız/nereye başvurmamız gerekiyor ? lvl lerimiz 18 20 24 (her akşam muntazam olarak oynuyoruz ) eğer daha önceden bu topic de bu konu hakkında bilgi paylaşıldı ve ben gözümden kaçırdıysam kusura bakmayın. Teşekkürler.
axedice Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Üye alımımız durduruldu arkadaşlar kusura bakmayın. Yine de cvlerinizi [email protected] adresine gönderirseniz bi inceleriz. Cvde istediğimiz eğitim durumunuz (mühendislik fakültesi tercih ediyoruz), yabancı dil bilginiz (ingilizce şart, köylüleri guilde almıyoruz), maaş düzeyiniz, bir de etnik kökeniniz. Çingeneler, kürtler ve latinolar guilde alınmıyor.
patatespresi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 axedice said: Üye alımımız durduruldu arkadaşlar kusura bakmayın. Yine de cvlerinizi [email protected] adresine gönderirseniz bi inceleriz. Cvde istediğimiz eğitim durumunuz (mühendislik fakültesi tercih ediyoruz), yabancı dil bilginiz (ingilizce şart, köylüleri guilde almıyoruz), maaş düzeyiniz, bir de etnik kökeniniz. Çingeneler, kürtler ve latinolar guilde alınmıyor. şikayet ettim. Anayasa'nın 10. maddesine aykırı söylem.
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 İlk mesajda kiminle iletişime geçmeniz gerektiği yazıo
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Mortis said: bu arada buı hafta içi falan isterseniz bi gün belirleyelim girelim hep bearber ventte toplanıp wvw ye bakalım neler yapıyorz ne kadar etkili oluyoruz. tabi wvw sürekli dolu aynı anda girebilecek miyiz ondan da şüpheliyim hehe eğlenceli olur böyle birşey, yapmak lazım. biz 3-4 kişi giriyoruz anca supply alabiliyoruz.
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 fransızlar WvW'de tokatlıyor şuan bizim serverı
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 pikenden desoya mı geçtiniz vay anasını şuan full diyor transfer edemiyorum ne edeceyik?
Öne çıkan mesajlar