Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 yurtdışı takılan patiler alsın bizi yanına. olmuyo böyle. şimdiki kafalar bile buddy christ resmini koydum diye hristiyan yaptı beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 imamhatip in, hatiplik derslerin verildiği bir lise olarak kalması başka bir şey. Bırak dindarlığı, insanlıktan nasibini almamış mezunlarını da gördük... peygammberin hayatı gibi ne olacağı belirsiz derslerle çocukların kafalarını daha ilk okul düzeyinde çarpıtalacağı imam hatipler başka bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 imam hatipler "dinini öğrenen" kişilerin avukat, öğretmen, doktor felan yapıldığı yerler oldu. oraya gidenler imam olmuyor ki zaten. bir yandan daha fazla imam hatip açacaklar, bir yandan daha çok imam kadrosu açığı gorecez. "dinini öğrenen" ama o meslek için gerekli altyapıyı edinememis doktorlar, öğretmenler, mühendisler göreceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 temizzzzz hll team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 o kadar duble yol yaptılar hala komplo teorisi üretiyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 "Noldu hani şeriat gelcekti bugün de gelmedi" diye dalga geçen dingiller vardı, kaybolmuşlar ortadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 hayır imam yok müezzinleri imam diye başka camilere falan veriyorlar sonra katır gibi sesli imamdan ezanı biz dinliyoruz araplardan ithal imam falan getirsinler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 bir hayalim var! bir gün herkes imam olacak takkeli sarıklı hoohhhohoho *karnını tutarak güler* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Benim anne tarafı komple imam hatipli, alayı esnaf oldu. 2003'te dükkanı devretmeye müşteri arayan dayım trilyoner oldu akpyle sıkı fıkı olduktan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanalize Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 İstisnalar kaideyi bozarmı? bilmiyorum ama, imam-hatip'lerin asıl konusu islam dinini yalın bir biçimde kavrayabilmek ve vatandaşa hizmet vermekti... taa ki 1995'li yıllarda erbakan'ın imam-hatipler bizim arka bahçemiz açıklamasına kadar,aslında bende orada okumuş ve 99 mezunu birisi olarak,kesinlikle öyle bir saçmalık yoktu. Sol düşünceleri destekleyen bir elin parmakları kadar azdı,tamam ama vardı,ülkücü düşüncelerden sol cenaha kadar,1997 yılına kadar,düz liselerde olmayan demokrasi vardı.isteyen inanır isteyen inanmaz,hıristiyan bir kilise okulu ile çok düzeyli bir sempozyum düzenlemiş ve dinin hayattaki yerini tartışmıştık. Sınıfımda alevi arkadaşlarım vardı 3 tane mesela,7 sene beraber okuduk... Ama ne olduysa tarikatlarla elele,kolkola giren erbakan ve tayfasının,hani her zaman diyorsunuz ya; ''gerçek islam bu değil'' diye,onu öğrenmeye çalışan okulları ve eğitim kadrosunu bir bir saf dışı bırakarak,tarikatlar ve cemaatlerin hakim olduğu özel okullar ve kurslar cinliğine teslim etti. imam-hatip ler gerçek anlam da din adamı yetiştirmesi gereken okullardır kanaatime göre... çünkü bu ülkede tarikat ve cemaatlerin baş düşmanı imam-hatip okullarıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Ben böyle hiç düşünmemiştim bak. Bursa da daha geçenlerde hem kendisini hem de karısını şeyhe düzdüren adamı unutmadık. .artık adam nereden eğitim aldıysa adam gibi imamhatip te öğrense böyle olmayacaktı belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 cemaat geldi böyle oldu cidden. zamanında imam hatipleri açan chp şimdi bundan en çok şikayetçi olan da chp. cemaat sistemi ortaya cıktıgından beri belli alanları domine etti adamlar resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Torunu Fransız okulunda! "Bütün okulları imam hatip yapma şansını yakaladık” diyen AKP'li vekilin torunu Fransız okuluna gidiyor http://haber.mynet.com/torunu-fransiz-okulunda-648002-politika/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 rezilliğe bak ya, kendi çocuğunu fransız lisesine gönderen herif millete imam hatiplik taslıyor. fakirler imam olsun, hep onlara oy versinler, istediği bu. ne iğrenç bir zihniyettir bu yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 abi rezillik mezillik deil gündem değiştirme attempt direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Munferit bir aciklama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 'Çocuğunu imam hatip okuluna gönder yol-yemek bedava olsun!' AKP’nin ülkenin dört bir yanına açtığı imam hatip okulları yeterince ilgi çekmeyince okullar kampanya üstüne kampanya yapmaya başladı. Kaş’ta bulunan bir imam hatip lisesinin astığı pankart durumu net olarak açıklıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 durum feci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 hani lisede falan olsaydim aslinda kuran-i kerim ve peygamber hayatini secerdim. bilgisiz gibiyim lan bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 vatana millete bağlı, dindar militanlar yetiştirmek için çocuklarınızı bize gönderin. ALLAHU AKBAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 benim vergim ile okula adam taşıyorlar, kitabın neresinde varmış, imamlara sesleniyorum buradan? birde ahlaki değer vatan millet demiş, şuursuz adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar