Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Okul VPN'si ile girip hizli calistirmayi becerdim ben. Yine alsik 30 saat ders =(
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 en son bu hale getirebildim. http://i.hizliresim.com/eW75EY.jpg
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 bilkentte patili mi var lan. s.a. beyler
Litminov Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 şimdi pre fac yazokuluna kalırsa paralı mı oluyor? Kimi paralı oluyor diyor kimi ilk senesi olanlara parasız diyor. Aslı nedir bu olayın?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paralı değil sanırım. Öğrenci işlerini arasan?
Litminov Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Yarın ilk iş öğrenci işlerini arayayım o zaman sitede de net bir bilgi bulamıyorum ve bilkent'in resmi sitelerindeki yazılanların çoğu güncel değil çok sinir bozucu bir durum.
dhoward Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Öğrenmişsindir muhtemelen. Olmaması lazım
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 hazırlıktaki ilk senense parasız olması lazım.
Litminov Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Artık paralıymış. Bu arada artık kurda 60 puanı toplayamayanlar da 1 ay tekrar yapıyormuş.
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 1.78 ortalama yüzünden ders alamıyorum diğer dönem yazokulunda ders alamz isem.0.02 aq.
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 konuş hocanın biriyle bi şekilde arttırsın notunu
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 arttıramaz bu saatten. burası bilkent.
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 paradoksalkedi sen benim kuzenim misin lan yoksa. yağız bey?
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 gerçi 1.78 ortalama çokmuş. olamazsın.
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 3 hocayla konuştum. biri aynı şeyleri yaşamış benle anne baba ayrı baba ödüyor ama çok sorunlu falan filan. lan karı o kadar feels yaptı benle. mail atmış şimdi yapamam diye. böyle okulun ben. 0.02 lan. ayıp olm.
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 bu okulda hiç bi hoca güzellik yapmaz abi kolay koaly hocaların gözdesi değilsen. bel bağlamıcan.
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 senin durum kötüymüş baya. mümkün mertebe tüm hocalarının odalarına git işte, gitmeden önce bi mail at tabi çat kapı gitme, durumu açıkla. yapmadığın ödevleri yap, dönem projesi falan varsa onu yapayım hocam falan çek (mailde değil bu odaya gidince). mailde defetmek daha kolay oluyor ahaha. durumunun ne kadar kötü olduğunu anlat işte okul uzayacak vs, hani kabul etmeseler bile denemekten zarar gelmez bence. hocaların yanlış not girildiği için değişiklik bildirme tarihi olur sakın kaçırma onu. hani notlar girildiyse büyük ihtimal gg oldun yaz okulu için çünkü hoca notunu değiştirse bile yaz okulunda ders alamazsın muhtemelen çünkü not değişikliğinin işlemesi zaman alıyor genelde, en azından bizim okulda öyleydi yani yetişmez. görünen köy kılavuz istemez, en mantıklısı eğer dersten kalacağını biliyorsan dönem sonu geç kalmadan hocaya gitmek, işte dediğim gibi yavşayıp bi şekilde eksik ödev, proje vs yapayım demek. :P ben sabancı'da okurken, iki kere dönem sonu not değişti birincisinde hoca salaklık yapıp, projeyi girmemiş işte ders notunu verirken. ötekisinde ben mala bağladım, baya kötü oldu. geçerim yeaaa çektiğim mezuniyet öncesi çaktım son dönem. hemen hocanın odasına tabi, güvendiğim projeye sıfır vermiş, istenilen projeyi ben çok alakasız bir şekilde anlamışım falan dsdf. 5 günde 10 saat falan uyuyup, 30 sf rapor yazmıştım sonra ama mezuniyeti almam eylülü buldu, mezuniyet töreninde A4 kağıt koyuyorlar bide deri ciltin için lol.
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Ya durumun salaklığı kaldığım ders yok. Verdim yani hepsini. De mal gibi ne bileyim ben 1.78 geleceğini? Ulan D+ aldığın zaman geçtin diyorsun da ortalamada niye bırakıyorsun? Geçme notunu C yap biz de rahatlayıp ona göre kasalım o zaman? Derslerden geç ama ortalamada ovvv.
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 lan aynı senin gibi bi arkadaşım vardı okulda, herif eng101'i 8. defada verdi, şimdi istanbulda bi ünide akademisyen oldu sdfgsdsdf
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Akademisyenlerin, okulda kadroya girenlerin büyük bir kısmının eğitimle, öğrenmekle alakası yok zaten. Bayağı sürekli yeni proje geliştirerek geçimini sağlayan çok çılgın çalışan akademisyenlerin bulunduğu yerlerde var tabi. Fakat lisansı ve yükseği farklı ünilerde yapmış biri olarak akademisyen falan olmanın insan kalitesini yansıtan bir şey olmadığını gözlemledim.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 paradoksalkedi said: Ya durumun salaklığı kaldığım ders yok. Verdim yani hepsini. De mal gibi ne bileyim ben 1.78 geleceğini? Ulan D+ aldığın zaman geçtin diyorsun da ortalamada niye bırakıyorsun? Geçme notunu C yap biz de rahatlayıp ona göre kasalım o zaman? Derslerden geç ama ortalamada ovvv. Yonetmelikde yaziyor, 2,00 ustu ogreniciler D ile gecebilir, 2,00 alti ortalamayi 2,00 yapmalidir once diyor. Bu uygulamanin nedeni derslerinde hep C, B alan ogrenciler bir dersde C tutturamaz da D alirsa gecirelim, basarili ogrenci bu zaten denmesi. D gecer not degil, zaten ortalamayi 2,00'in altina dusurur kendisi. Yani cogunluk D ve C aldiysan basarili bir ogrenci sayilmiyorsun. Mantikli da yani. D ile gecme basarili ogrenciler icin taninmis bir hak, kolaylik. D'nin katsayasi 1,00, D+'nin katsayisi 1,30, C- 1,70. Sen bu arada sinamali bile degilsin, 1,80'in altina dusmussun, basarisizsin. Hepsini verdiysen de hep D ile filan verdim diyorsun. Eger okula baslamadan once yonetmeligi okusaydin zaten D ile gecmek icin ortalamanin iyi olmasi gerektigini gorurdun. Istersen ofkelen dediklerime ama durum bu. PS. Dun ogrenci islerimdeydim, bahar doneminden tek dersi kalmis bir kizi 49 ile birakmis hocasi, vermem not diyor. Agliyordu orada bir yil daha para verecegim, mezun olamayacagim diye. O hakli bak. Ortalamasi da 3'mus zaten. 20-30 alsaydim bari diyordu en son.
aquila Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 kimleri aliyolar universitelere ya, yazik.
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Xenus said: , mezuniyet töreninde A4 kağıt koyuyorlar bide deri ciltin için lol. mezun olamadığın halde mal mal mezuniyet törenine katılıp kutlama yapmak yarım dönemle yaptım şunu
Öne çıkan mesajlar