0ne Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 GERGE said: Samsung'u hiç durmamıştım ben alırken iyi diye. Sandisk en iyisi görünüyordu. samsung baya baya reklaminida yapti ya. ssd angeld yazin yutuba :) . adamlar millete beles ssd takti durdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 OCZ Vertexlerin stoğa girmesini bekliyordum SSD almak için. Ancak TRde stoklara girer girmez iyi zam yemiş. Bende farklı bir diske yöneldim. Sandisk Extreme serisi ve Intel 330 serisi arasında kaldım. Var mıdır bu konuda yardımcı olacak, hangisini seçmem gerektiği hususunda. Bu arada 128 GBlık alacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 sandisk çokiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Intel'e karşıysa Sandisk. Bütçen yetiyorsa Vertex, ya da en azından Agility/Corsair. quixef said: Son firmware yüklemek için ise, önce ikinci HDD olarak takmanız lazım, C: iken yapılmıyor. Dismount edemediği için Windows uygulaması ile yapamıyordur. DOS güncelleme uygulaması varsa onla olur, yoksa da USB/CD'den boot edilen bir LiveXP ile yaparsın çok rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Valla Agility içinde pek iyi yorumlar yoktu esasında. Agility ile çok fiyat farkı yok sandisk'in. Eğer iyi ise ona dönüş yapabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 agility yerine sandisk daha iyi yorumlara göre. vertex almıyorsan sandisk al bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Vatan'ın indirimden alacam işte. Stoklarda yoktu bayadır da, stoğa girer girmez düz fiyatı üzerine yüzde 20-25 geçirmişler. Ben de Sandisk Extreme ile OCZ Vertex4 arasındaki fiyat farkının son tahlilde değmeyeceğini düşünüyorum. Bakalım yarın karar vereyim de netten isteyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 hdd kullanıyorsan şimdi her türlü 10 kat fark var. ssd kullanıyorsan daha seçici olabilirsin tabi fark olsun diye ama dediğim gibi hdd'den geçeceksen takma çok. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Aynen. Agility kullaniyorum, memnunum cok. Eskiden kotuymus ama firmware guncellemeleriyle tum sorunlarini cozmusler. Oturmus bir sey almak da yeni bir sey almaktan iyidir. Sandisk gibi, Agility gibi seyler al, iki ay once cikan birseyi alma. HD en kararli olmasi gereken parcalardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 server makina için http://www.vatanbilgisayar.com/solid-state-disk/products.aspx?L2=OEMSSD&prcmin=100&prcmax=199 den birisini almak istiyorum. 7/24 çalışan bir makina. hangi marka alsam? yoksa çok farketmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Microp Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 bircok laptop kullanicisinin aradigi urun olan hdd bay elime ulasti. taktim su an kullaniyorum. tavsiye ederim. link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Selam, Ne alacağız şimdi peki? 120/128GB'lık bir model düşünüyorum ama herkes bir tarafa çekiyor bu SSD olayını : Kendi işlemcilerini yapmışlar falan filan. bahsi geçen transfer hızları bile güvenilir bir kıyaslama noktası değil. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Sandisk Extreme aldım indirimde yakalayıp, tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Aslında OCZ Vertex 4'ler baya üst kalite ancak fiyat olarak diğerlerinden yüksekler. Bence Agility serisine düşmektense Sandisk Extreme uygun bir seçim olabilir fiyat/performans olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Selam, Vertex4 128GB için 366TL(vatan) fiyat buldum. Sandisk Extreme 120GB için 271TL(hepsiburada) fiyat isteniyor. Neden kimse Corsair Force falan önermiyor? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Selam, Vertex4 300TL vs Sandisk Extreme 120GB 220TL ??? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Sandisk'i al derim. Aralarindaki fark cok az. Normal kullanici olarak fark bile etmezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Selam, Tamamdır :) BIOS'dan bir ayar falan yapmamız gerekiyor mu bu alet için? BIOS'da bir ayar SATA diskleri IDE gibi çalıştır tarzındaydı sanki. Öbür türlü PC açılmıyordu sanırım : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 AHCI ayarı var BIOSta, SSDyi takıp aleti açınca bunu seçecen sonra Windowsu kuracan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Selam, Mevcut sistemde bende bu ayar IDE olarak duruyor, AHCI yapınca PC açılmıyor :( Şimdi SSD'i de takınca yine aynı durum zikrederse? BIOS update mi yapsam acaba. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 SSD takınca sorun olmayacaktır Para. Olursa yazarsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 4 adet 120'den OCZ var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 paramecium said: Selam, Vertex4 128GB için 366TL(vatan) fiyat buldum. Sandisk Extreme 120GB için 271TL(hepsiburada) fiyat isteniyor. Neden kimse Corsair Force falan önermiyor? Saygılar. Ocz Vertex/Agi 3 serisi ve Corsair Force serisi Sandforce controller kullanmaktadır. Bu controller yaklaşık olarak çıkış tarihinden 10 ay sonra 34234324 adet firmware çıkartılarak stabil hale getirilmiştir. Dataların uçup gitmesi, sebepli sebepsiz bsodlar, performans sorunları gibi türlü stabilite sorunları yaşandığı için bu 10 aylık dönemde yurt dışında bu ssdleri kimse almamaya başladı ve herkes Crucial M4 serisi ile Intel'e yöneldi. Hatta sırf bu yüzden Corsair ara ürün olarak Corsair Performance Series Ssdler çıkarttı ve tıpkı Crucial M4 serisi gibi Marvell controller kullandı. Bunların da stabilitesi ve performansı gayet mükemmel. Lakin belirttiğim sebeplerden ötürü Ocz 3 ve Corsair Force serisinin imajı berbat bir hale geldiği için her ne kadar firmware ile günümüz itibariyle stabil olsalarda insanlar yanaşmak istemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Selam, Bu Sandisk de SandForce kullanıyor ama :( Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Saglam calisiyor Sandforce, aylardir OCZ Agility 3 kullaniyorum annem dizustunde. Ilk ciktiginda sorunluymus ama o donemlerini gormedim ben. Fark bile edemeyecegin bir hiz avantaji icin fazladan 100TL verme gidip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar