Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 ssd madem bu kadar hızlı ram niyetine kullanalım sdf, pagefile olayı sanırım o tarz bişeydi. gerçi ram yine her türlü babalar gibi bin kat hızlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 ssd zaten ram =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 arayüz ram hızını sağlayamaz ama sata 6 gbit/s. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 SSD olayı kafama yattı sanırım 1 tane 120 GB'lik alıcam ve bu muhtemelen Vertex 3 yada Agility 3'lerden biri olacak. İnternette okudukça şüpheye düşüyorum. Anakartım P55A-UD3R ve Sata 3 olarak Marvell 9128 şeysini kullanıyor. Marvell'in bu sata 3 şeysi ile SandForce uyumsuzmuş ve nette insanlar çok yavaş i/o olarak 150-200 arası alıyorum diye ağlayanlar var. AHCI driver'ları kurmaktan bahsediyorlar. Donanimhaber'den okuyorum fakat kafa karıştırıyor. Pati de şu SSD olayını düzgünce özetleyecek biri olsa iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Agility 3 kullanıyorum yazma 430 okuma 540 civarlarında. Gayet memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 ShadowFax said: SSD olayı kafama yattı sanırım 1 tane 120 GB'lik alıcam ve bu muhtemelen Vertex 3 yada Agility 3'lerden biri olacak. İnternette okudukça şüpheye düşüyorum. Anakartım P55A-UD3R ve Sata 3 olarak Marvell 9128 şeysini kullanıyor. Marvell'in bu sata 3 şeysi ile SandForce uyumsuzmuş ve nette insanlar çok yavaş i/o olarak 150-200 arası alıyorum diye ağlayanlar var. AHCI driver'ları kurmaktan bahsediyorlar. Donanimhaber'den okuyorum fakat kafa karıştırıyor. Pati de şu SSD olayını düzgünce özetleyecek biri olsa iyi olur. Marvell çiplilerde bant genişliği 5Gb de kaldığı için SATA3'ler tam kapasite performans vermiyor. 500MB write-read speed ~250MB fln çıkıyor. Donanımsal bir problem olduğu için bir çözümü yok. Yeni nesil anakart almak gerekiyor. Günlük kullanımda seni etkileyen bir şey var mı? Yok. Erişim sürelerinde fln. gözle görülür bir fark yaratmıyor. Ben de x58 çipsetli anakartımda kullanıyorum SATA 3 SSD, hiç öyle bir eksikliğini görmüyorum. SATA3 SSD'yi SATA2 çıkışına bağlamak daha stabil bir sonuç veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Pil kullanımı da bir 40 dakika kadar arttı. Performans artışına çok alıştım ama, OneNote'a tıklıyorum, ders kitabının kapağını açıp ekrana dönüyorum ve açılmış oluyor. Artık HDD kullanamam ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Bu SSDleri raid dizisi şeklinde bağlamak mümkün oluyo mu? Merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Yapıyorlar. Sessiz olması da iyiymiş, gece kullanırken bir tık ses çıkmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 GERGE said: Artık HDD kullanamam ben. Welcome to the club sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 GERGE said: Yapıyorlar. Sessiz olması da iyiymiş, gece kullanırken bir tık ses çıkmıyor. Raid0 la hizi ikiye katlaniyo. Bide ucuncuye soruyo olucam ama belki bilip yapaniniz vardir Fsutil behavior query disablenotify ile win7 trim falan aktif ediliyomus. Yapmak tehlikelimi ssd yi bozar yada yakar miyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 o konuda ben bir yerde riskli bir durum okudum bakayım bulursam göndereyim, o yüzden ben yapmamıştım. Açıkçası çokta gerekli görmüyorum. bakıyorum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 sata 2 var diye gittim normal seagate barracuda aldım :P ama ssd aklımda win dosyalarını ve programları kurmak için alabilirim bir adet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 dayanamadim ve sunu aldim. su anda sisteme takili durumda. bios'tan ve windows'dan ahci modunu aktif ettim. su anda mesela bir kac tek parca, buyuk dosyalari kopyalamayi denedim 100mb/s gibi bir yazma hizi veriyo, normal midir bu hiz, yoksa kacirdigim bir kac ayar daha mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Benim SATA II halim 200 üstü veriyor. Düz takıp Intel sürücülerini güncelledim sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 asus x58 sabertooth anakart var, sata 3 slotuna bagladim, biostan da ahci modunu aktive ettim daha var mi yapmam gereken bir sey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 power tuşuna bas :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 :))))))))))))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 120gb team kullanıyorum ben de. 270TL fln heralde yakında kampanya yakalarsam bi tane daha alıp raid0 yapacağım. asıl amaç kapasite arttırmak hız da bonus olacak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 sata2/3 olayina takilmayin ya fazla bi farki yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 270 verip Team alacağına OCZ, Sandisk filan al abi. Hem daha ucuz, hem daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 sandisk ile arasında kalmıştım onu seçtim. ocz vertex olsa çok iyi de agility'den bence team çok daha iyidir. tabi genel yorumlar üzerine konuşuyorum yoksa team dışında hiçbirini test etmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Team abi EU'da, US'de satılmayan Çin mali bir şey. Bir burada var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 team sr1 usb bellek kullandığımdan beri çok seviyorum adamları. kullandığım açık ara en hızlı bellek. (kendi fiyat segmentinde tabiki) o yüzden ssd'yi de tereddütsüz aldım ve 4 aydır tek yamuğunu görmedim. zaten donanım işine belli olmuyor herkese iyi olan sende sorun çıkartıyor herkesin kötü dediği çok iyi denk geliyor fln. çok kafa takmıyorum artık bunlara. öneğin 7 sene önce 19" widescreen benq almıştım ve benq'nun ilk geldiği zamanlar daha .herkes kötü yorum yapıyordu ama 7 senedir hala kullanıyorum 2. bilgisayarımda. asıl bilgisayarım aynı süre içerisinde 2 philips 2 samsung monitor sorunu yaşadı =) bu da böle alakasız bi anımdır =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 sata 2'ye taktim su anda, 4,6 gb'lik bir mkv dosyasini yazarken 70mb/s gibi bir rakam verdi. simdi crystal disk ile bakacam nedir durum diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar