Xenus Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 ahahah yok ya satmam olmadı laptopa takıcam zaten. neyse abi şöyleymiş said: 256+128 raid yapabilirsin sanırım ama en dusuk kapasıteyı baz alıcaktır yanı toplamda 256gb lık bır dısk olusturur eger yapabılırse.ama sorun cıkarmı kullanımda onu bılemem yalnz ayrı ayrı kullanırsın mesela bende 256gb lık alıp 128 lık force gt ye sadece oyun yada vm kurmak ıstıyorum.256 lıkta sistemi calıstırmayı dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Xenus said: barbu said: benim bildiğim raid için aynı model ve seri olması gerekiyor. yanılıyorsam söylesin biri. benim de 2 tane var şuan. birini satacağım ya da başka bir şeye takacağım. raid olursa ikisini de aynı pc de kullanmayı tercih ederim. quixef said: Şu anda sistemde bir tane 256 GB Samsung 830 bir tane de 120 GB firmware updateleri yapılmış OCZ Vertex 3 kullanıyorum, boot desen inanılmaz, diğer işler ha keza, bck kardeşimize tek diyeceğim ne içtiyse onu ihbar etsin, içinde metil alkol var büyük ihtimalle. şöyle birşey yazmış arkadaş ama benim bildiğimde iki aynı model olması ideal. Evet arkadaş öyle yazmış ta, arkadaş raid demiş mi orada hiç? Yaa yaaa. İki SSDim var, raid yapıp da bokunu çıkartmanın lüzumunu görmedim, 256 + 120 = 376 GB SSD alanım var onun yerine, oyun filan atıyorum fıldır fıldır çalıştırıyor. EK: Bir adet de 3 TB depo HDD var. EK2: Birleştirmedim, üç değil, 4 drive letter im var. Bence bir sakıncası yok :) (256 GB olanı ikiye böldüm, sistem bir bölümünde oyunlar diğerinde, 120 GB doğrudan oyunlara kanalize) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 http://www.amazon.com/120GB-Runcore-mSATA-Mini-6Gbps/dp/B005HV3LA8/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1319663651&sr=1-1 şu nedir tam olarak bilen var mı? laptopa ssd takmayı düşünüyorum az birazda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Mayhem said: http://www.amazon.com/120GB-Runcore-mSATA-Mini-6Gbps/dp/B005HV3LA8/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1319663651&sr=1-1 şu nedir tam olarak bilen var mı? laptopa ssd takmayı düşünüyorum az birazda. ultrabook tarzı aletlerde bu tarz modüller var kalınlaştırmasın diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 hmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 harici ssd diye birşey var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 harici ssd direk var mı bilmem. ama bende hp nin bir ssd var. yanında bir kutu verdiler modul gibi. soketli. icine takiyorsun ssdyi. harici oluyor. AMA ssd yi harici olarak kullanacak kadar zengin yok piyasada sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 hm zengin işiyse kalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 bende bulaştım ssd olayına, muhteşemmiş :) burda yazılanları yapmak elzemmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Windows 7 ise evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 8 kullanıyorum hiçbişeye müdahele etmeden takılayım ozaman. edik: hiöbişeye ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 hiç uğraşma antik kuntik ayarlarla ben ssd kullanıyorum. yaptım ve yapmadım. ikisinde de bi fark görmedim. ömür mömür demeyin bana uğraşmaya değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Tamam abi, seninki 2 yil once olsun 10 sakika ugrasmaya degmeyecegi icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 ölsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 ahaha nasıl güzel bi olaymış mutlu oldum valla. böyle mutluğu creative in 4mb 3d hızlandırıcılı ekran kartını aldığımda yaşamıştım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 http://i.imgur.com/K9xGxgd.png şunda niye word ü daha geç açıyor yazmışlar toms hardware den almıştım, yanlış yapmaz dedim de aklıma takıldı bir de hdd ve ssd lerin kapasite artışını yıllık grafikleştirmiş bir yer var mı, biraz baktım ama üşendim hazır varsa link pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 up-yazma olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralpb Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Cunku o islemler continuous bir datayi okumaya yonelik, HDDler icin bicilmis kaftan yani, ondandir muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralpb Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 df said: 3tb varsa salla kullanma. temiz win kur sonra sök. acil durum hddssd'si =) Sonra insanlar niye anlamiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 evet benim bi kazmalığım olmuş orada =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Eralpb said: Cunku o islemler continuous bir datayi okumaya yonelik, HDDler icin bicilmis kaftan yani, ondandir muhtemelen. biraz daha açar msın bir de said: SSD’lerin temel yapı birimi ise NAND/flash hücreleridir. NAND Flash bellekler ise 2 tiptir; eğer 1 Byte depolayabiliyorsa Single Level Cell (SLC), 2 Byte depolayabiliyorsa Multi Level Cell (MLC) adı verilir. said: Bundan sonra bizde konuyu depolama anlamında ele alacağımız için NAND-flash hücrelere veda ediyoruz ve Page'den başlıyoruz. Page; 4 KB büyüklüğünde SLC veya MLC hücre kullanımına bağlı olarak farklı sayıda NAND-flash hücrenin birleşiminden meydana gelen bir depolama alanıdır. şu olay var page; plc veya mlc ler den mi oluşuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 ne biçin nörd forumu burası cevap yok öğrendim yarın intel de işe başlıyorum yazdığım gibiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Son kullaniciya yonelik acikliyim: Paran varsa slc paran yoksa mlc. Daha da derine girmenin anlami yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 sunum hazırlamak için soruyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Abi wiki? Neyi aciklayalim ki? Slc nin reWrite imkani mlc den cok daha fazla dolayisiyle daha uzun sure dayaniyor mesela. Boyle ufak anektodlarla senlendir sunumunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar