reampage Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 abi pc açma tuşuna bastıktan sonra 2 saniyede dimi, ekran koruyucudan çıkıp yedirme bize sdflj tamam okumadan yazmışım, fakat şuda var o şifre girme ekranına gelene kadar win 8 ezio bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 SSD'yi savuncaz derken ve de iyi giderken vur diyip öldüren "barbu" sayesinde psikolojik üstünlük "bck" 'e geçti. Şimdi onlar düşünsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 amerikadaniste.com ile newegg'den siparis versek ssd'leri ucuza mı geliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 beyler. akşama ya da yarına format atıp. dandik iphone kamerasıyla video çekiyorum. buradaki her inanmayan vertex 4 alacak bana 240lıktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Mr_Hand said: röeh win7 1-2 snde nası açılıyo napıyosun işletim sistemine be? 3-4 saniye arasında açılıyo benim bilgisayar. Bütün sık kullandığım programları da SSD'ye kurdum akıyor valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 aynen işte. saçma sapan startup olsa bile 3-4 saniye sürüyor. temiz pc ye 2sn çok da abartı değil yani. nesine inanamadınız anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 win açılış zamanı dediğimiz, donanımı başlatmandan win7 masaüstünün açılmasına kadar geçen zaman. password'u girdikten sonra açılış olmaz, o zaten açılmış win7 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Mr_Hand said: röeh win7 1-2 snde nası açılıyo napıyosun işletim sistemine be? SSD RAID. 1 tane 128 yerine 2 adet 64 Vertex3 SSD alıp raid0 yaparsan ve i7 sistemin varsa o dönen windows logosu dönüşü bitirmeden masaüstünü görebiliyorsun. :D PS'i 0'dan load max 2 sn sürüyor zibilyon tane font ve bir sürü brush vs. Oyunlarda loading yok. İşteyken i7 asus notebooku kıracak gibi oluyorum zaman zaman... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Ha, RAID yaparsan heralde öyle olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Laorx said: win açılış zamanı dediğimiz, donanımı başlatmandan win7 masaüstünün açılmasına kadar geçen zaman. password'u girdikten sonra açılış olmaz, o zaten açılmış win7 :D O sayılmaz. Yanlış olur. Bazıları anakart yüzünden yavaş bootluyor mesela. Logo çıktıktan sonra desen ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 ben de vertex 2'me firmware update yaptım. hiçbişey değişmedi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 bios yüklenmesi fln 8 sn sürüyor benim. +6-7 sn'de masaüstüne gelene kadar sürüyor win 7 ile. bios geçtikten sonrası oluyor win açılma süresi. şifre girdikten sonrasına bakmak yanlış bence. o startup programların başlangıcı olarak düşünülebilir. ama masaüstü göründüğü anda browsere tıklıyorum ve anında karşımda oluyor. eskiden beklerdik kendine gelsin diye .hey gidi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 3-4 dk da kendine geldiği zamanları bilirim masaüstünün o yüzden şurda 5 saniye için kalp kırmayalım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 vaperon said: Mr_Hand said: röeh win7 1-2 snde nası açılıyo napıyosun işletim sistemine be? SSD RAID. 1 tane 128 yerine 2 adet 64 Vertex3 SSD alıp raid0 yaparsan ve i7 sistemin varsa o dönen windows logosu dönüşü bitirmeden masaüstünü görebiliyorsun. :D PS'i 0'dan load max 2 sn sürüyor zibilyon tane font ve bir sürü brush vs. Oyunlarda loading yok. İşteyken i7 asus notebooku kıracak gibi oluyorum zaman zaman... Bu arada şu dediğin 3 sene önce SSDler çok yaygın değilken patrona aldığım Vaio Z serisinde vardı. Bugüne göre bile sapık hızlara çıkıyo; 4 SSD var RAID 0 halinde. 4 orta karar notebookluk para verdik gerçi, ama MacBook Pro aynı fiyatlarda olsa da aynı performansta değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 120gb Kingston HyperX 3k SSD hediye etti geçende arkadaş , 2hafta oldu, çıkartıp kutusundan takamadım pc ye.Acaba eş değer özellikte olanlarıyla arasında fark var mıdır? yoksa verip üzerine 3-5 bişey ekleyip yenisini mi alsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 o Vaio Z nasıl hayvani bir aletti zaten, Sony neden üretimini durdurdu anlam veremedim. Resmen alınabilecek en iyi PC laptoplardan biriydi performans/taşınabilirlik dengesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Halen var yav. Hatta yenisi var, Thunderbolt ile harici ekran kartı falan bağlanıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 http://www.theverge.com/2012/10/11/3490506/sony-vaio-z-killed-off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 http://i0.kym-cdn.com/photos/images/original/000/052/082/1240393095655.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Aldim SSD yi, taktim, migrate ettim. Pek memnunum. Hatta DVDRom yerine oraya SATA disk falan taktim, gerci pek boyutlar uymadi o yuzden biraz modifiye etmek zorunda kaldim her seyi ama, oldu yani sonunda. Performans artisi guzel ve gozle gorulur sekilde hakkaten. Ozellikle bilmem kac GB lik Outlook Archieve min icindeki bir kelimeyi 2sn de bulmasi, pek fantastik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Win 8 i USB ye atmam 7dk surdu SSD ye sifirdan kurulum yapmam 2dk 40sn bu meret hep bu kadar hizli olacak mi ya cok hos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Akşam iyice kurcalama fırsatım olacak ama ilk izlenimim dehşete kapıldım resmen. Sistemin etkisi nedir bilemem ama 10sn belki sürüyor belki sürmüyor boot etmem chrome/photoshop vs açarken senki klasör açıyor gibiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 ilk tepkiler hep aynı :D resmen son yılların en güzel bilgisayar teknolojisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Gereksiz, bir etkisi yok, almayın diyen eleman nereye gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar