Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Cinematicte çalan müziği bulabilir miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanalize Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 o kadar eleştiriyorsunuz da yok olm alternatifi işte,nasıl ki ajdar'ın alternatifi yok bu oyununda yok işte,sırf panda için geri döndüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 ombakkombak said: Soris said: Leveling de Server First e kasacak filan varmı? Betada oynayan taktik üreten filan varmı? Ben monk kasacağım için gidemiyom server first ama bizim guild master server first paladini alacak baya kastı, zaten first 85 te oydu. Taktik falan yok adam oturdu ezberledi bütün questleri 3 er kere yaparak betada. Birde bir kasa enerji içeceği alacakmış. Sence en iyi leveling yöntemi ne realm first yapacaklar için bi de bu arada bu konuda tecrübeliler varmı? Mesela realm firstler title alacak mı class first kasmak biraz olsun daha mı kolay yoksa 5-10 dk mı oynar en fazla? Quest mi gitmek gerek yoksa grinding mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 full q gideceksin realm first için. dg yapamazsın, tecrübesiz herkes. grind yapamazsın, gear yok + daha düşük exp veriyor queste göre. ha guild team olur sürekli dg yapılır orası ayrı. ha bide + call to arms. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Şu oyunu en ucuz almak için bi yöntem var mı? Bodoz preorder mı vermek lazım websitesinden? Bide aylık için kampanya mampanya var mı şu aralar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Actir ode iste, banada mount gelsin eheueheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Soris said: ombakkombak said: Soris said: Leveling de Server First e kasacak filan varmı? Betada oynayan taktik üreten filan varmı? Ben monk kasacağım için gidemiyom server first ama bizim guild master server first paladini alacak baya kastı, zaten first 85 te oydu. Taktik falan yok adam oturdu ezberledi bütün questleri 3 er kere yaparak betada. Birde bir kasa enerji içeceği alacakmış. Sence en iyi leveling yöntemi ne realm first yapacaklar için bi de bu arada bu konuda tecrübeliler varmı? Mesela realm firstler title alacak mı class first kasmak biraz olsun daha mı kolay yoksa 5-10 dk mı oynar en fazla? Quest mi gitmek gerek yoksa grinding mi - Realm first yapmak için sadece quest yapmak lazım dungeonlar ve grind tamamen zaman kaybı, quest item düşürmeyen mobları bile lootlamıyorsun sadece questten queste gitmek gerekiyor. Önemli olan leveling rotasını belirlemek. - Realm firstler sadece feat of strength alıyor title yok. - 10 dakika içinde alırsan sende realm 1st sayılıyorsun zaten, ama evet dakikalar önemli realm first için. Bende realm 1st lvl 80 mage var, kardeşim realm 1st lvl 85 warrior, realm 1st lvl 85 priest ve paladin de bizim guilddeydi o yüzden biraz bilgim var. Eğer ciddiysen beta edin ve mutlaka bütün quest bölgelerini en az ikişer kere yap ve kendine bir rota belirle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Ben cata başında 1 ay oynayıp sattıydım acc umu. Şimdi ek paket geliyor diye yeniden acc açtım kampanya ile rog kasıyorum 3 gün önce açtım 45 filan oldu char. Haliyle 1 tane bile fos u yok. Bizim realmda baya low pop. Bende bari şu 90 a first e kasayımda az bişi olsun diyorum. Betada oynayıp sıkılmış olan varmı? Girip questleri ezberleyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Yeni charla realm first imkansız gibi birşey. Üstün nerdeyse full heroic gear olmalı, çünkü yarışacağın kişilerin üstü full heroic olacak, üstelik rogue isen onların elinde legendery silahlar da olacak. Aranızdaki devasa dps farkı yüzünden sen 4. mobu keserken o 10. mobu kesip questi bitirmiş olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 wotlk başında sabah 9 akşam 6 limon satıp ardından eve gelip wow oynayarak realm first almıştım, bu kadar gözünüzde büyütmeyin derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Bizim realm çok low pop. Belki yapabilirim diye düşünüyorum. Betasız olmaz ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Heroic DS hear 89'a kadar falan değiştirilmeden gidiyor, arada çok deli gear farkı olacak. Boşa kasma derim özellikle de rogue san. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 MOP Cinematic - Komedi dans üçlüsü 3/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Soris said: Bizim realm çok low pop. Belki yapabilirim diye düşünüyorum. Betasız olmaz ama. yanlış hatırlamıyorsam hem cata hem wolkta 10 saat altinda 80-85 olan tipler vardı. Biraz serverdaki tiplere bakıyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Evet haklısınız. Zaten vazgeçtim efendi gibi 90 olurum 2-3 günde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Low pop. serverlarda oynayan adamlar zaten böyle achievementlerin peşinde koşan tipler genelde, daha çetin olur işin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Burdan soruyorum güncel diye başlıkta kusura bakmayın. Bu yarın gelecek olan 5.0.4 patchini blizzard downloaderla şimdiden çekmeye başlayın falan deniyordu sağda solda. Bastığımda 14.9 gb bitmiş vaziyette 4.3.3.... den 4.3.4.... e dowload olmuş olarak gözüküyor. 5.0.4 yok piyasada yani. Nasıl download edicez ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Once onu bi cekicen. Sonra5.0.4 e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 5.0.4 büyük ihtimal indi paşa paşa yatıyor. Sabah oyuna girdiğinde hemen dosya kontrolü yapıp açacak oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 yok buldum çekiyor, nedense başta görmedi son patchi halloldu şimdi eyw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 dnr on sipariş açmış 80.99 TL alınır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Battle.net'te 79 TL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Benim bitti yükleme olayı login ekranını gördüm tabiki realmlar yok hala ilk başta 12 de açacaklardı. Bence açamazlar uzar da uzar bu iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Uzasın uzasın daha akşama çok var. Ben işten gelince açsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 axedice said: 5.0.4 büyük ihtimal indi paşa paşa yatıyor. Sabah oyuna girdiğinde hemen dosya kontrolü yapıp açacak oyunu. yaptımı dosya kontrolünü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar