Nessaftw Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=wvYXoyxLv64 An itibariyle aktif oldu (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 lame şaka şaka güzelmiş, panda olayına sıcak bakmıyorum ama kaliteli bi cinematic çıkarmışlar gene her zamanki gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 içler acısı lan, üzüldüm bir firmanın bu kadar düşmesine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Yazık olmuş güzelim oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Kardeş yanlışlıkla Kungfu Panda videosu koymuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 kucuk cocukları eglendirmisler cinematic'te. nerde lich king intro, nerde panda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 oyun bütün ciddiyetini kaybetmiş ahah tam asya mmo'su olma yoluna girmiş. ama sevdim :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 wotlk cinematic her zaman en iyi kalacak galiba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 hikayeyi falan bilmiyorum varsa eğer, ama kötü değildi bence cinematic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 güzel olmuş gene. film gibi izle işte. çok kasıyorsunuz bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrdefender1 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 gayet hoş olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Spyro said: wotlk cinematic her zaman en iyi kalacak galiba.. said: -Father! Is it over? - No my son, raid resets on wednesday. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 lich king > cata > MoP.. cinematic olarak. diğerlerinde senaryoyla alakalı şeyler vardı. güzel, kaliteli cinematic ama anlamsız yani. AHA PANDA GETIRIYOZ. bu kadar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 burning crusade> vanilla> PAIN AGONY> gerisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Ben çok beğendim :) eğlenceli olmuş. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 şimdi diğer cinematicleri izledim de onların yanında biraz kıytırık ve anlamsız kalıyo sanki ya diğlerlerinde tüyler diken diken olup vay anneannesini diye tepki verirken bunda human wooden spearı orca verirken keh keh diye güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 ulan sahane olmus, tam warcraft ruhunu yakalamis ister warcraft hicbizaman grimdark olma iddeasinda bulunmadiki, izlerken aklima direk wc2 geldi misal o atmosferi yakalamayi ve nostalji yasatmayi basarmis herifler direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdexsde Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 millet ne arıyo ne bekliyo bilmiyorum ama bence hakikaten çok hoş olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Viktor'a katılıyorum, direk Warcraft havası var, üstüne de komikli şakalı işte. SWTOR'daki Hope cinematic kadar olmasa da, aksiyonu iyi çevirmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=2gs-hjD5lHE COK BOZDU BLIZZORD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Çok güzel olmuş zaten konsept olarak panda lk havasında sunulamaz ağır saçma olur cuk oturmuş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 World Of Warcraft: Kung-Fu Panda Edition... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 zeawee said: lich king > vanilla > cata > MoP > tbc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 da pandaren monku da abartmışlar, vermişler karşısına bi amiral bi captain basıyor havasını. ver bakalım karşısına DK ORC ile Pala Human görelim şöyle bi efekleri :) şaka bi yana bende beğendim açıkcası sürekli bi kötü adam konuşması dinle dinle cinematiclerde nereye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar