Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Angara'lılar baksın hele


ucunbiri

Öne çıkan mesajlar

Aşti'ye giden belediye otobüsü ya da HAVAŞ'a bin. İki otobüsünde seni AŞTİ'nin en alt katında indireceğini var sayarsak, 2 kat yukarı çıkıp anayola(Konya Yolu) çık. Anayolda yaya üst geçidi olan yerden dolmuş bekle. Yanlış hatırlamıyorsam İncek'e giden dolmuşlar oradan geçiyor olması gerek.(hayatımda bir kere İncek'ten dönerken bindim ve o yol üzerinden geri dönüyodu).
Dolmuşların önünde nereye gittikleri yazıyor. Hatta herhangi bir dolmuşa sorarsın, geçip geçmediklerini. Olmazsa artık ordan taksiye binersin. Her türlü 50 km taksi parası vermekten iyidir :d
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

23e kadar bilkent otobüsleri gidiyor
incek veya cayyolu otobüsleri var mıydı emin değilim ama incekte gitcegin yer cayyoluna yakınsa otobüsle cayyoluna sonra inceke taksiyle gidebilirsin


Abi Atılım'a gitmek için önce çayyoluna git denir mi? Anasına küfretsen daha iyi :D

Akşam o vakitlerde çok büyük ihtimal dolmuş bulamazsın. Otobüs saatlerine de baktım(sana verdiğim sitede giden otobüslerin numaraları var). Genel olarak son hareketleri Kızılay'dan 21.30:

http://www.ego.gov.tr/parts/egohareketsaatleri.asp?NO=192&KALKIS=&VARIS=

(Atılım'ın sitesinden tüm otobüs numaralarına ulaşıp, burdan kontrol et gene istersen).

O saatte en son çare taksiye binersen 20-30 lira arası bir şey bayılmaya hazır ol(3 sene önce Oran Şehri'nde lojmanlarda oturuyodum, Aşti'den bizim ev 20 lira tutuyodu. Aşağı yukarı aynı mesafe Aşti-Atılım).
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...