ucunbiri Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Esenboğa Havalimanı'ndan İncek'teki Atılım Üniversitesi'ne gitmem gerekiyor. Ve zerre fikrim yok, elimden tutun :(
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Taksi tut havaalanında. Abi ben atılım zart zurta gitmek istiyorum de. Tamamdır.
ucunbiri Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 ~50km ikisinin arası.
Daemir Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 havalaanından çıkar çıkmaz havaşın otobüsü vardır görürsün ona bin. 10 tl. ulus da iner kızılaya geçersin bi metroyla. kızılay dan incek e otobüs falan gidiyodur kesin
Phoenixlin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Aşti'ye giden belediye otobüsü ya da HAVAŞ'a bin. İki otobüsünde seni AŞTİ'nin en alt katında indireceğini var sayarsak, 2 kat yukarı çıkıp anayola(Konya Yolu) çık. Anayolda yaya üst geçidi olan yerden dolmuş bekle. Yanlış hatırlamıyorsam İncek'e giden dolmuşlar oradan geçiyor olması gerek.(hayatımda bir kere İncek'ten dönerken bindim ve o yol üzerinden geri dönüyodu). Dolmuşların önünde nereye gittikleri yazıyor. Hatta herhangi bir dolmuşa sorarsın, geçip geçmediklerini. Olmazsa artık ordan taksiye binersin. Her türlü 50 km taksi parası vermekten iyidir :d
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Otobüs için kart lazım içerden birine rica edersen size parasını vereyim benim için kart basar mısınız diye gablederler hemen. Aştinin orada üst geçit var oradan finiks arkadaşımız anlatmış zaten incek dolmuşları geçiyor sürekli
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Kıbrıstan dönerken öğretmen evini arıyodum. Herkes aşti aşti diye buldurttular bana öğretmen evini. Ankarada her adres tarifinde aşti geçiyor sanırım
Phoenixlin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Öğretmeni AŞTİ'nin 2 km aşağısı çünkü ondandır :D Ekstra olarak: http://www.atilim.edu.tr/kampuste-ulasim
ucunbiri Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 gençler teşekkür ettim, çok makbule geçti.
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 yolda ankara simiti al minibüste yersin
ucunbiri Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 peki bu incek dolmuşları saat kaça kadar var? yani 22:00-23:00 arası var mıdır mesela?
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 O saate dolmus olmayabilir en kotu golbasina bin taksi ile gec
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 git aştiye servis şöforlerini yala yut o istikamete giden varsa senı bıraksın
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 23e kadar bilkent otobüsleri gidiyor incek veya cayyolu otobüsleri var mıydı emin değilim ama incekte gitcegin yer cayyoluna yakınsa otobüsle cayyoluna sonra inceke taksiyle gidebilirsin
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 havaalaninda havaş otobüsüne bin son durak astiye götürsün ordan taksiye bin incege götürsün . en kolayı
Phoenixlin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Bone said: 23e kadar bilkent otobüsleri gidiyor incek veya cayyolu otobüsleri var mıydı emin değilim ama incekte gitcegin yer cayyoluna yakınsa otobüsle cayyoluna sonra inceke taksiyle gidebilirsin Abi Atılım'a gitmek için önce çayyoluna git denir mi? Anasına küfretsen daha iyi :D Akşam o vakitlerde çok büyük ihtimal dolmuş bulamazsın. Otobüs saatlerine de baktım(sana verdiğim sitede giden otobüslerin numaraları var). Genel olarak son hareketleri Kızılay'dan 21.30: http://www.ego.gov.tr/parts/egohareketsaatleri.asp?NO=192&KALKIS=&VARIS= (Atılım'ın sitesinden tüm otobüs numaralarına ulaşıp, burdan kontrol et gene istersen). O saatte en son çare taksiye binersen 20-30 lira arası bir şey bayılmaya hazır ol(3 sene önce Oran Şehri'nde lojmanlarda oturuyodum, Aşti'den bizim ev 20 lira tutuyodu. Aşağı yukarı aynı mesafe Aşti-Atılım).
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 lan atılım'a toplu taşımayla gidilir mi ıyy fukaralığı kes.
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Atılım anasının gözünde olm taksiye atlasan 60 falan tutar herhalde kızılaydan temiz belki daha fazla bilemedim hiç ihtiyacım olmadı.
fede Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 havaalanından otobüsle kızılay kızılaydan dolmuşla incek kasmaya gerek yok
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 fede gelince haber et sana küçük süprüzler hazırladık ahali olarak
ucunbiri Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 havasla astiye gectim ama dolmus yoktu o saatte mecbur taksiye bindim. taksi de 40 lira tuttu. totalde 50 lira kacti iste havasla beraber.
Öne çıkan mesajlar