Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 game changer neyi ekliyo abi paradox ? zaten dlclerle gelen game changer olaylar ya belirli bi dinle oynama yada özellikleri aktive etme. eğer kardinal adayı göstermeyi o kadar büyük bi game changer olay görüyosan diyecek birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 oyuna yeni dinamik ekliyorlar sürekli, üstelik özellikle istemediğin bir şeyse almak zorunda da değilsin. DLC'nin getirdiği genel özellikleri yamayla ekliyorlar. Kesinlikle güzel bir strateji; aynı oyunu defalarca sıkılmadan oynuyorsun. Son dlc'yi parayla satmaları saçma onu daha önce de yazdım. Genel olarak beğeniyorum satış politikalarını. mesela ck'da zaman aralığı arttı, harita büyüdü, yağma, tarikatlar, tüccar cumhuriyetler, dinlerle ilgili detaylar; eu4'de koloniler, ticaret şirketleri, tamamen değişen batılılaşma, politikalar ve ticaret dinamikleri gibi bir ton değişiklik oldu. Denge ayarlamaları, yapay zeka geliştirmeleri, bug düzeltmeleri vs cabası. Eu4 de Ck2 de çıktığında çok iyi oyundu şimdi daha da iyi oyunlar. Hele ck2, ck3 bile çıkardı bu kadar içeriğe. Bekleyeceksin indirim zamanı alacaksın dlc'yi. Zaten oyunun ömrü çok uzun. Alıyorsun 100 saat oynuyorsun, 6 ay sonra bir 100 saat daha adeta yeni bir oyun oynursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 dlcler olmadan hiçbirinin sana bi yararı yok. anca courtundaki adama order to take wows diyebiliyosun işte. yağma zaten hristiyanlara kapalıydı. gerçi hala kapalı olması lazım roj patchinde oynayamadım paradox düzgün yapmaya yetemediği için. illede pagan/müslüman veya cumhuriyet diye delirmiyosanız tek gerekli dlc legacy of rome, o da retinueler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 dlc fiyatını geçtim, binlerce dlc ne takıp edebiliyorsun ne anlaya biliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 yahu takip eden ediyor, ciddi community'si olan oyunlar. Ben her dlc'ye gelecekleri az-çok biliyorum mesela. Zaten oynayacak olan takip eder, oynamayacak, satın almayacak olan etmez. Dlc'leri de sattığı sürece çıkarırlar. Burda önemli nokta şu eu4 ve ck2 ilk çıktığında da çok iyi 2 oyun. Dlc'ler eksikleri tamamlamıyor, neredeyse yeni bir oyun haline getiriyor. said: illede pagan/müslüman veya cumhuriyet diye delirmiyosanız tek gerekli dlc legacy of rome, o da retinueler için. şunu doğru yazmışsın. Ancak eu4 için konuşuyorum hakikaten dlc'siz oynarsan çoğu şey var. CK2'de de sıfırdan alacak adam paket alır indirimli, onda son 2 dlc hariç oluyor zaten. Ama roma ve 867'den başlamak istiyorsan old gods hariç diğer dlc'ler sadece belli milletlere yönelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 aldım oyunu koydum bir tarafa uygun keyfimi bekliyorum oynamak için ama adamlar durmadan dlc çıkartıyorlar yetişemiyorum, indirim varken alayım dedim hangisi var hangisi yok içinden çıkamadım, paket şeklinde olsalar rahat olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Feamer said: dlc fiyatını geçtim, binlerce dlc ne takıp edebiliyorsun ne anlaya biliyorsun http://crusaderkings-two.wikia.com/wiki/Category:Expansions_%26_DLCs http://www.eu4wiki.com/Downloadable_content Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 topu topu 3 tane expansion gelmiş amma abartmışsınız, unit packler falan olmasa da olur yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 ck2 ve magicka'da da aynı şey var sorun o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Çok dlc çıkmasında hiçbir sorun görmüyorum. Bunun iki alternatifi var: 1- Dlc çıkmasın. 2- Aynı içerik daha az sayıda dlc ile çıkarılsın. İlk seçeneğin haliyle hiçbir yararı yok. İkincisi ise dlc fiyatını arttırır ve insanlar pek de ilgilenmedikleri bazı içeriklere para ödemek zorunda kalırlar. Şu anki dlc politikasıyla ise herkes istediği içeriği alıyor ve ona göre para ödüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 şu oyunu bir ara alacağım da oyunla birlikte hangi dlc'leri almamı tavsiye edersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 az çıksın çok çok çıksın demiyorum, daha düzenli bir satış politikaları olsun, teker teker olduğu kadar hepsinin bir arada oluduğuda olsun, misal son steam indirimde ck için eksikleri tamalayım oynamak eserse eksik olmasın diye dlc alayım dedim aman allahım 15+ dlc ne yin ne olduğu belli değil, 30-40 dk uğraşacağım para verip ilerisi için oyun alacağım, kalsın dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 2 dolarliklar haric hepsini alican abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 abi bir süredir ilk defa oynuyorum oyunu, eskiden yag gibi kayıyordu, şimdi zaman biraz daha yavaş akıyor beta patch'te olmamdan dolayı mı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 valla meiou moduyla oynadığım isveç oyununu bitirdim ki bitirdiğim ilk meoui oyunu, oyun sonunda 397 province vardı elimde, bir eu3 magna mundiye mare apertuma kıyasla tarifsiz kolay bu oyun ve daha az gerçekçi, ama sanırım daha zevkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Şu paradox oyunlarında en sevdiğim mevzu oyunun bitmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 edit: yanlis oyun lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Yeni dlc, Art of War: http://forum.paradoxplaza.com/forum/showthread.php?795532-Eu4-Art-of-War-Announcement-Information&s=c82a01647b1be5d2f3ad291bde68674e 30 years War: Unique mechanics and events for the religious conflict that ravaged Europe. Napoleonic Era: Fight for or against the revolution and create entirely new custom clientcountries on the map from your conquests. Fighting with Armies: You can now sortie from sieges, transfer occupation to allies and give objectives to your subjects and allies. Fighting with Ship: Entire Fleets can now be upgraded with one click, you can now mothball fleets to avoid paying maintainance, and your fleets can be set to automatically transport armies. Marches: Turn your vassals into bulwarks against your enemies, getting less tax but strengthening their defences. Improved Diplomacy: Sell Surplus Ships, Fight for your subjects CB, Declare War in Support of Rebelfactions in other countries and new peace options like give up claims and pay monthly war reparations. Gameplay Enhancements: Build entire armies in one click, abandon cores that you no longer wish to fight for, and abandon entire ideagroups that are no longer useful to your nation. Free Features for the accompanying patch includes: Completely new rebel mechanic, local autonomy on province level, new cardinalsystem for Catholics, new reformation mechanics and a huge map improvement, making the rest of the world as detailed as Europe is. Lots of interface, ai and gameplay enhancements. When it comes to the map, we've worked closely with the best map-modders in the community, and this will completely revolutionise how you play outside of Europe. Here are a few sneakpreviews of how the map looks like right now. Every daydiary, from next friday until release will go into detail about one part of the new map, while talking about paid and free features at the same time. We have also done some significant optimisation, so the game performance should not be impacted by this addition. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=qle8N_S-2v0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 %80 indirim yapmışlar 8$'a geliyor oyun gamersgate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 O indirimi kaçıranlar şuna da bakabilir. EUIV faaliyeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=304161994 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Hollanda'dan aldığım zevki başka ülkeden almadım şu oyunda ne güzel bir cumhuriyettir öyle. Birde protestan hollanda oluyorum tadından yenmiyor. Keyfe keder takılıyorum yalnız Fransa çok büyük problem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 hiç beceremiyorum şu oyunu ya :) sabırsız olduğum için ona buna dalıyorum kafa göz.. osmanlıyı 50 senede batırdım en son.. knoxville, deasu filan kafayı yiyolar adssdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 paparnoz said: Hollanda'dan aldığım zevki başka ülkeden almadım şu oyunda ne güzel bir cumhuriyettir öyle. Birde protestan hollanda oluyorum tadından yenmiyor. Keyfe keder takılıyorum yalnız Fransa çok büyük problem. Fransa tam bir troll da oyun resmen kalleşlik düzeni üstüne kurulu asdf Milan ile oynadım ben işte, Fransa'yı yanladım kendime dedim ki gelişirken bir şey olursa gelip döverler. Avusturya'yı, Bohemia'ı vs. hepsini yok ettik. Ben bayağı güçlendim böyle büyük ordu, devasa ekonomi vs. Bi baktım Fransa ittifağı bozup, gel hele gel gel dedi. Hemen gidip kendimi Avusturya'ya yanladım. 6 core'u kalmış, bitmek üzereydi ama güçlü ordusu vardı. Ayrıca itleri vardı işte vassallar çok imparatorluk geyikleri. Fransa beklediğim gibi daldı, Avusturya direkt IMPARATOR olarak yanımda geldi. Büyük bir savaş, Fransa'yı GG'lettik. Bayağı büyük ordular ve 1000 ducata mal oldu bana, benim sayemde koyduk. Neyse işte Avusturya oradan döndü. Corelar büyüdü vs, ordular üç katına çıktı. Tak onlarda ittifağı bozdu. Hemen kendimi Fransa'ya gömeyim dedim, gelmediler. İngiltere - İspanya kabul ediyor ama güçsüzlerdi. 5 yıl geçti, tak Avusturya da daldı. Böldüler ülkeyi asfsd Ufaklarla oynayınca işte eninde sonunda Avrupa da Fransa ya da Avusturya belalarından biriyle çarpışman gerekiyor. Her şekilde de zararlı çıkıyorsun. Sirk gibi ortam, ne yaparsan yap seni eziyorlar. En son Brandenburg ile oynuyordum. Onda da çok pasif olup, sabırlı olmak gerekiyor. Baktım diplomasi bana göre değil dfads direkt Danimarka açtım. Şuan bayağı zevkli bir oyun var. Sadece military sorunum var ama isveç ve norveç union'um olduğundan rahat rahat takılıyorum. Hemen getiriyorlar adamlarını asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar