ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2023 evet bak o sonda yazdığın yüzünden yıllarca muşla diyarbakırı alamamıştım. core yapamıyordum arada beylik var eyaletim diye. kendi ülkeme katıp anca alabilmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2023 10 years of EUIV A retrospective on the history of EUIV https://store.steampowered.com/app/236850/Europa_Universalis_IV/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2023 Fatih Sultan Mehmet katolik oldu. Papa bizzat vaftizini yaptı. Hayırlısı .. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Kasım 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2023 Yuh ya 10 sene mi olmuş. O kadar çok dlc çıktı ki her 2 senede bir yeni oyun release'ine döndü zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2023 Dolar ile tüm DLC ler 288.60 dolar olmuş Almayanlara ders olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2023 Bunun aylık üyeliği yok mu tüm dlcler için. Onu alır oynar oynayacak olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2023 bu tarz strateji oyunlarının hiçbirisini oynamadım ama bi denemek istiyorum. bununla mı başlayayım yoksa şununla başlasan daha iyi olur dediğiniz bi alternatifi var mı? epic te 168 liraya ultimate bundle var diye bi yükseldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2023 ben aldım valla, 200TLye tamamlamak için de Trek to Yomiyi aldım yanında 33TLye sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2023 df, 16.12.2023 19:42 tarihinde dedi ki: bu tarz strateji oyunlarının hiçbirisini oynamadım ama bi denemek istiyorum. bununla mı başlayayım yoksa şununla başlasan daha iyi olur dediğiniz bi alternatifi var mı? epic te 168 liraya ultimate bundle var diye bi yükseldim. eu4 nispeten en basidi sayılır aralarında, türü sevip sevmemeyi anlamak, giriş için uygun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2023 Ben bu dakkadan sonra eu4e başlamayı biraz korkutucu buluyorum Stellaris yahut ck3, paradoxculuga giriş için daha kolay oyunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2023 (düzenlendi) ck3'te ülke infilak edebiliyor durduk yerde faction'larla filan, bayağı oyuncunun elinde olmayan faktörler var. "ne bu ya" deyip kapatabilir yeni birisi. en basidinden gavelkind'ı görüp silebilir oyunu. eu4 daha böyle numbers go up herşey yolunda tarzı. stellaris'i de bu tarzda saymak pek mümkün değil, o daha ziyade 4x sayılır. Aralık 16, 2023 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2023 Yazı Fontunu biraz büyüteyim dedim menüden ve oyun sapıttı tıklamıyor bazı şeyleri, 10 yıllık ve 8 bin liraya satılan oyunda kabul edilemez bişey bence bu, ayıp yani ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2023 Epicteki 8binlik paket kaldırılmış, sömürdü belliki millet. iyiki almışım açlık edip kihkihkih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Aralık 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2023 Neydi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2023 (düzenlendi) EU4 ve tüm DLClerini 170TLye mi ne verdi Ultimate sürümü diye. Ama bitmiş kodlar demekki kalkmış yayından Epicte Aralık 31, 2023 Shadow tarafından düzenlendi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2024 Ya ben Fransayla oynuyorum da, başta 5 tane devletçik var bana bağlı, bunları kendi toprağıma katmak istiyorum ama bulamadım bir türlü nasıl yapacaz? Dostluğu falan bozup savaş ilan edipte alınca herkes düşman oluyor bana. Yok mudur çaresi, nette az bakındık pek bulamadım da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2024 https://eu4.paradoxwikis.com/Vassal#Annexation diploannexleme, linkte detayı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2024 Teşekkürler Sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2024 Shadow, 26.01.2024 21:57 tarihinde dedi ki: Ya ben Fransayla oynuyorum da, başta 5 tane devletçik var bana bağlı, bunları kendi toprağıma katmak istiyorum ama bulamadım bir türlü nasıl yapacaz? Dostluğu falan bozup savaş ilan edipte alınca herkes düşman oluyor bana. Yok mudur çaresi, nette az bakındık pek bulamadım da. “Ben ki, sultanlar sultanı, hakanlar hakanı, hükümdarlara taç giydiren, Allah'ın yeryüzündeki gölgesi ve atalarımın fethettiği Akdeniz'in, Karadeniz'in, Rumeli'nin, Anadolu'nun, Karaman'ın, Rum'un , Dulkadiroğluları Vilayeti'nin, Diyarbakır'ın, Kürdistan'ın, Azerbaycan'ın, Acem'in, Şam'ın, Haleb'in, Mısır'ın, Mekke'nin, Medine'nin, Kudüs'ün, bütün Arap memleketlerinin, Yemen'in ve daha nice ülkelerin ki, büyük atalarımın Allah kabirlerini nurlu etsin karşı konulmaz kuvvetleriyle fethettikleri ve benim muhteşemliğimle de ateş saçan mızrağımın ve zafer getiren kılıcımın gücüyle fethettiğim nice memleketlerin sultanı ve padişahı olan Sultan Bayezid Han oğlu Sultan Selim Han oğlu Sulan Süleyman Han'ım. Sen ki, Fransa vilayetinin kralı olan Françesko'sun...” 1 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Mart 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2024 Abi ben bunu hala beceremiyorum ya, hem de VERY EASYde Fransayı alıyorum mesela ve Burgundyi savaşsız topraklarıma katıyorum eventla malum, küçük bana bağlı devletçikler de aynı şekilde bana katılıyor falan. Ama illa bana karşı bir ittifak oluşturuyor HRE ve devletçikleri, sonra hurraa tepeme biniyor tonla ülke. Etliye sütlüye dokunmadan savaşsız gelişmenin yolu yokmudur savaşma seviş modunda ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2024 (düzenlendi) infamy zamanla düşer, zamana yayacaksın genişlemeyi. infamy'de hızlı yükselip durmazsan hemen koalisyon kurarlar. o noktada duracaksın, dağılana kadar bekleyeceksin. ama yani very easy'de fransa ile bütün dünyayı tokatlayabilmen lazım yine de. ben osmanlı, fransa gibi güçlü ülkelerle oynayınca koalisyon kursalar da aksiyon olsa diye hır çıkarıyorum bir noktadan sonra lol. Mart 8, 2024 Sam tarafından düzenlendi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Mart 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2024 Sağol Sam, infamy olayını araştırayım ben biraz daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2024 (düzenlendi) eu5 yapiolar MEIOU+T modunun devlerini almislar, o modun bir cok ozelligini begenmisler. 1 nisan 1337de basliyor HRE 200-250 ulkeden olusacak (vassal swarmmm) Nisan 4, 2024 DoGMeaT tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2024 O 1 nisan şakası bir yana, EU5 sahiden de yapılıyor. Johan Andersson bir süredir Project Caesar kod isimli yeni oyunlarıyla ilgili yazılar yayınlıyor. Oyunun ismini vermiyor ama anlattıklarından oyunun EU5 olduğu gayet net belli oluyor. https://forum.paradoxplaza.com/forum/forums/tinto-talks.1171/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Nisan 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2024 2 hafta onceki Ludi et Historia yayininda da ayni haritaya bakmislar, diger bilindik yayincilar da kullanmis daha sonra. Bilmiyorum, bana garip geldi harita. Oturup saymadim ama, farkli bolgelerde province sayisi orantisiz artmis gibi geliyor ilk bakista. Bazi isimler de anakronik gibi, ozellikle Sanliurfa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar