Fili Mesaj tarihi: Nisan 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2020 Bir de paradox'taki oyun yapma sistemiyle alakası var durumun herhalde. Bildiğim kadarıyla yönetim, ahmet gel şu oyunu yap demiyor. Kendini kanıtlamış çalışanlar Johan, Martin gibiler bir proje geliştirip yönetime sunuyorlar onaylanırsa ekip kurup yapmaya başlıyorlar. vic2den beri 10 yıl geçmiş demek ki kimse üstlenmek istemiyor vic3ü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2020 2-3 aya büyük dlc geliyormuş. 2021 yılında CK3, 2022'de de EU5 görecekmişiz. Kötü haber, EU5 konsollara da çıkıyor, ona göre tasarlanacak oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2020 Without further ado, here are the achievements coming with the 1.30 update: https://forum.paradoxplaza.com/forum/threads/eu4-development-diary-19th-of-may-2020.1391542/?utm_source=twitter-owned&utm_medium=social-owned&utm_content=post&utm_campaign=empe_eu_20200519_for_dd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2020 Valla random sectim oynadım yaptım. Tek achi için 1750'ye kadar kastım. Neyse deydi en azından ama son 20k prusyalıyı bulucam diye 10 puan war exhaustion yaptım resmen call for peace geldiğinden. Neyse ilk defa timurids dağılmadı 5 senede sırf bana inat gibi neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Haziran 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2020 Hello everyone! So we're getting close to release and it's time to show off the changelog for 1.30. The changelog for the Austria Patch has 1076 entries, or at least that's the amount I could remember. It's our longest list of fixes yet ever released for EU4. For comparison Holy Fury changelog is somewhere around ~600 entries. https://forum.paradoxplaza.com/forum/threads/eu4-development-diary-2nd-of-june-2020.1395272/?utm_source=twitter-owned&utm_medium=social-owned&utm_content=post&utm_campaign=empe_eu_20200602_for_dd .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Haziran 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2020 Bi cikaramadilar arkadas patchi Yeni campaigne basliycam, patch ciksin oyle baslarim diye diye aylar gecti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2020 Ya 6 oyundur Brandenburg kasmaya calisiyorum Teutonic Order nedense sürekli Hungary le ally oluyo. Polonya gidip Danzig die ülke kuruya o tarafta bi de bohemia gidip Polonyayla ally oluyo nasıl is anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2020 Eğer Polonya Bohemia ile allay oluyosa seninde çok rahat Austria ile ally olman lazım. Hungaryde az sabret ya Osmanlı yer ya Austira PU'lar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2020 Benim problem heralde çok beklemem 1450 gibi ilk saldiriyi yapıyorum bu sefer bekliim bakalım millet birbirini yesin ben para biriktirip arkadan alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 Macaristan dediğin Avrupa'noın hasta adamı. Ya Osmanlı yiyor (ki 90% böyle) Ya Polonya eziyor. Ya Austria PU'luyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2020 Yeni oyuna başlamaya korkar oldum. Hala beceremediğim WC'yi aceba Avusturya ile başlasam tekrar yapabilir miyim yeni sistemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Haziran 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2020 1.30 Emperor Neymiş HRE çok güçlü olmuş Papa süper artık .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2020 On 08.06.2020 at 03:34, BonePART dedi ki: Yeni oyuna başlamaya korkar oldum. Hala beceremediğim WC'yi aceba Avusturya ile başlasam tekrar yapabilir miyim yeni sistemde. Becermek değilde sabır işi be Hele true onetag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2020 aaaa cikmis dlc farketmediydim ayol kimle oynamak lazim simdi yeni dlc serefine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2020 Bir kaç tane gameplay de gördüm, böyle ordunuzun üzeirne tıklayınca açılan menude yaya, atlı ve topların yanında + işareti var oraya basınca otomatikman train olup gelip ordunuza ekleniyorlar. Bu hangi DLC ile geliyor veya addon mu kullanıyorlar ? Bende sadece art of war DLC si var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2020 O dlc ile geliyor, hangi dlc olduğuna internette baktım ama bir şey bulamadım. Sonra biraz deneme ile gittim ve cossacks aktifken o özelliğin açıldığını buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2020 Cok tesekkurler :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2020 (düzenlendi) Steam üzerinden multi oynarken soru nyaşayan var mı ? 2-3 sene önce stellaris veya eu4 veya ck2 en ufak bir sorun olmadan oynanabiliyordu, şimdi mesela multide host olan arkadasın oyununa bağlanırken (özellikle akşamları) 4-5 kere denemek lazım yoksa sürekli connectingde kalıyor. Bağlandıktan sonra yine akşamları arada bir bende oyun ilerlemiyor tarih bende geride kalıyor hostda oyun devam ediyor ? Stellarisde de bu sorunlar vardı. İkimizde de dlc yok, net hızımız gayet yüksek, Pcler EU4 için fazla fazla donanıma sahip ama steamde hep böyle problemler var. Bir çöüzm veya fikri olan varmı ? 45 dakka uğraştık en son 10 dakika ancak oynayabildik. Ağustos 8, 2020 Law tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2020 Bu ledger kısmında military bölümünde bende army losses seceneği yok. Galiba DLC ile geliyor art of war ı aldım onla gelmiyor. Hangi DLC ile geldiğini bilen var mı ? Wiki den featurelara baktım hiç bir bilgi yok, biri rights of man ile geldiğini yazmış ama emin değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2020 (düzenlendi) https://eu4.paradoxwikis.com/Rights_of_Man buradan Bodycount & Minimap Improvement isimli dev diary e bakarsan bahsettiğin özellikten bahsediyorlar. Yani Rigths of man ile gelmiş o özellik. Diğer konuda da multiplayer oynamadığım için fikrim yok. Ama redditte eu4 ve pdx bağlantılı subları takip ettiğim için multiplayerla ilgili genel bir sorun görmedim. Örneğin Launcher ı değiştirdiler birkaç ay önce bende bir sıkıntı yoktu ama bazılarında ciddi probleme sebep olmuştu. Sorun sizden kaynaklanıyor olabilir. https://support.paradoxplaza.com/hc/en-us/articles/115007925347-Firewall-Connectivity-Issues şöyle bir yazı koymuş paradox stellaris için gerçi ama yine de buna bir göz atın belki yardımcı olur. Olmazsa bu yazıda da demiş bir ticket açın diye onu deneyebilirsiniz. https://support.paradoxplaza.com/hc/en-us/articles/203530547-Ports-Required-For-Multiplayer bu da belki işinize yarayabilir. Ağustos 17, 2020 Fili tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2020 Hayat kurtarıyorsun resmen teşekkürler tekrardan :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2020 rica ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2020 QQ-Persia fln oynasim var ama yeni estate mekaniklerine fln hiç hakim değilim o yüzden gözüm korkuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2020 estate'de birşey yoktu en son yeni değiştirmedilerse. kimseye birşey vermiyorsun, verilenleri de opinion'ları iyiyken azaltıyorsun. bonus de vermiyor malus da, kafa rahat kalıyor. azıcık modifier için uğraşılacak şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2020 ahah ledger sekmesi açmak için dlc satmak helal olsun paradoxa ellerine sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar