hoppidik Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Zegna said: http://i.imgur.com/qIeAr.jpg http://i.imgur.com/xg1bJ.jpg Takilar yeni cikacak patch oncesi pek satmiyor artik, eldiven hakkinda bir sey soyleyemecegim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 eldiven 20-30 eder gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 http://i.imgur.com/szhlv.jpg http://i.imgur.com/1bwRk.jpg bunlar bişey edermi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 2.de max mf + atakspeed + güzel sürvival varmış. Scoundrel'ım bana yandan yandan sesleniyo şu anda:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 goldbären said: goldbären said: kaça koyayım. isteyen varsa iyi bir offhand silahı, elden de verebilirim. http://i.imgur.com/lP5Qd.jpg arkada kalmasın :P ne istiyorsun buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Aceace said: 2.de max mf + atakspeed + güzel sürvival varmış. Scoundrel'ım bana yandan yandan sesleniyo şu anda:D teklifi alayım, yüksek olsun 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Yok canım. Almam. 1.05'te 63 level yüzükler gelcek. Vururum kafasına sussun. Zamanı gelince bakarız bişiler kendisine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 ehehe. abi ben diş ağrısından uyandım ağrı yüzünden uyuyamıyorum da, sen sabah sabah ne yaparsın buralarda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Üzerine afiyet dehidrasyon sorunu yaşıyorum da. Bir yerlerden bulaştı malesef:D Doğru düzgün uyku uyuyamaz oldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 aha angaralı dedected? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 geçmiş olsun abi, bol bol suya yüklen. aynı sorunu ben kendi kendime yapmıştım da 3 gün çektiğimi bir ben birde klozet bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Arkadaşlar şu an iş yerinde olduğum için itemi paylaşamıyorum ama eminim biliyosunuzdur sadece ne kadar edebilir diye bi tahmin yürütmenizi istiyorum. Legendary DH of hand 194 dex 191 vita crit şansı 9 DSİPLİN 7 veriyo ve 2 özellik daha vriyo DH skillerine ... ... hatırlamıyorum. Şimdiden teşekkürler Not:Benzerleri ah de 60m den başlıyor ?? Yani neye dikkat etmem gerektiğini bilmiyorum.Of hand DH de en önemli özellik nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 quatermain said: 194 dex 191 vita crit şansı 9 DSİPLİN 7 veriyo ve 2 özellik daha vriyo DH skillerine Not:Benzerleri ah de 60m den başlıyor ?? daha yeni sattım ben benzerini en kötü 60-70 euro eder , diğer 2 özelliğe göre degeri artar rmah de filtrele ona göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 AS'de 20 olması lazım aynı zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Bonjo said: AS'de 20 olması lazım aynı zamanda. He bak iyiki hatırlattın kardeşim.As 16 benim ona göre bende ah ye koydum 40m bidden ? Eğer bidlenmişse gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 kendi immortal chestimden iyi rare item düşürdüm. Fiyatını bulamıyorum. İşin kötü yanı alcak adamın bulabileceğini de sanmıyorum. Naapcam bilemiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 ohaa çok iyiymiş. not: çok pis gözüm değer:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Bonjo said: AS'de 20 olması lazım aynı zamanda. 40 bidden satılmadı. 50m buy koydum gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 ace bana sat chesti kafan rahat olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 chest iyiymiş baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 chest'i görüyorum ve arttırıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Şimdi arattım 5 benzer ring çıktı 100m ve üstü koymuşlar 50 vitality olanına, canına yandığımın rollemesi bana yapmadı güzelliğini. Kaça gider bu tahmini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Bu item ne kadar eder acaba? Wizard itemlerinden hiç anlamıyorum da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Para etmez gibi geliyor bana.Crit chance yok, düşük statlar, sockette yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Yüzük mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar