Fakkoo Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 ben çok rahatsız olmadım ya hacker gelmedi daha hiç önüme ama bakalım. Olursa cok irite edici bi durum olur tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 ben bayadır oynuyorum hackerlara max 3-4 kere denk gelmişimdir. campos ve smallville'e gitmediğin sürece sıkıntı yok :P norad da biraz riskli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 sölvıra girilmio ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 ttnet sansür provası yapıyor herhalde yurtdışı internet çöktü, dns'i kaldırın, google dns falan çalışmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 not : adam 2 saat hack yaptı yeni kapattılar stream yazık ya şu güzelim oyuna içine ediyolar resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Xenus said: ttnet sansür provası yapıyor herhalde yurtdışı internet çöktü, dns'i kaldırın, google dns falan çalışmıyor. uydunettim dns de yok abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 BioHazarD said: Fakkoo said: BioHazarD said: flashlighti napcan abi heryer bat ve hammer kayniyo ben bulamyom yaaa Öldüğüm için elimde vurucak item yok vurabilcek itemım olsa almam tabikide :D safe spotlar mıdır nedir nerde bulabilirim? en garanti ve güvenli yer delta peak ranger station'la güney safe zone arasındaki inşaat şöyle göstereyim edit: akm şarjörleri de sarı işaretli yerden, onları unutmuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 abi yuh ben hep yukarlarda takılıyordum yeterli su ve yemek erzagı yapıp oraya gitmem lazımmm banada hep silah cıkıyor gun yani 1 pompalı 1 ak47 bi tanede 9mm pistol cıktı 5 dakika içinde : D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 yerine göre değişir tabi ama burası başlangıç için ideal işte. demin de large backpack çıktı. oyun steam'e eklenmiş bu arada. bizim keyleri steam'e geçirmek için bi sayfa yapcaklarmış bi ara heralde. yalnız ben survivor pack'e 25 dolar verdim o çok koydu bana ya indirim üstüne indirim yapıyo pezolar :P http://store.steampowered.com/app/226700/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 edit: silah için ben genelde delta peak ranger station'a gidiyorum bu arada. mapte işaretlediğim yerin bi üstü. echo compound ve camp splinter da güzel ama echo'da çok server hopper oluyo genelde. gerçek edit: edit yapcam diye alıntı yapmışım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 abi onları nası soulbound yapabilirim ya 8 slotlu small backpack hiç bana göre değil ya. Gömücüyüm abi ben lootlayıp lootlayıp global'e atacam onları ahah deli gibi antibiyotik painkiller ve 375ml droplamıştım gitti hepsü ama :( keşke koyabilseydim ya. Susuzluktan öldüm bir kere öf iğrenç birşey :D onlar : large backpack :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 soulbound diye bi olay yok :D ya işte bu gösterdiğim yerlerde bi kaç kere server hop yaparsan zaten medium/large backpack bulursun. safe zone da yakın zaten doldur doldur götür :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 varya sabah oynayınca süper 3 5 kişi oluyor Lootun dibine vuruom :D tamam çok sağol yardımın için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 o değilde rare hiç bişey bulamadım ya. bulduğum en rare silahlar mp7 ve uzi heralde. bi kere öldürdüğüm adamın birinden sig sauer rifle çıktı. ondan başka rare itemım yok. ya ben çok şanssızım yada millet bi işler çeviriyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 hack : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 şerefsizler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 yalnız şu programı yazan herifler pro ya :D saygı duydum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Sırf hack yapanları gebertmek için alacam sonunda o olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Yalnız ben soğudum oyundan , bos yere gebertilmekten gına geldi, herifler elinle koymuş gibi buluyor. Baydım resmen , kenara ayırıp adam olursa oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 adam 23842094923489 km öteden sıkıyo vuramıo beni :D amele :D Kürt Hacker yazdım kaçtım :D pompalı kask bandaj painkiller ve cips soda buldum iyiyim suanda :D avlanacam ya artık kimsenın gözünün yaşına bakmicam direkt indircem adamları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Fakkoo said: Kürt Hacker wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 fakko ne kadar şirin ve masumca yazıyor oyun macerasını ya hevesli hevesli. okudukca mutlu oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 ahahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 bu adamı izliyorum eğlenceli baya :D http://www.twitch.tv/anatomicpenguin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 "artık kimsenin gözyaşına bakmayacağım" ya ben ne çok duyuyorum bu cümleyi. ben size dedim ilk baştan, gelin karanlık tarafa geçin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar