Marty Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 15-25-50 su anda fiyatlar ama bazi karakterler kapaliymis sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Aynen karakterler kapalı. Mail değiştirme varsa, 15$ a başkasından alın daha karlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 mail değiştirme mevcut 25tl survivor acc. yanında siyah yardımı da yaparım alan arkadaşa :) Mosquito said: 25tl'ye survivor acc. verebilirim. wipe'dan önce aldığım 15$'lık acclardan, 2. acc olur arkadaşlar gelirse diye almıştım, gelmediler bende elimde boş boş durmasın diyorum. şuan 15$'a alabileceğiniz acc.a göre artıları; -içinde 10$ değerinde GC var -tüm karakterler tipleri açık (normalde GC ile satın almanız gerekiyor) -sadece 5 karakter yaratıldı, 3-5tane silah var dandik 25tl banka havalesi, paypal fln kabul edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Aciliyeti yoksa yarın alırım ben öğle saatlerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 meeh ben de satıyorum o zaman. Survivor acc. GC falan harcanmadı, 20 dolara aldıydım alpha başlamadan. 24.999 liraya satıyorum tsdtstststs wipe'tan sonra 2 karakter açtım, sanırım 3-5 silah da var. hatta combat knife+pistol laser ve pistol falan var global inventory'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 lan oyun daha alfada patlattınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 beğenmedim abi yapacak bişey yok. Mortal Online gibi çok yüksek potansiyel, ama başarısız uygulama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Verem 15 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Bendede bir hesap var aslında (oynamadığım). İçerisinde 15$ lık gold da var. Tüm karakterler açık. iş bankası havalesi yapabileceklere 15$ a vereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 mail değiştirme mevcut demiştim fakat şöyle bir durum varmış. login name aynı zamanda mail adresi olduğu için login name değişmiyor fakat serial keyin bağlı olduğu maili değiştirebiliyorsunuz. yani [email protected] ile login oluosun fakat acc.'un bağlı olduğu maili [email protected]'dan [email protected] yapabilioruz. Mosquito said: mail değiştirme mevcut 25tl survivor acc. yanında siyah yardımı da yaparım alan arkadaşa :) Mosquito said: 25tl'ye survivor acc. verebilirim. wipe'dan önce aldığım 15$'lık acclardan, 2. acc olur arkadaşlar gelirse diye almıştım, gelmediler bende elimde boş boş durmasın diyorum. şuan 15$'a alabileceğiniz acc.a göre artıları; -içinde 10$ değerinde GC var -tüm karakterler tipleri açık (normalde GC ile satın almanız gerekiyor) -sadece 5 karakter yaratıldı, 3-5tane silah var dandik 25tl banka havalesi, paypal fln kabul edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Densiz said: Bendede bir hesap var aslında (oynamadığım). İçerisinde 15$ lık gold da var. Tüm karakterler açık. iş bankası havalesi yapabileceklere 15$ a vereyim. Verem 25 lira ATM den yatırılıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Fakkoo said: Densiz said: Bendede bir hesap var aslında (oynamadığım). İçerisinde 15$ lık gold da var. Tüm karakterler açık. iş bankası havalesi yapabileceklere 15$ a vereyim. Verem 25 lira ATM den yatırılıyor mu? Postmu kasıyorsun? Özelden mesaj atsana??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Post mu kasılıyomuş noluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Yok Fakkoo nickli arkadaş aynı mesajı herkese cevaben 3-4 kere yolladı da en sonunda ben de sorma ihtiyacı hissettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Ney post mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 post ney? Densizden satın alıcam sanırım şimdi bi işbankası atmsi bulursam yatırılabilen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Vazgeçtim daha alfada olduğundan, ahmetle bir yardırdık loot kaldırdık bikaç kere hacker tarafından öldürüldükten sonra DayZ daha iyi ama oranın da zombileri leş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 RL zombi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Mosquito said: mail değiştirme mevcut 25tl survivor acc. yanında siyah yardımı da yaparım alan arkadaşa :) nereden değiştiriyoruz? bilgilendirirsen sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Mosquito said: siyah yardımı da yaparım https://i.chzbgr.com/maxW500/1691277568/hAC543250/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 la femme qui trés ilik waşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Patch notes 12/12/12 Engine optimizations to improve frame rates Increase radius at which you see items Updated UI for buying GC Fixed a bug that did not show all backpack slots some times Lowered server caps to 50 players Lots of map updates Fixed crash when running game on single core CPU Animation fixes Server stability fixes Decreased hunger rate Changed the server reboot message to display in red Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 nayz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Updated UI for buying GC olay şuna gidiyo gibin durdurunnn gitmesin.. (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 adamlar yemin etmiş ayak sesi hariç herşeyle ugraşıyorlar sdfs gc ile silah alamadıktan sonra bir olayı yok.adam gc ile hammer veya dürbün alsa nolur. ha ama mermi satılıyordu sanırım.o kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar