reampage Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 ZPT ne yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 reampage said: ZPT ne yaw Zirhli Personel Tasiyici - Armored Personel Carrier (APC) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 oyun mmo fps olarak lanse edildi diye biliyorum, itemlere lvl yada skill req gelmesi kötü bişey değilki, oyuna ilk başlanılan gün m107 loot denk geldi diyelim, ne anlamı kalır oyunun en iyi silahlarının ilk günden herkezin elinde olmasının ? lootlansın ama req olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 mmo olunca lvl olmak zorunda degil. ilk gunden eline rare silah duserse sansliyim dersin devam edersin. cok cikiyosa rateini degistirir duzeltirler. ilk gunden eline silah dusup de kullanamazsan sacmasapan bi is olur. zombie survival oyununda zombie mi farmliycak insanlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 As you progress through the game, exploring the world, discovering artifacts and rare items, killing zombies, or helping other players, you will be earning experience. You can use your experience points to learn skills from several skill trees. Each skill tree allows you to train in a certain field - gun handling, survival and medical skills, tracking, etc. For example you can learn how to heal small wounds more efficiently - which will restore more health when using bandages. Or you can increase your stamina, improve your low light adaptation, etc. http://www.ign.com/wikis/the-war-z Şu güzel yani silahı kullanmaya etki edicek skilleri modifiye etmek mantıklı ama xpye göre silah kullanmak bence ters yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 kullanamadığını satarsın piyasa şenlenir işte ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 güzel olucak güzel biraz yavaş gidiyo gibi ama olsun :D apb de nasıl bazi silahları kullanabilmek için unlock etmemiz gerekiyor oyuna girdiğimiz gibi en iyi silahı kullanamıyoruz, hatta bazı silahlara lvl 10 gerekli, hatta silah modifikasyonlarıda. warz de ona benzer sistem olabilirmi abaca ? yoksa bütün silahlar random drop herkez kullanabilir böyle olmasın lütfen. silahlara skill yada req gelicekse nasıl olmalı olabilir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 baya gereksiz birsey olur o. dayzde distance, bullet trajectory ,zeroing hesabı yapıyoduk burda xp ile haç kılına denk gelsin vurdun öldü butun ıtemler gıttı isyan çıkar.yakında ölünce item düşme olayı kalkar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 oyun survival oyunu, 2 takim karsilikli catisma oyunu degil. silahlari ya buluyosun, ya oldurdugun diger insanlardan aliyosun. ya da yine insanlarla ticaret yapiyosun. gidip silahlara lvl req tarzi birsey koyarlarsa icine edilir oyunun. lvl atlamak icin zombie grind fest e doner. survivalla alakasi kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Arkadaşlar guilde çok acil, 1 mermi ile 1 adam vurabilecek(istisnalar kabulümüzdür) Sniper ve gece 24:00 ve ilerisi saatlerde oynayan oyuncu lazım. Sniper kendini ispat edebilirse, ihtiyaç duyacağı tüm silah ve mermiler guild tarafından karşılanacaktır. WARZ tecrübesi 1 hafta ve fazlası olan, daha önce TPS ve FPS oyunlarında tecrübe kazanmış, küfürlü konuşmayan ve 18 yaş üstü, mümkünse çok daha üstü herkes bize katılabilir. 20 kişiyiz, sayıyı 40'a çıkatıyoruz. Bilginize sunarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 wiki deki silahlarda belirtilen lvl req ne peki? ilvl tarzı bişeydir belkide ? WarZwiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 1 mermi ile 2 adam vuruyorum. guildim malbuş+döner bile ısmarlıyor. tekliflere açığım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Question said: Will I have to kill a certain number of wolves before I can get a better weapon? Answer said: Certainly not! You can dive right into the most dangerous parts of the game minutes after creating your character for phat lewt but beware, hordes of zombies, greedy bandits and other dangers awaits. diye cevap vermisler. insanin yuregine su serpiyolar adeta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 kısaca silah lvl gerekliliği sıralaması yaptım, oyunda sanırım her silah için bi skill tree gibi birşey olucak, o silahları kullandıkça skill lvl artıcak yada ona benzer bişi işte, her silah çeşitinden lvl req 0 dan başlıyo giderek artıyor. Handguns Level Required FN FiveSeven 0 STI Eagle Elite 0 B92 5 B93R 15 Jericho 9mm 17 Sig Sauer P226 26 Desert Eagle 46 Crossbows Level Required Compound Crossbow 0 Shotguns Level Required Double Barrel 0 MOSSBERG 590 0 SAIGA 25 KT DECIDER 35 AA-12 45 Assault Rifles Level Required M16 0 AKM 10 SIG SAUER 556 15 AK-74M 20 G36 23 FN SCAR CQC 30 AKS-74U 32 M4 35 IMI TAR-21 39 MASADA 43 M4 Semi 46 FN SCAR NIGHT.S 58 Sniper Rifles Level Required SVD 0 MAUSER SP66 20 MAUSER SRG DESERT 28 AW Magnum 32 BLASER R93 38 M107 40 VSS VINTOREZ 45 Sub-Machine Guns Level Required MP5/10 0 UZI 0 EVO-3 24 VERESK SR-2 27 MP7 32 FN P90 36 BIZON 43 Honey Badger 52 FN P90 S 58 Light Machine Guns Level Required RPK-74 0 FN M249 25 PKM 34 RA H23 49 warzwiki Guns Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 silaha level koyacaklarına dedikleri gibi silah ve ammo dropu rare yapsınlar olur biter pistol harici silahlar özellikle sniper falan o k adar nadir düşsün ki 200 kişilik serverda 1 sniper olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 girdim oyuna 2-3 araba lootladım zombilere fenerle vurdum vurdum bi halt olmadı sonra koştum koştum sniperın biri 3 atışta indirdi 2 kişi geldiler lootladılar. ee sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Red said: silaha level koyacaklarına dedikleri gibi silah ve ammo dropu rare yapsınlar olur biter pistol harici silahlar özellikle sniper falan o k adar nadir düşsün ki 200 kişilik serverda 1 sniper olsun bankada yatsin silahlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 level req. falan koymazlar oyunun yapısına ve atmosferine aykırı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 BioHazarD said: girdim oyuna 2-3 araba lootladım zombilere fenerle vurdum vurdum bi halt olmadı sonra koştum koştum sniperın biri 3 atışta indirdi 2 kişi geldiler lootladılar. ee sonra? hurileri yolluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 BioHazarD said: girdim oyuna 2-3 araba lootladım zombilere fenerle vurdum vurdum bi halt olmadı sonra koştum koştum sniperın biri 3 atışta indirdi 2 kişi geldiler lootladılar. ee sonra? this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 taylan uo oynamış adamsın hiç yakışmıyo ne istiyosun olum bu oyundan düş yakamızdan * diss atar * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 BioHazarD said: girdim oyuna 2-3 araba lootladım zombilere fenerle vurdum vurdum bi halt olmadı sonra koştum koştum sniperın biri 3 atışta indirdi 2 kişi geldiler lootladılar. ee sonra? oha öldün mü geçmiş olsun panpa yeniden alman gerekiyor oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 kılım bu oyuna. kampanya başlatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 GreenPeace77 said: kısaca silah lvl gerekliliği sıralaması yaptım, oyunda sanırım her silah için bi skill tree gibi birşey olucak, o silahları kullandıkça skill lvl artıcak yada ona benzer bişi işte, her silah çeşitinden lvl req 0 dan başlıyo giderek artıyor. Handguns Level Required FN FiveSeven 0 STI Eagle Elite 0 B92 5 B93R 15 Jericho 9mm 17 Sig Sauer P226 26 Desert Eagle 46 Crossbows Level Required Compound Crossbow 0 Shotguns Level Required Double Barrel 0 MOSSBERG 590 0 SAIGA 25 KT DECIDER 35 AA-12 45 Assault Rifles Level Required M16 0 AKM 10 SIG SAUER 556 15 AK-74M 20 G36 23 FN SCAR CQC 30 AKS-74U 32 M4 35 IMI TAR-21 39 MASADA 43 M4 Semi 46 FN SCAR NIGHT.S 58 Sniper Rifles Level Required SVD 0 MAUSER SP66 20 MAUSER SRG DESERT 28 AW Magnum 32 BLASER R93 38 M107 40 VSS VINTOREZ 45 Sub-Machine Guns Level Required MP5/10 0 UZI 0 EVO-3 24 VERESK SR-2 27 MP7 32 FN P90 36 BIZON 43 Honey Badger 52 FN P90 S 58 Light Machine Guns Level Required RPK-74 0 FN M249 25 PKM 34 RA H23 49 warzwiki Guns bu kadar çok silah çeşitliliği zombie survival oyunda sıkıntı abi. oyunu survival temelinden silah kapmaca temeline kaydırır, zombili battlegrounddaymış gibi hissettirir adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 yeni karakter açtım m4, shotgun falan buldum bi şehirde yemek arıyorum falan food bar kırmızı oldu yiyorum yiyorum hala kırmızı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar