bingildak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 dupe çok yapıldı, engellendikten sonra itemlar silinmedi. haliyle piyasada şu an inanılmaz dupe edilmiş item mevcut (bkz. sniperlı kovboylar her köşede) onları ortadan kaldırmak için geliyor wipe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 fir3blad3 said: sizdede disconnection soon yazısında takılıyormu ? Öldükten sonra quit dediğimde her zaman takılıyor bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 evet. Bende onu diyordum genel bir problem sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 bingildak said: dupe çok yapıldı, engellendikten sonra itemlar silinmedi. haliyle piyasada şu an inanılmaz dupe edilmiş item mevcut (bkz. sniperlı kovboylar her köşede) onları ortadan kaldırmak için geliyor wipe. bu yüzden zaten wipe gelene kadar oynamayı bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 wipe ve oyun çıkış tarihleri ne zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 wipe bu ayın* 30unda oyun çıkış tarihini bilmiyorum ama verdilerse de güven olmaz zaten daha çok erken, değişir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 22.11.12 tarihine kadar büyük bir patch daha gelecek, haritanın tamamı açılmış olacak birsürüde bugfix ve yeni şeylerin gelmesi bekleniyor. Patch gelince deneyin tekrar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 her köşede silahlı pusu var yetti bu kadarda, bende bir süre ara verdim wipe gelsin birlikte başlarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 wiki den dikkatimi çeken şey silahlardaki level required olayı şuan aktif değil sanırım bu eklenirse güzel olur M4 Level Required 35 FN P90 S Level Required 58 B92 Level Required 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 umarim oyle bi sacmalik yapmazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 lvl ne yahu sacmalamasınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Gelmez herhalde o kadarda değil ya oldu olucak inşurda gelsin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Beni çok rahatsız etmez açıkçası level requirement bazı silahlara, motivasyon sağlar oynamak için, arcadeliğini alır oyunun birazcık. Kimse yok biraz zombi öldürüp yeni yerlere gideyim dedirtir insana sürekli 2 tane şehir içinde pvp yapmaktansa. Insurance olayıyla da ne alakası var anlayamadım level requirementın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 motivasyon falan degil, grinding yapmaya zorlar insanlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Abi market gelicek zaten para vericek insanlar silaha onun içinde insureda getirsinler bari dedim oldu olucak. Level 2 iken level 60 silah bulunca napıcan satıcan mı onu gidip misal yada level mı kasıcan zombi öldürüp xpmi alıcan oda mantıksız bence. Şuanda silah değerli birşey değil oyunda ama bence çok çok değerli olmalı. Level kasma gelirse klasik shootera döner ölmenin bir anlamı kalmaz. Her türlü gerçekçilikten uzaklaşır level sistemi getirmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 araç gibi fantezileri var mı dev'lerin? W tuşu göçtü artık. En azından autorun falan koysunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 marketten alicagin silahlar arasinda en tehlikelisi bicak bu arada. araclar da olucakmis ama nasil olucak bir aciklama yapmadilar. benzini rare yaparlarsa anca guzel olur. need for speede donmesin oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Abi bandit birisini öldürdümü bence yeri belli olmalı bi cezası bişiyi olmalı Yada LAW MAN görebilmeli yerini... filan takip edebilmeli gibi şeyler olursa iyi olur millet birbirini vurmayada çekinir ozaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Autorun gelmesin çünkü öyle bırakıp bilgisayar başından kalkarsan adamın biri gelir el feneri ile öldürür seni. Gerçekçiliği azalır. Ama araç şart. Motorsiklet, araba, vs olmalı yani uçak helikopter değil ama bunlar şart hakkaten haritalar aşırı büyük. Bir de benzin muhabbeti olmalı tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Dayz de bisiklet vardı 10 numara :D helikopter bile vardı. Yani oyunu çeşitli şekilde oynanabilirlik katsınlar eyv. Sonuçta bir süre sonra silah aramak felan bayar yine oyun. Bir amaç olmalı. Daha alpha tabi ki çok değişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proff Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 fir3blad3 said: araç gibi fantezileri var mı dev'lerin? W tuşu göçtü artık. En azından autorun falan koysunlar. abi kredi kartı,ehliyet vs. alıyorsun w'nin üstünde 2 ile 3 ün altına sıkıştırıyorsun al sana autorun :) Ben öyle yapıyorum yoksa çok bayıyor hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 abi autohotkey denen programı indirmek 1 dakka, scripti editlemek 10 saniye. Ruhunuzu oyuna teslim edene kadar programla yapsanıza kendinize bi autorun tuşu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 kağıt sıkıştırın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 sabah 5 te yola çıkmadan clearview da bi ZPT nin oraya gittim. guerilla vest m16 ve five seven buldumi geri çıktım sonra bu yeter diye ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar