moriarty Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 oha bende bilmiyodum lan sdhsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 akirafes said: Ya adetdenmidir bilinmez hava alanindaki zombiler cok zenginmis herhalde zamaninda genelde en cok para onlarin olusunden geliyor bana . Topladigim para ile ilerde tabanca durbunu almayi dusunuyorum ama acaba oda olunce loot oluyormu? Aynisini bicak icinde sorayim oda loot olabiliyormu? valla ben adamın birinden forward grip düşürmüştüm. Xunn Red Dot düşürdü. demek ki lootlanabiliyor. o açıdan riskli bi olay, ya zombilerden düşen parayı arttıracaklar ya da fiyatları düşecekler. öyle 2 hafta farm yapıp aldığım red dot'u 1 saatte kaybetmek istemem valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Red dot, foregrip falan loot diye biliyorum, oyunda var. Ölünce düşmeyen hiç bir şey de yok. Daha evelsi gün hummer yanından foregrip lootladım yeani diğerleri de vardır sadece in-game parayla alınmıyordur. Ama AWM kurşunu için 1 grip 1 red dot veririm yeminlen bi sniper keyfi yapamıyorum kaç gündür ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Red döt veririm tıtıtıt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 modlarin hepsi oyunda dusuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 elimde fener ormanda başladım mal gibi geziyorum.Silah falan nerden bulcam lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 feneri kapat lan harcıcaklar seni sdf gezicen işte çiftlikler marketler binalar arabalara da bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Zombilere yumruk falan atılıyor mu?illa bişey mi lazım vurmak için sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Sen olsan yumruk atarmıydın zombie ve türevlerine :) Ellerinden geldiğince gerçekçi yapmaya çalışmış adamcağızlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 2 saattir bir tane oyuncu görmedim.Zombi yiyince hepsi akbaba gibi cesedime geldi ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 fir3blad3 said: Sen olsan yumruk atarmıydın zombie ve türevlerine :) Ellerinden geldiğince gerçekçi yapmaya çalışmış adamcağızlar. iyi de abi elimde hiçbişey yokken de kaçarken filan bi tekme sallayaydım. ölmekten iyidir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 ben olsam kafa atardim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 of abi sizin icin divanin kosesine cekic, lamba saklayim. surunerekte gelebilirsinizde yuruyerekte,,, onemi yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 şatgan buldum direk safe zone a koştum sfsddf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 ahahaha harir ya of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 AWM mermisi diye ağlarken bir avlanma macerası sonucunda 10 kurşunlu awm lootladım kekonun birinden oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 aferin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 ben oyunda hiç awp göremedim. hatta awpli bi adam tarafından öldürülmedim de... shotgun tabanca bide taramalı mw5 miydi neydi onları elime alabildim ancak... ilk aldığım silahın tek kurşununu bile kullanamadan ölmüştüm ona baya üzülmüştüm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Guild ile alakalı sebeplerden ötürü aşağıdaki takaslar yapılacaktır 1 AW Magnum = 1 Dragunov Sniper (FIRSAT ITEM) 1 AW Magnum Mag = 3 Winchester 308 Mag 1 AW Magnum Mag = 6 Dragunov Mag 1 AW Magnum = 10 Winchester 308 Mag Elimde 2 adet AW Magnum ve 4 de şarjörü bulunmaktadır. Takas yapmak isteyen arkadaşlar yukarıdaki safe zone a bir karakter getirip bana ventten haber verebilirler, hemen gelirim. vent: zh.guildvent.net 8430 nickim Alarma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 aslında winchester 308 mermisi varsa elinizde ona karşılık ne istediğinizi belirtseniz daha da rahat olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Ayrıca aynı takaslar M107 içinde geçerlidir. Ve SVD maglar içinde siz birşeyler teklif edebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 oyunda bi kere sniperla karsilastim, onda da nerden ates ettigini bulamadigim icin sindim kuytu bi koseye, resmen 10 dakka kitlendim o noktada. olan 5 dakka sonra oraya gelen alakasiz baska bi adama oldu. gelisine caktim kafasina m4le. sonra cesette silah bulamayinca hatami anladim ve oldum. ben tecrube ederek ogrendim, siz yapmayin: birini vurunca aha yedim seni diyip kosa kosa gitmeyin cesede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 arkadaşlar toplantı yapıldımı akşam mesaideydim giremedim neler konuşuldu naptınız ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 guest key alınır =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 keşke bi gestkiy atanımız olsa :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar