GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 oyunu solo oynamak lazım, bugün tünelde terör estirdik 3 kişi, dünya loot çıktı ama solo daki zevki heyecanı alamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 bu arada boulder city bugli gitmeyin bence hic butun binalar bos, bugun 3-4 saat dolastim 1 tane binada item bulmadim ancak caddelerdeki 1-2 noktada arabanin icinde fln sacma sapan itemlar cikiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 ben de geçen 2 saat falan dolandım, bulduğum tek loot o caddenin ortasındaki heli crashdeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Bana heryer buglı :) Dün sabah boş serverda her yeri dolaştım. Sadece bir adet m4 buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 ben su ana kadar pistol dısında bi silah bulmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 diger sehirde gayet guzel loot var binalarin icinde boulder i unutmus soparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amphitrite Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 bingildak said: muhehe 2 kisilik bir grup vardi, beni eve sikistirdilar mesafeden deli gibi ates ediyolar proxomity : i have no weapons please dont shoot 2 dk sonra elinde amca m6 ile charge yapti, pencereden ak47 ile onu indirdim, arkadasi cesedine gidip aklinca itemlari toplayacak onu da indiriverdim. cok vakit gecmedi iki kisi dolasan baska bir grup buldum, birinde silah var birinde yok. herif sansina donup gordu beni, ilk ben davrandim indirdim ama hp 10%. medikit i basip silah degistirirsin (ammo bitti digerinde) arkadasi da o sirada silahi lootlamis onu da ayni sekilde indirdim ne loot kaldirdim :D kardes kardese ne guzel uzanmislar oyle Puhaha yalnız bunlar oyun incelemesi yapan türkler olabilir karakterler aynıları hep ikili dolaşıyorlar :) Youtube da warz inceleme yazınca görürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 o zaman artik anlatacak bir hikayeleri oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 ohoo abi hiç bi yerde loot kalmamış.deli gibi hoping yapıyorlar.bide silahlandıkları için tabi denk gelincede indiriolar karakterim bildiğin açlıktan öldü boulderı dolaştım.silahı bırak yemek yok.cogu binaya ve arabaya baktım.bir sürü polis arabasına helikoptere falan hep baktım boulderdan sonraki kasabaya gittim.market bomboş arabalar bomboş.deli gibi sömürü var hani nasıl bi çare bulcaklar buna blmiyorum.yoksa bariz oynanmaz bu şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Suan map kucuk tamami acilinca bu kadar olmayacaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 server hopping engellenmeli ya map boyutuyla alakali degil 10 dk cd koyacak olur biter, karakter 2 dk oyunda kalacak oyuna girince de 10-15 sn hareket edemeyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 bingildak said: o zaman artik anlatacak bir hikayeleri oldu :) http://cdn.theguardian.tv/brightcove/poster/2012/8/24/120824BreivikVerdict_6580780.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 mapın tamamı açılınca oyuncu limiti 200 olmayacak mıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 en son killim hem wall hack hem hopper 6 rifle, 2 shotgun, 3 pistol, 30 a yakin consumable. adam shotgunla zombie vuruyordu, giriste soteye yattim, baktim adam cikmiyor dedim herhalde hopper, bekleyim gidince iceri girerim. iceri bir girdim yere yatmis beni bekliyor reflex ve korku ile veriverdim 6 pistol headshot i instant :p oldurdukten sonra bir hopper daha geldi cekicle onu da ayni sekilde korkuyla fps moda gecmeden oldurdum o hp ile :p yarin sabah serverlarin poplar dusukken safe e tasirim artikin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Server hoppingi bir sonraki updatele bitiriyorlar diye biliyorum, ilk hoptan sonra 2 dakika, sonra 5 10 falan falan diye uzayarak gidecek. Ama karakterin asılı kalması gibi bir şey yapmazlar, çok saçma olur zaten, her oyun kapatmak istendiğinde safe zone'a koşmak gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 hoppingde çözüldü mü oyun tamamdır ya.ben acaip keyif alıyorum tek başıma o gerilimi yaşamaktan sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Bir de ayak sesini çözmeleri lazım, sonra esas contenti yüklemeye başlarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 sesler felaket ya, adam toprak disinda bir seye basinca ayaklar direk tank paletine donusuyor GAR GAR GAR sacma sapan sesler cikiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 bu hani durduk yere çıkan gerilim müziği ve ormanda duydugumuz dinazor sesini de düzeltmeleri lazım sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Yok o çok güzel yersiz gerginlik veriyor kalsın o random. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 eminin yabancılar bizim eski easy uo gibi bişi kullanıyor instant kiill yapamadıkca adam vurmak zorlaştı sanki makroda patır patır atıo antibiyotikleri sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 sizdede efekler ve muzikler sapitti mi? clearview de 2-3 alman pusuda onlarin pesindeyim gizli gizli ilerlemeler falan, birden sacma sapan gerilim muzikleri boyle cok sesli tam bitiyor dinazor sesi tam bitiyor kamyon motor sesi gibi bir sey oturdugum yere biraktim ya oyundaki gerginlik cok fena ya :D o 3 adami bulacam diye belki 20 dk ugrastim ses geliyor goruntu yok zombiler bi dert gorunmemek bi dert silahin range i bi dert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 abi clearviewdeki sen miydin demin, 2 kişi biri m4 biri pompalı başka birini vurdu marketin hemen yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Öyle heyecanlı anlatıyorsunuz ki denemek istedim şunu var mı demosu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 oynamak isteyen varsa mesaj atsın akalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar