-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 key yok mu şimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 http://thewarzcartographer.com/#4/10.66/123.79 su anda buradayım goblin peak sett a gitmek için illa campos citye teget mi gecmemiz gerekiyor arkadan markadan dolanılmıyor mu. bütün serverlarda soteye yatmışlar yaklaşamıyorum bile safe zone a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 guess pass varsa bi tane rica ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 screwy çok kibar rica etmiş, ben de öyle diyeyim bari. arkadaşlar bir tane fazla guest pass'iniz varsa ö.m olarak atarsanız sevinirim, ben de bu oyunu oynayabilmeyi isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 deno sen bu oyunu oynayacak bi abiye benziyosun satın al da bana guess pass yolla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 static drop pek iyi bi fikir değil gibi sanki, sürekli camplanır oralar clan yada grup oyuncularınca, tek yada 2-3 kişi takılanlar sinek avlar, benim gibi casual oyuncularda yem olur, 3 kişi gittik birimizde silah vardı bende de hammer şatgan la mıhladılar fail olduk gene :D, sanırım server lar boşken millet stok ladı silahları şimdide keyif yapıyolar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 static droplar alphanın başlarında vardı sonra onların hepsini random yaptılar. şuan static bir drop yok. static droplardan onlrada sniper lootlayanların silahlarını filanda sildiler. eskiden deli gibi sniper olurdu artık sniper anca kalabalık serverlarda hotstop yerlerde oluyor, o da normal zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 calimero said: bck said: sırf zombi ve survive ile parayı kaldıralım oyunu butun bugları hersey duzeltseler bıle elde bu ıkı unsurdan baska bır sey yok.quest gelsın demıs bır arkadas saka gıbı. +1 şu zombinin ne ekmeğini yediler arkadaş.. bu arada zombie survival olayını becerir gibiler sanki (oyunu oynamadım, yorumlardan çıkarım yapıyorum), tükürdüğümü yalıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 millet spawn pointleri campliyor ya. bugün gündüzde oldu şimdide oldu. karakterle oyuna giriyorum, silahlı bir herif karşımda bekliyor oluyor ve suratımdan vuruyor direk. böle looper filmindeki gibi asdfad birde melee silah için ayrı bir slot yapsalar hoş olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 2 gündür paso vurulup ölüp her şeyi kaybedip dururken bugün 2 bandit vurup her türlü silah bulmanın verdiği mutluluk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 aynısı banada oldu shoutgun otomatik tüfek bolca mermi loot ladım sonra nemi oldu ?:S 30 dk lık koşunun sonunda safe zone a girerken pusuya da düşebilirdin f4 son hareketim oldu >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 bounty hunter tadında birşeyler de olsa süper olurmuş. Demek oyunda okadar iyi potansiyel var ki her kafadan bir fantazi çıkıyor... İnşallah devamını getirirler de bende alırım oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 survival grup aranıyor, çantaları dolduralım biraz.:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 arkadaşlar hala öm gelmediğini görüyorum. sinir katsayım artıyor. guest pass. now. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Masticore said: bounty hunter tadında birşeyler de olsa süper olurmuş. Demek oyunda okadar iyi potansiyel var ki her kafadan bir fantazi çıkıyor... İnşallah devamını getirirler de bende alırım oyunu bu gelicek safezonelarda ilan tahtasına bandit bounty koyabilecek playerlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Boşta kalanlar bari biz organize olalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 team speak filan lazım organize olmak için, friend list sistemi aktif değil sanırım, yada hangi server daysanız numarasını ve nick söyleyin bizde o server login olalım. 2 gündür zombie survival horror hissini muazzam yaşadım hissettim, grup olunca iş sanki frag fest'e dönücekmiş gibi geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 wor z oynayacak varsa eklesin steamden id: turkleader. bekliyorum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 gevshek buradan mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 şu sitedeki map en yararlı map gördüklerim içinde zaten bi süre sonra ezberleniyo nerde ne vardı WarZ Map Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 peçliyorum suan zombi alemi korksun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 bir les + baya loot aldim airporttan kara kara dusunuyorum nasil safe e varicam burdan diye :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 şu postofficeler çalışmıyor mu henüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 safe zone'da olmayınca yazıyor öyle post office yok diye, safe zone'da erişebilirsin global inventory'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 diken ustumde full en buyuk bagle safe zone donerken her yere dikkatli bir sekilde durbunle bakar iken... zombie kolonoskopi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar