Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 valla ben oyuu oynadığımdan beri fraps yüklü hep unutuyorum çatışma öncesi çekmeyi. bahsettiğim video linkte, konuşmalar flnda kayda girmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mosquito said: valla ben oyuu oynadığımdan beri fraps yüklü hep unutuyorum çatışma öncesi çekmeyi. bahsettiğim video linkte, konuşmalar flnda kayda girmiş. herifin haberi yok 1 vs 10 kişi olum nabıyonus la niye sıktınız o kadar herif tam salak flash açıyo hala >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 dreagloth said: skyrim ve zombi temalı surv. ı aynı kefeye koyduğun için ban lenmelisin aynı kefeye koymadım, oynadığın oyunun kalitesizliğine bir daha bakmaya davet ettim seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Bak ikinci çok daha keyifli olmuş çalışmadan sade bir video daha ço iş görmüş. Yalnız oyun bence de oldukça başarılı tabiki buglar mevcut ama ciddi bir gelecek vaad ediyor. Evin içinden dışarı çıkan tabancanın ateşlenme aydınlığı vs çok hoş görünüyor hele gece çatışmaları daha keyifli oluyor. Şayet sen çatışmayı izleyen birisi isen birinin ölüm anını izlemek o esnada beni görür mü acaba adamı lootlasam vs heyecanı bambaşka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 bu arada bendeki oyun ya low ya da medium ayarlarda highda ve ultrada daha da güzel ama makine kasıyor o zmn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Xaenin said: RRa said: Devil's Pact [TURKISH] PK Clan Promotional Video Abi genç yaşta maganda kurşununa kurban giden full burslu geleceği parlak çocuğun ölüm haberi müziği üstüne slide show yapmışsınız. AHAHAHAHAHAHHAAHAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 KAÇ KİLLDE BANTİT OLUYORZ SORRY CAPS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 bandit olunmaz, doğulur 6 yada 8 di sanırım 100 de megabandit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 bandit kill alırsan, bandit olmanı engelliyor yalnız. Benim bir karakter 19 civil 10 tane flnda bandit killi var ama neutral gözüküyor hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 neutrall bize saldırınca onu öldürürsek bandit kill mi almış oluruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 o olay kesinlikle olmalı ama yok. adam neutralsa ilk sana saldırsa sen onu öldürsen bile civilian kill alıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 hala key gelmedi. patide paylaşım ölmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yolandi Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 ya alın fakirmisiniz 19 dolar oyun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 kamikaze yapamam.beğenmezsem üzülürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 beta keyi olan varsa fazla alabilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 çok feci alasım var ; ama önce deneyesim var. trial yok. bilemedim şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 ya DayZ olmasa direk alıcam da işte şimdi hem buan hem ona para vermek istemiyorum. O yüzden bi trial lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 aldım gitti iniyor bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 said: Do I get to magically have all bullets in the ammo clips I throw on the ground appear in my backpack? No. When you reload with bullets still in the clip, the clip you dropped will be on the floor for you (or others) to pick up. fps dunyasi buna hazir degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 oh shit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 o olayı sevdim yalnız, aynı zamanda magically olarak şarjörümün içinde kalan kurşunlar da kaybolmuyor, dediği gibi değiştirdiğim şarjör yere düşüyor, reloaddan sonra onu da alıyorum. ha bi de şarjörleri birleştirme tarzı bişey olsa, ondan kurşunları çıkarıp diğerine takabilsem falan tam epik olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 hd kalitede göndermemişim videoyu o şekilde tekrar gönderdim yazılar falan daha net bu sefer. video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 oynayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 var mı fazla keyi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 ilk ben istedim bana gönderin ben diablo 3 guest pass paylaşmıştım insnalarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar