Beyt Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Niye sadece oyunu oynayanlarla sinirlama ihtiyaci hissediyosun ki. WoW dunyasi olsun karakterleri olsun bence cok iyi kurgulanmis bir hikaye. Ben wow oynamayi birakmis olsam da gider izlerim filmi cikarsa . Tek cekincem ortaya ne cikacak. Insallah guzel yapmayi becerebilirler :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Ben giderim. Senelerce wow oynadim. Filmine iki saat mi ayiramiycam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 8 sene bi film yapamadı adamlar lan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 net gitmem. 3 ay sonra 1080p'sini torrentler 3d vt50 65" panasonic plazmamda izlerim. http://i.imgur.com/2Qt0n.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 3 D yapsınlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 metzen yazsın hıkayeyı a girl gets corrupted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 The film based on Blizzard's massively multiplayer online role-playing game World of Warcraft will begin shooting in early 2014, producer Charles Roven told SlashFilm. Roven, who served as producer on films including Man of Steel, The Dark Knight and many more, disclosed Legendary Pictures' plans in an interview last week. "First quarter 2014 we're going to shoot that movie," Roven said. "We're moving forward. Obviously, Legendary is making that film and I'm having a great time with Duncan [Jones]." Jones (Moon, Source Code) was revealed as the director of the live-action adaptation of Blizzard's MMO in January, taking over after Sam Rami (Spider-Man, The Evil Dead) left the project. Last August, Legendary announced that Charles Leavitt (Blood Diamond, K-PAX) would write the screenplay. Source SlashFilm IMDB Via CVG http://www.polygon.com/2013/6/3/4391722/world-of-warcraft-film-shooting-2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Viktor said: metzen yazsın hıkayeyı a girl gets corrupted yet another damsell in distress Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 geliyore artık sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 early 2014 de çekimleri başlarsa 2014 sonu gibi çıkabilir, ama tabi bu hiç erteleme problem vb olmaz ise ancak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 gündem değiştiriyorlar. kanmayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 comicconda trailer yayınlanmış diyorlar doğru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 trailer değilde böyle announcement teaser gibin. 2015 te çıkacakmış. seneye çekiceklermiş. yönetmende Duncan Jones. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 yeni bi hikaye mi olucak acaba umarım öyle olmaz ama öyle de olabilir kafam çok karıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 said: >Silas Lesnick: A strange, alien desert with a growing green sky...11:39 >Silas Lesnick: A storm is coming in. 11:39 >Silas Lesnick: A knight is standing there. He draws his sword...11:39 >Silas Lesnick: There's a discarded suit of armor. He takes the shield from a skeleton...11:39 >Silas Lesnick: It's World of Warcraft! 11:40 >Silas Lesnick: He's gearing up. Creatures are coming over the hills. We follow a camera on an Orc as it moves to take, moving faster and faster....11:41 >Silas Lesnick: Just as the Orc's blade comes down, it cuts to the logo! 11:41 >Silas Lesnick: World of Warcraft is live action, btw, for those asking.11:41 >Silas Lesnick: It looks GREAT. Very gritty and realistic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 aslında oyun içinde falan sürekli bütün hikayeyi izledik gibi, tekrar izlemek sıkar sdsfs ama farkli bişey de olsun istemiyorum, thrall görmek, arthas görmek istiyorum, bence en iyisi trilogy yapsınlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Bu isin sakasi yok beyler. Video nerde? Nerde dedim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Ayfon said: Bu isin sakasi yok beyler. Video nerde? Nerde dedim! O video nete düşmedi ya. O kadar aradım ettim bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 LoTR serisi filme çekilmeden öncesi ile sonrasında LoTR serisini bilen insan sayısındaki devasa artışı düşününce, Warcraft Evreni gibi sağlam çok yönlü bir hikayenin bir kısmını anlatan bir filmin ne kadar tutulacağını, forumlarda ne kadar konuşulup üstüne kaç milyon insanın spekülasyonlar yapacağını düşünüyorum... LoTR ile alakalı 6-7 kitap ve Tolkien'in notları vardı sadece, bir de Tolkien Jr.'ın babasına ait tuttuğu notlar... WoW ile alakalı neredeyse binlerce sayfalık "resmi" kaynaklar var, wowhead, wowwiki ve dahi oyuncuların çektiği videolar vs... Tutar WoW movie bi çıksa. Üstelik pek çok insan senden benden daha wowcu olur. "Ohooo ben film çıkmadan önce kitaplarını okuyodum oyununu da oynuyodum" diyen birsürü insana şimdiden hazır olmak lazım. Bi readycheck aliim jonem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Güzel film diyip gecebilir de insanlar. Unutulup gidebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 wow lore la lotr lore u mu kıyasladın baba sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaryos Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Suark said: wow lore la lotr lore u mu kıyasladın baba sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordhen Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 flam ne kullanıyorsan ben de istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Flam said: LoTR serisi filme çekilmeden öncesi ile sonrasında LoTR serisini bilen insan sayısındaki devasa artışı düşününce, Warcraft Evreni gibi sağlam çok yönlü bir hikayenin bir kısmını anlatan bir filmin ne kadar tutulacağını, forumlarda ne kadar konuşulup üstüne kaç milyon insanın spekülasyonlar yapacağını düşünüyorum... LoTR ile alakalı 6-7 kitap ve Tolkien'in notları vardı sadece, bir de Tolkien Jr.'ın babasına ait tuttuğu notlar... WoW ile alakalı neredeyse binlerce sayfalık "resmi" kaynaklar var, wowhead, wowwiki ve dahi oyuncuların çektiği videolar vs... Tutar WoW movie bi çıksa. Üstelik pek çok insan senden benden daha wowcu olur. "Ohooo ben film çıkmadan önce kitaplarını okuyodum oyununu da oynuyodum" diyen birsürü insana şimdiden hazır olmak lazım. Bi readycheck aliim jonem? https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/q71/945980_619044354796693_261122257_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 jonem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar