deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Eylül başında gideceğiz, 5 gün falan, güneşe doymak istiyorum. Su sıcaklığı ve hava sıcaklığı önemli o yüzden. Bir de muhtemelen Kuşadası olacak, daha önce bir kaç kez gittim ama 1 gün falan kalıp başka yerlere geçmiştik hep. Denizi nasıldır, sakin güzel yemek yiyebileceğimiz restoran var mıdır, Ne kadar kalabalık olur eylülde falan bir anlatırsanız sevinirim. Bozcaada'ya da hep temmuz, ağustosta gittim o yüzden sıcaktı, eylülde nasıl olur bilemiyorum o yüzden. Havasıyla ilgili net bilgi plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 eylülde bozcaada hayal kırıklığı olabilir deniz kum güneş açısından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Çanakkale-Küçükkuyu Eylül'de de gayet iyi oluyor, adayı bilmiyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PvPServer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 deniz kum güneş ve kızlar diye bir cümle vardır hani bozcaada da deniz kum güneş ve kıllı abiler var :) amacın denize kuma güneşe doymaksa git bozcaadaya hem rahat olursunuz etrafta kız yok kendini kasmana gerek yok donla bile denize giren var orda :D ohh bu ne rahat diyip her sene gidersin :) hatta denize gidipte deve güreşi yapmadan olmaz orda deve güreşi yapacak az kıllı adam aranıyor diye bağıran insanlar var kuşadasına gitsen ayarlasan deve güreşi ekibini tam denizde alt alta üst üsteyken kızın biri ayyy magandalara bak deyip bütün konsantreni bozabilir :) bu dediklerimi iyi düşün. No woman no cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 bozcayı bilmemde kuşadası agustos sonu esmeye başlıyor yamulmuyorsam. öglenleri doyarsın heralde pekte belli olmuyor artık havalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 kuşadasında ekim ayına kadar çok rahat denize girip,güneşlenilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Eylül'de adaya gelmenizi tavsiye etmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Eylül ayı için; Kız arkadaşla romantik tatil, Bozcaada. Öteki seçenekler, Kuşadası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 ada güzel zaten 4 mevsim de..Biz ağustosta gitmiştik geçen sene,o zaman bile deniz çivi gibiydi.Güneş açısından falan sorun olmaz ama. Onun haricinde sanırım eylül ilk haftası bağ bozumu var.Festival falan.Ben olsam adayı tercih ederdim.Kuşadasına da gitmiş biri olarak söylüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Bloodless said: Eylül'de adaya gelmenizi tavsiye etmem. nie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 kuşadası kadar leş mekan yok yahu.neyini sevip gidiyosunuz anlamıyorum.full apaçi kaynıyor.ayrıca bozcaada eylülde soğuk olur büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 eylülde, OTURUN ÇALIŞIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Kuşadası bayağı leş bir yer bencede. Bozcaada'ya ise Ağustos'ta gitseniz daha güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 deniz kum güneş karı kız ortam dersen kuşadası deniz kum güneş kafa dinleme dersen bozcaada /sahibigeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Karı-kız, ortamla geliyoruz zaten de, bozcaadanın en sevdiğim yeri zaten sakin olması, kafam kaldırmıyor sabahlara kadar kop kop olayını. Güneş kesin mi? Bir de eylül 5-10 arası 4 kişi, 2 kişilik odalar şeklinde gelmek istesek fiyat aralıkları nedir? En son bozcaadaya gelip pansiyonda kaldığımda 30 liraydı tam pansiyon gecelik dfsg, sonra hep akrabamda ya da kiralık evlerde falan kaldık, onlar da hep tanıdık indirimli fiyatlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Bende merak ettim bozca ada veya gökçe ada su nasıl olur deneyimlerini yaz buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Kuşadası'na gidiyoruz biz, rezervasyon yaptırdık. Babam işten başını kaldırırsa annemle beraber Gökçeada'ya gidecekler gerçi, öyle bir şey olursa yazarım buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 agustos ortasinda bozcaada nasi oluyo gencler, iki cb secimi arasi gidek diyorum biz de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 çok dolu olur bir de ramazan sonrası millet çılgın atar ramazan da gidin hem fiyatlar uygun olur hem kalabalıktan kurtulursunuz bisikletle bile merkeze inemediğini düşün, sahilde havlu koyacak yer bulamadığını o derece.. lanet olası gündelikçiler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 haftaici de mi oyle olur? ramazanda gidemiyoz, ameriganya falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 hafta içi nispeten daha iyi olur ama elbet bi kalabalık olacak sdf gündelikçiler olmasa bile kalmalı gelenlerin kalabalığı denize gitmeden önce restoranlarda yer ayırtırsanız iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 bozcaadada insanların topları düşüyo soğuktan ağustosta bile dneizde eylün de nasıl olur bilemem yane ama bozcaada çok daha emekli yeri sakins essiz kuşadası kop kop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 bende mayıs sonunda bozcaadaya gitmeyi düşünüyorum 3 4 günlüğüne. geçen senede gitmiştim aynı tarihte boş oluyor on numara kafa dinliyorsun miss. dediklerine göre gökçeada leşmiş ama hiç gitmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 88'den beri kuşadasında bulunuyorum eskisi gibi kop kopu kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 kuşadası ne zaman turistlere şapka satılan bir yer haline geldi aklım almıyor ya... 15 sene önce şahaneydi. ya da bana şahane geliyordu bilmiyorum. şu an hiç aksiyon yok. eylülde marmaris baya güzel oluyor ya... gümbet de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar