Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eylül'de Kuşadası mı Bozcaada mı?

deadwoll

Öne çıkan mesajlar

Eylül başında gideceğiz, 5 gün falan, güneşe doymak istiyorum. Su sıcaklığı ve hava sıcaklığı önemli o yüzden.

Bir de muhtemelen Kuşadası olacak, daha önce bir kaç kez gittim ama 1 gün falan kalıp başka yerlere geçmiştik hep. Denizi nasıldır, sakin güzel yemek yiyebileceğimiz restoran var mıdır, Ne kadar kalabalık olur eylülde falan bir anlatırsanız sevinirim.

Bozcaada'ya da hep temmuz, ağustosta gittim o yüzden sıcaktı, eylülde nasıl olur bilemiyorum o yüzden. Havasıyla ilgili net bilgi plx
Sosyal ağlarda paylaş

deniz kum güneş ve kızlar diye bir cümle vardır hani bozcaada da deniz kum güneş ve kıllı abiler var :)

amacın denize kuma güneşe doymaksa git bozcaadaya hem rahat olursunuz etrafta kız yok kendini kasmana gerek yok donla bile denize giren var orda :D ohh bu ne rahat diyip her sene gidersin :)

hatta denize gidipte deve güreşi yapmadan olmaz orda deve güreşi yapacak az kıllı adam aranıyor diye bağıran insanlar var kuşadasına gitsen ayarlasan deve güreşi ekibini tam denizde alt alta üst üsteyken kızın biri ayyy magandalara bak deyip bütün konsantreni bozabilir :) bu dediklerimi iyi düşün.

No woman no cry
Sosyal ağlarda paylaş

ada güzel zaten 4 mevsim de..Biz ağustosta gitmiştik geçen sene,o zaman bile deniz çivi gibiydi.Güneş açısından falan sorun olmaz ama.

Onun haricinde sanırım eylül ilk haftası bağ bozumu var.Festival falan.Ben olsam adayı tercih ederdim.Kuşadasına da gitmiş biri olarak söylüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Karı-kız, ortamla geliyoruz zaten de, bozcaadanın en sevdiğim yeri zaten sakin olması, kafam kaldırmıyor sabahlara kadar kop kop olayını.

Güneş kesin mi? Bir de eylül 5-10 arası 4 kişi, 2 kişilik odalar şeklinde gelmek istesek fiyat aralıkları nedir?

En son bozcaadaya gelip pansiyonda kaldığımda 30 liraydı tam pansiyon gecelik dfsg, sonra hep akrabamda ya da kiralık evlerde falan kaldık, onlar da hep tanıdık indirimli fiyatlardı.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...