Quo-Vadis Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 benjani said: Sorieno said: http://www.hepsiburada.com/liste/apple-iphone-5-16-gb-siyah-/productDetails.aspx?productId=telcepiph516gbsi&categoryId=371946#ileri yuh Bir de bunu büyük indirim var diye 3000 TL ye satarlar millet abov kaçırmayalım indirimi diye peynir ekmek gibi kapışır. Bu telefona türkiyede verilen bu paraya yazık diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 macbookların yeni şarj alet fişi ile birlikte bildiğin FİYASKO oldu bu konektör olayı. rezillik. 29 dolar da HAYVAN gibi pahalı bir fiyat. eski apple'ı geri istiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Deacon said: S3 cok buyuk arkadaslar. Direk kaybediyor bosuna tartismayin. yo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 telefonu ilk alan kişi: http://cm1.ntvmsnbc.com/ServerSite/wui/Assets/Images/Carousel/Items/7223500c-8d7f-48dc-b7f3-5bc1765b7a2a.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 hay gozlugune Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 paki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 90 gunluk beklenen tahmini satis rakami 49milyon imis.. S3 100 gunde 20milyon satti bakalim tutacakmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 tüketici alışkanlıklarının bu kadar gevşek olduğu bir zaman diliminde kesin tutar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Bende s3 alicam gibi duruyor ya da baska bir android. Cok sacmalamaya basladi apple. Bu windows8 phone lardan bir süre hayır gelmez dimi? App. Lar yaygınlasmasi 1 seneyi bulur diye dusunuyorum oda tutarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Kanuni said: S3 100 gunde 20milyon satti bakalim tutacakmi. bu dogru degil. 20m sell-in. misal verizon'a 3m urun yollaniyorsa ona satis diyor samsung. ama apple son kullanici eline aldiginda satis diyor. galaxy tab konusunda da 2m sattik demislerdi, mahkeme sirasinda ortaya cikti ki o urunlerin sadece 200k'si son kullaniciya satilmis. samsung alanen yalan soyluyor satis rakamlari konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 49 milyonu havada karada yakalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 samsung olayini bilmiyordum ben.. pfff rezillik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 ama diğer telefonlar plastik :( http://www.youtube.com/watch?v=OSFKVq36Hgc&feature=player_embedded @Masticore optimus g ye bakabilirsin android arıyorsan, yeni duyruldu. win phone markette 2 3 ay önce 100k appyi geçti. en popüler appler winphone için de yapılıyor ya da yapılmış durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 abi bu ürünleri ilk partiden alanlar düşünsün. şimdi heman sorun varsa düzeltmeleri yapmaya başlamışlardır bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 o degilde, cok kötu lan.. iphone 5'i bekliyodum, almicam. Bu gidisle ya 4s alcam(ki oda cok akil kari degil elimde 4 varken zaten), ya da galaxy s3, veyahut bi sure böyle devam edicem. Elimde 1.5 yillik iphone 4 var, okadar kullanmama ragmen ne cizik ne bisi yok. Bune ulan anahtarla ayni cebe koysan 2 kerede sicar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 http://www.gsmarena.com/apple_iphone_5s_a6_chipset_performance_examined_in_detail-news-4843.php Helal olsun apple a , cpu-gpu testde ezmis.. 1 sene gecicem diye ugrassin simdi digerleri gecincede i5 den hizliyiz diye reklama kossunlar. http://www.anandtech.com/show/6324/the-iphone-5-performance-preview Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Flassh said: @Masticore optimus g ye bakabilirsin android arıyorsan, yeni duyruldu. win phone markette 2 3 ay önce 100k appyi geçti. en popüler appler winphone için de yapılıyor ya da yapılmış durumda valla güzel birşey arıyorum ama kobay olmaya da niyetim yok. İphone 3 var elimde şuan.Gerçekten ölümcül telefon.Son upgrade ile birlikte (os3 küsür bişey ) telefon etmek bile işkenceli bir hal aldı. edıt: Bu arada bu testler konusuna gelirsek.Iphone'un yeni telefonu 1.5 sene ve ya bir sonraki telefonunda da aynı işlemciyi kullanıp sadece kamera,çözünürlük vs. geliştirdiğini düşünürsek daha fazla bir zaman zarfında . Samsung'un cıkaracagı 2-3 telefonla ezmesi içten bile değil. Adamlar 2-3 ay sonra yeni birşeyler cıkarır ztn. aynı sekilde htc'de öyle.Galaxy cıkalı cok oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Bu A6 chipseti Samsung mu üretiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=6M5q5TRuAsY&feature=player_embedded#! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 OYFONON KOSOSO COZOLMOS. OC MOLYORLOK TOLOFON RORORO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Hayatımda gördüğüm en salakça drop test. Şunu benchmark olarak almıyorsunuz değil mi gerçekten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Kanuni said: http://www.gsmarena.com/apple_iphone_5s_a6_chipset_performance_examined_in_detail-news-4843.php Helal olsun apple a , cpu-gpu testde ezmis.. 1 sene gecicem diye ugrassin simdi digerleri gecincede i5 den hizliyiz diye reklama kossunlar. http://www.anandtech.com/show/6324/the-iphone-5-performance-preview şunu anlatmaya çalışıyordum burda ben de. "ama s3 342345 core apple çift çekirdek bile yapamamış" cılar her seferinde hayal kırıklığına uğruyorlar bu argümanla. çünkü iphone kendi ayarında ki bütün telefonlara göre daha hızlıydı şimdi ye kadar yine değişmemiş olay. diğer her şeyini eleştirin ama sırf eleştirmek için daha testleri bile görmeden "hehe quadcore bile değil" falan demek komik yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Sorieno said: Hayatımda gördüğüm en salakça drop test. Şunu benchmark olarak almıyorsunuz değil mi gerçekten? aynen. geçen izledim ben de. videonun sonunda tipine sıctımınını diye diye ayrıldım sayfadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 baya kötüymüş drop test. 4s vs s2 vardı bi tane, o baya başarılıydı, tam aynı yerden ve aynı açıda falan düşürüyorlardı en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar