samaella Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 We will be conducting a stress test on Thursday, August 2 from 12:00 Noon PACIFIC Time to 4:00 PM PACIFIC Time.
Phoenixlin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Devamı da var ama =) "Unlike previous stress tests, we will be actively working on the game during the event, so you might experience connectivity problems or discover features that are not working as designed. Any issues you experience are a result of the rigorous conditions of the stress test, and are in no way representative of the state of the game at launch. By participating in this stress test, you’re helping us make Guild Wars 2 a better game. Thanks for your cooperation—we’ll see you in-game! ~RB2"
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 bize göre akşam 10'la gece 2 arasına denk geliyor eğer doğru baktıysam saat olarak.
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 iyi bari bi necro kalmıştı denemediğim
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 önceki karakterler silinmemiş bu stress testte de oynanabilcekmiş.
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Guild Wars 2 oyuncuları bu akşam strese girecek!
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Norak said: önceki karakterler silinmemiş bu stress testte de oynanabilcekmiş. peki bu stres testteki karakterlerimiz...
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 http://facepalm.freeblog.hu/files/pix/201008/luke_NOOOOOO.jpg
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 son 6-7 dk, birazdan açılması lazım
ses Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 açıldı. çoğunluk hangi serverda acep?
janis Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Arkadaşları beklerken random bir serverda karakter açtım. Fakat onların başka serverda oldugunu ögrenince , deneme olarak açtıgım karakteri sildim. Ama genede diğer serverda karakter açamıyorum. Transfer çıkıyor sadece. Hiçbir serverda karaterim yok ama ilk karakter açıp sildiğim server hala home realm olarak gözüküyor. Nasıl fixleriz bunu ? Açamıcakmıyım şimdi başka serverda karakter ?
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 giremiyorum oyuna bağlantı hatası veriyor pufff
Roqq Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Bağlantı hatası veriyor ve karakter yaratma ekranından sonra siyah ekran kalıyor. İlk defa oynayacaktım lan pff :/.
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 janis said: Arkadaşları beklerken random bir serverda karakter açtım. Fakat onların başka serverda oldugunu ögrenince , deneme olarak açtıgım karakteri sildim. Ama genede diğer serverda karakter açamıyorum. Transfer çıkıyor sadece. Hiçbir serverda karaterim yok ama ilk karakter açıp sildiğim server hala home realm olarak gözüküyor. Nasıl fixleriz bunu ? Açamıcakmıyım şimdi başka serverda karakter ? release de sıfırlıycaklardır herhalde serverları, bu testte hayır sanırım
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 iyi 2 class oynadım yeter, elbiselerimin rengine karar veremedim 2 saattir ama lol
Roqq Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Oyun çok güzelmiş hakkaten. Başlangıç bölgesinde medium ayarlarda 40-50 fps aldım :/. Umarım büyük savaşlarda sorun yaşamam.
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Oyun tam anlamıyla olmuş. Ötesi yok eline sağlık GW ekibi.
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Roqq said: Oyun çok güzelmiş hakkaten. Başlangıç bölgesinde medium ayarlarda 40-50 fps aldım :/. Umarım büyük savaşlarda sorun yaşamam. ya o çok farkedio benim çok dandrik bi pcim var ben de medium ayarlarda oynuorum ve normal questingde vsde kalabalık olsa bile çok sorun olmuo eventleri vs rahat rahat yapiorum fakat WvW ye girdiğimde savaş alanında inanılmaz takılıo oynayamiorum kare kare. low a düşürüorum orda bile fps düşük oluo ama biraz oynanabilir oluo.
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Roqq said: Oyun çok güzelmiş hakkaten. Başlangıç bölgesinde medium ayarlarda 40-50 fps aldım :/. Umarım büyük savaşlarda sorun yaşamam. Başlangıç bölgeleri sorunlu galiba. Human starting area'da 60 FPS alırken, Rata Sum'da 80-90 FPS alıyordum. Instanced olmasından kaynaklı olabilir.
Öne çıkan mesajlar