samaella Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 We will be conducting a stress test on Thursday, August 2 from 12:00 Noon PACIFIC Time to 4:00 PM PACIFIC Time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 abow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Devamı da var ama =) "Unlike previous stress tests, we will be actively working on the game during the event, so you might experience connectivity problems or discover features that are not working as designed. Any issues you experience are a result of the rigorous conditions of the stress test, and are in no way representative of the state of the game at launch. By participating in this stress test, you’re helping us make Guild Wars 2 a better game. Thanks for your cooperation—we’ll see you in-game! ~RB2" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 bize göre akşam 10'la gece 2 arasına denk geliyor eğer doğru baktıysam saat olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 piiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 iyi iki turlarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 iyi bari bi necro kalmıştı denemediğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Umarım ki stressiz geçer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 önceki karakterler silinmemiş bu stress testte de oynanabilcekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Guild Wars 2 oyuncuları bu akşam strese girecek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Norak said: önceki karakterler silinmemiş bu stress testte de oynanabilcekmiş. peki bu stres testteki karakterlerimiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 onlar silinir tabi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 http://facepalm.freeblog.hu/files/pix/201008/luke_NOOOOOO.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 son 4 saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 son 6-7 dk, birazdan açılması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 açıldı. çoğunluk hangi serverda acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Arkadaşları beklerken random bir serverda karakter açtım. Fakat onların başka serverda oldugunu ögrenince , deneme olarak açtıgım karakteri sildim. Ama genede diğer serverda karakter açamıyorum. Transfer çıkıyor sadece. Hiçbir serverda karaterim yok ama ilk karakter açıp sildiğim server hala home realm olarak gözüküyor. Nasıl fixleriz bunu ? Açamıcakmıyım şimdi başka serverda karakter ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 giremiyorum oyuna bağlantı hatası veriyor pufff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Bağlantı hatası veriyor ve karakter yaratma ekranından sonra siyah ekran kalıyor. İlk defa oynayacaktım lan pff :/. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 janis said: Arkadaşları beklerken random bir serverda karakter açtım. Fakat onların başka serverda oldugunu ögrenince , deneme olarak açtıgım karakteri sildim. Ama genede diğer serverda karakter açamıyorum. Transfer çıkıyor sadece. Hiçbir serverda karaterim yok ama ilk karakter açıp sildiğim server hala home realm olarak gözüküyor. Nasıl fixleriz bunu ? Açamıcakmıyım şimdi başka serverda karakter ? release de sıfırlıycaklardır herhalde serverları, bu testte hayır sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 iyi 2 class oynadım yeter, elbiselerimin rengine karar veremedim 2 saattir ama lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Oyun çok güzelmiş hakkaten. Başlangıç bölgesinde medium ayarlarda 40-50 fps aldım :/. Umarım büyük savaşlarda sorun yaşamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Oyun tam anlamıyla olmuş. Ötesi yok eline sağlık GW ekibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Roqq said: Oyun çok güzelmiş hakkaten. Başlangıç bölgesinde medium ayarlarda 40-50 fps aldım :/. Umarım büyük savaşlarda sorun yaşamam. ya o çok farkedio benim çok dandrik bi pcim var ben de medium ayarlarda oynuorum ve normal questingde vsde kalabalık olsa bile çok sorun olmuo eventleri vs rahat rahat yapiorum fakat WvW ye girdiğimde savaş alanında inanılmaz takılıo oynayamiorum kare kare. low a düşürüorum orda bile fps düşük oluo ama biraz oynanabilir oluo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Roqq said: Oyun çok güzelmiş hakkaten. Başlangıç bölgesinde medium ayarlarda 40-50 fps aldım :/. Umarım büyük savaşlarda sorun yaşamam. Başlangıç bölgeleri sorunlu galiba. Human starting area'da 60 FPS alırken, Rata Sum'da 80-90 FPS alıyordum. Instanced olmasından kaynaklı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar