Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Over time, all Microsoft services will be switching from the old name to the new one. You might continue to see mentions of "Windows Live ID" instead of "Microsoft account" for a while—for example, on xbox.com or windowsphone.com—but the names mean the same thing, and the services will be updated soon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 birleştirme değilde, hotmaili falan kapatacaklar yavaştan, aylardır söylentisi var zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 tamam google gibi yapacaklar da uzantıların da pek bir önemi yok o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Daha önemli ve tek olan Microsoft hesabında kendi adın oldu işte. İyi haber verdin diyeceğinece çekiştiriyorsunuz :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 hotmail paralı mı oluyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 bu geometrixx nedir oraya yönlendiriyor logout olunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 GERGE said: Daha önemli ve tek olan Microsoft hesabında kendi adın oldu işte. İyi haber verdin diyeceğinece çekiştiriyorsunuz :? thx bab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 yok hala hata veriyo bende alamadım hiçbişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Daha tazeyken haber vermiştim ben, tüm dünyanın nerdleri saldırmıştır şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Birleştirme falan yok hepsi duruyo işte. Ha aynı uygulama çalışıyo ama sonuçta, hotmail, live, windowslive, msn uzantıları da var. Hepsinde birer ahmet birer mehmet var düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 There's a temporary problem diyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Olayi ne bunun ? Cnn de haberi var ^^ Gmail varken artısı ne yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 gereksiz işler için kullanılabilecek yeni bi mail adresi işte :p o değilde hindistanda kimse alamıyor lal 700 milyon kişinin elektriği gitmiş toptan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 hotmailimi kapatmasinlar isim@hotmail var bende, bunla ugrasamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 dursun bi kenarda lazım olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 adsoyad ve ad.soyad olarak aldım. teraziye tıkladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 almışlar yavuz'u :(((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 sorun var diyo alamıyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 bide forumun saati neden 6 dk ileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 6,5 dakika kadar ileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 isim.soyad diildi bende uzun zamandir super oldu gerge, saolasin :D isimsoyad in ve nickimin de alias ini aldim, cicek gibi oldu.. danke :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 gmailde nick de var isimbaşharf+soyadı kombomda mikrosoft şeyini napam la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Lan olm merge falan dediniz 5 tane aldım, ee naasıl merge yapacaz ve hangisinin uzantısı geçerli olacak merge edince?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 harbi yararı ne bunun simdi aldım bonepartı da yane gmailim var ne işe yarıcak bunu almam kullanmıcam ki [email protected] diye mail mi vercem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 kullanmayacaksanız almayın abi. kenarda durmasının bi yararı yok elbette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar