Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Injustice: Gods Among Us

Öne çıkan mesajlar

• 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
e3 ign'de ed boon röportajı vardı demin. live izlediğim için vidyosunu bulup koyamadım ama youtube'a falan konur yakında. o armor manyaklığı oynadıkça düşecek gear'lar içinmiş. stat da veriyor karaktere. extra hp str armor vs. online için stat'sız, sadece kozmetikli mod da olacakmış.

microtransaction için "yeaaa daha karar vermedik ama doğal olarak oyunun uzun ömürlü olmasını hedefliyoruz. her oyuncunun grind'layacak vakti olmayabiliyor." dedi.

microtransaction confirmed sdf.
  • 2 ay sonra ...
  • 9 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
2sine hypelanmadık mı bunun? Çok güzel olmuş he. Sistem yine aynı, ekstradan item düşürme falan var dmg, hp, savunmaya falan etki ediyor. Grafikler enfes olmuş. Hikaye modunda 9'a kadar geldim zerre baymadı. Hero tasarımlarının bazıları çogzel bazıları 'bu ne len emq' dedirtiyor. Bu ka
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
oyun net olmus evet. suan en iyi dovus oyunu bu bence. cok fazla content var, bir dovus oyunu icin inanilmaz yani, en son mk9'da vardi bu kadar content.

netherrealmi takdir etmek lazim, adamlar her yeni oyunda yaptiklarinin ustune koymayi basariyor(tu)
Mesaj tarihi:
ben de nether'ın dövüş mekaniklerine alışamadım ya. animasyonlar falan saçma hızlı, hele o juggle'lar duvardan sektirmeler falan allahlık zaten de adamların tarzı belli, sevmiyosan oynama bilader. (sana mı sorucam?)
  • Yeni Oluştur...