interperez Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 bladeh unnamed guild lideriydi.Tabi geiseric filan vardı neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 deli keserdim ben o biladehi 2.5 torment kadar canı vardı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Ben bir kere soğuyunca o oyun bir daha gözüme gözükmüyor ne olursa olsun ,warhammer release'inde alıp mağdur olanlardan biriyim bende ,oyunu oynayamıyorduk bile ilk releasede ,leş gibi optimizasyonu vardı oyunun ,bildiğin oynanmıyordu yani ,şimdi gelip kuş kondursalar bile tekrar açıp yüzüne bakmam. Ha ilk release'i kaçırıp ,o rezilliği görmeyen için şu anda iyidir oyun onu da bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 arkadaşımın hesapla 1 hafta denemiştim tee seneler önce hile yapılıyodu GOD mode gezenler varmı halen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zuisudra Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 order' da sürekli türkçe nickli vatandaşlar görüyorum. destro' da var mı oynayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 orderda crazy ottomans diye bi guild var. Türk ve alman elemanlar var baya guildde. Bide fransız allianceındalar anladığım kadarıyla. Destroda invadoria , precision gibi türk guild kalmadı zui. Ben dark elf rp guildinde takılıyorum sdf./w cadaisles. Fazla da zaten eskisi gibi organize guild kalmadı.Orz moonlapse tiu bide small scale rus guildleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zuisudra Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 invadoria filan biteli üç yıldan fazla oldu. sonra the unnamed' a geçtim bayadırda moonlapse' teyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 sogekingu oynuyomu hala ya da pierun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 soge duruyo. pierun da pierunowy diye bi chosenla takılıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zuisudra Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 sogeyi alt karakterlerle görüyorum bayadır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satoshie Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Eatine (doğrumu yazdım ?) oturup duel yapasım geldi veya izlesemde olur. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 bizden gecti moruk, ama güzel günlerdi valla verdiğim her kuruş paraya değdi bu oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciSerdar Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Trath'ın dediği gibi her kuruşunu sonuna kadar haketti bu oyun. Warhammerin bende bıraktığı en önemli etki, bütün çıkan oyunları onunla kıyaslama ve pvpsini aramak oldu. şimdi endgame GW2 oynuyoruz ama inanır mısınız daha bir gün warhammeri açtığım heyecanla açmadım oyunu. ben çok umut bağlamıştım gw2'ye ama WvWsi RvR'ın tırnağı etmez. Bu oyunun RvR'ındaki lezzeti inşallah başka bir oyunda bulabilirim diye ümit ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Çok yakında f2p olma ihtimali çok yüksek.Mythic sonunda isminden Bioware yükünü attı.Tekrar sadece Mythic artık.Mythic çalışanlarından biride geçen mmorpg.comda dark age of camelotla iligli bir söyleşide bazı oyunlarının yakın zamanda f2p olabileceğine dair ip uçları verdi.Zaten 3 tane oyunları var topu topu.Ultima , Warhammer , Dark Age of Camelot.Büyük ihtimalle olacak bakalım.Olsun hemen başlarım.Oyuncu kıtlığından güzelim oyundan zevk alamıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 yazuach said: Çok yakında f2p olma ihtimali çok yüksek.Mythic sonunda isminden Bioware yükünü attı.Tekrar sadece Mythic artık.Mythic çalışanlarından biride geçen mmorpg.comda dark age of camelotla iligli bir söyleşide bazı oyunlarının yakın zamanda f2p olabileceğine dair ip uçları verdi.Zaten 3 tane oyunları var topu topu.Ultima , Warhammer , Dark Age of Camelot.Büyük ihtimalle olacak bakalım.Olsun hemen başlarım.Oyuncu kıtlığından güzelim oyundan zevk alamıyoruz. Sadece isim attı, başları yine BioWare. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madnex Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 F2P mi beklesem yoksa başlasam mı kararsız kaldım.:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Senaryo hemen geliyodu eskiden t1 20 dakika bekledim gelmedi sıra şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 swtor'u hemen 9 ayda f2p yaparken, war'ı böyle yokolmaya terkeden ea ve biyover'e bin beddua okuyorum. hemen canlanır halbuki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zuisudra Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 f2p olmasın ki bırakılacak rezalette olaylar yaşanmasın. zaten destronun über leecherlığı bırakmak için yeteri kadar baskı yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 şu oyundaki potansiyeli harcayan herkese karşı nefret doluyum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 şimdi geriye baktığımda oyunda değil de konseptte potansiyel varmış. yani warhammer + massive pvp çok iyi. ama bu oyunda ne onu kaldıracak teknik altyapı ne de gameplay vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 En son releasede oynamıştım.1 ay geyiğine oynamayı düşünüyorum ,bana populasyonu yüksek ,sadece bg girerek kasabileceğim server önerebilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 cevap verin lo spam yapacam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Bence bulaşma hiç bende öyle bir niyetle başladım ölü her tier senaryo gelmiyor t1 de bile 20 dakika bekliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar