nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 tekrar yukledım bı level 10'a kadar kasalım bakalım eski hamam eski tas mı? War mı oynayan guild falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 said: eski tas eski hamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 bikaç ay önce oynuyodum, çok da güzel gidiyodu ama özellikle t3'te baya bi sıkıldım bıraktım sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 geçen gün epeydir oynamıyorum diye 14 gün free vermişler. t4 almış yürümüş zaten 86 rr wh ile vuramadım kimseye sonra girdim dps archmage ile dağıttım ortalığı ama eski tadı yok kesinlikle. 14 günün 5 günü oynadım baydı anında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 topicin isminden etkilenip geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 f2p açılsa bir bakarım da yani o gear reset yüzünden bırakmıştım zaten. bir de artık maintenance mode, knight revamp olmaz bu saatten sonra yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 ftp olsa 2 sc atmalık veya bi saat orvr de gank falan için oynanır aslında ama salla ya gw 2 geliyo nasılsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 gear reset? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 game time card mı alsam yoksa sıtesınden mı aktıf etsem. bazı forumlarda sitesinden uyelık alanlardan bırden fazla cekım yapmıslar sanırım karttan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Marl0_on said: gear reset? skaven patch'le gelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismetto Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Yakındır... Kışa yakın dönücek herkez War`a duyduklarıma göre GW2 vs.. pek tutmamış.. Gelicekseniz biz onlineyiz Norn - Destruda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 deli gibi ekşın dönüyor hala.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 white lion'umu özledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 nasıl deli gibi ekşın dönüyor olabilir ya hepi topu 100 kişi oynuyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 yo 150-200 kişi oluyor akşamları bazen aynı zoneda. Bu sabah 8 de keep filan almaya çalıştık order savundu filan. Şaka maka kemik bi tayfa var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 dostum keep contributionda 270 küsürüncü olduğumu falan hatırladım şimdi. 500 oder aynı anda ittirirdi zonları, bi o kadar destro savunurdu... o savaşlardan sonra ben de arada bir 14 günlük hediye dönemlerinde döndüm ama oyunun yerinde yeller esiyor bence. hem sen evlenmiyor musun bakiyim ? azalt artık mmo'yu gelip basıcam tormenti böğrüne böğrüne :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 o dönemlere göre baya az tabiki tratcım ama tamamen bitmiş değil yani güzel aksiyon dönüyor hala. Bizim zamanımızdan baya adam oynuyor hala:) Evlendim ben abi asıl evlenince oynıyasın geliyomuş yannız neyse sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 valla nasılsa rr100 olamayacağım için toptan bıraktım ben. bizim red guard tayfa ile GW2'de bomb squad şeklinde milleti pataklıyoruz bu aralar. eski WAR gibi olmasa da bayaa eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 level cap 100 e çıkmasaydı ben de hala oynuyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 aynen o bitirdi zaten oyunu. bide ağır bi progress 80-100 > 1-80 olması bence kötüydü. 90 ve 100 setleri zaten hayvan gibiydi orada büyük bi gap oldu işte playerlar arasında. ama o patch'e kadar oynadığım en zevkli oyundu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 en doğrusu demişsiniz son mesajlarda. swtor'u f2p yapıp da bunu yapmayan kafayı mermere çarpmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 http://inciswf.com/1304375737.swf kısmet buarayyamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Valla Guild Wars 2'nin aylık ücreti olmamasınında gazıyla bende tekrar açtırdım accountu az önce iniyor şuan oyun.Ya yıllar geçsede kopamadığım tek oyun bu olacak heralde.Nedeni konusunda en ufak bir fikrim olmasada bırakamıyorum meleti.F2p olsada rahatlasak artık bi ya öf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Herifcotr Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 yazuach said: Valla Guild Wars 2'nin aylık ücreti olmamasınında gazıyla bende tekrar açtırdım accountu az önce iniyor şuan oyun.Ya yıllar geçsede kopamadığım tek oyun bu olacak heralde.Nedeni konusunda en ufak bir fikrim olmasada bırakamıyorum meleti.F2p olsada rahatlasak artık bi ya öf. Abi warhammer sana arkadaşlarınla birlikte ya da tek başına tanınma şansı veriyodu, yeteneğini konuşturma imkanı sunuyodu, warhammerde oyuncu efsaneler vardı, ulan şöyle bir WE vardı görmeniz lazımdı herif akıyodu resmen, ya da ne biliyim bi healerın ölüsü bile heal atıyodu gibilerinden lafları duyma imkanı veriyodu. herkesinde birilerini duyduğundan eminim. Server'da uyuz olduğun bir herifi illaki bulabiliyodun, karşına çıkıyodu bir sc de milletin arasından ona doğru uçabiliyodun, ya da bir harita da warbandla gezerken çalıların arkasına saklanmaya çalışan choppa ya da Black Orclar lar görebiliyodun, ya selam veriyodun en önemlisi, tanımadığın ama sürekli gördüğün birilerine, adam kovalıyodun abi, yukarda kaçıyodu, aşşağıda tekrar karşına çıkabiliyodu, karşı tarafın adamlarının isimlerini biliyodun, kesemeyip hırs yaptığın adamları başka zaman kestiğinde için rahatlıyodu, sc ye girdiğinde direk karşı tarafın isimlerine bakıyodun, oha ya bu herifler parçalar abi bizi, şu, şu, şu var görmüyomusun deyip yinede saldırıyodun kazanabilmek için. ya da hiç merkezinden hareket etmiyodun farm olmamak için, ya da sen farmlıyodun duello gecelerine denk gellirsen milletin sanatını konuşturmasını izliyodun, "Bladeh" diye bir sorca oyuna ilk başladığım zamanlarda enginer karakterimle baya bir gülmüştüm bir sc de, ama bilmiyodum o ara adamın aktif bir guild lideri olduğunu, abi demekki adam bana diş bilemiş bana bir çok yerde beni yakaladı ve kesti ve yanında kimler varsa hepsi başıma toplanıp her seferinde güldüler, çok çektim ondan ciddi ciddi, ama güzeldi eğlenceliydi yani, bu imkanı verebiliyodu warhammer online gülen ya da gülünen taraf olmak Warhammer bunun için güzel bir oyundu benim için, çok yetenekli bir pvp oyuncusu değildim, herkesi keserim parçalarım diye bir hırsımda yoktu...ama arkadaşlarla çok eğlenebiliyodum ben bu oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar