destur Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 yav içmeye devam bir şey olmaz :) bizim baba anlatır ormanda ağaç kovuklarına biriken sulardan içerdik guççukken ... baba 83 yaşında,dedeye komonistler bayya bayya dövmişler 44 bulgarıstanda 73 yaşına kadar yaşamış,onun babası 101 yasını cörmüş onun babası 120 yası devirmiş ,mkropta lazım değil mi lâtife bir yana oturdugum muhite su dağıtımı da yaptık bursada oturanlar bilir bademli yöresi 99-2002 arası ..sıkı ise damacananın rengi parlak olmasın .vs vs ee adam para veriyy ,,müşteri her zaman haklı...birine verdik satsın diye hop camın yanına koymuş günlerce güneşin atında durmuş hali ile yosunlaşmış vs bir öteki tarlaya citmiş yanına boş damacanayı koymuş orada bahçeyi ilâçlamak için zehir vs akabinde hooop damacana ceri gelyy bayiye .damacanayı attık ama daha ne pis damacanalar gidiyordur dolum için ne diyyim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 baya sene önce kipada dolaşıyoruz böyle, öğrenciliğimizin ilk yılıydı herhalde arkadaşlar su alıcaklar. girdik su reyonuna. ilk ben gördüm kahkaha attım lan bu ne ahaha diye. noldu olm falan diye geldiler. abi bir baktık 6 lı poşetli olarak paketlenmiş 5ltlik sular vardı. şişenin biri ağzına kadar dolu, diğeri %85, öteki bildiğin %55 falan yarısı boş. ÇEŞMEDEN DOLDURMUŞLAR KOYMUŞLAR. ama dışı paketli. ceysu diye bir markaydı. hala gülerim yani. bu da böyle bir anımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Sağlık Bakanlığı tüm markalarda kirli suları açıkladı http://www.hurriyet.com.tr/saglik/21138895.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Başından beri şu listede bir şekilde 'Kalabak' olcağını tahmin ediyordum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 kalabak ftw diyenler nerede asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Uygunsuzlukların ne olduğunu da açıklasalarmış iyiydi.. Kalabak (ve onun grubundakiler) için özellikle belirtmişler "markanın diğer ürünlerinde değil, sadece damacanada uygunsuzluk" diye. Ve uygunsuzluğun "dolum tesisinde" olduğu söylenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 kalabak değil kabalak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 kabalakmış hakkaten :D Fiyatını falan uygunsuz bulmuşlardır diyordum ben de.. Ne kadar şu an kalabak'ın damacanası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 sakalardan alırsan 13 lt damacana 1.45 eve gelsin diyosan kapıya kadar 2.5 liraya getiriyorlar 13lük damacanayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Uygunsuzluk tespit edilen ürünler 114 adettir. Bunların toplanan numuneler içindeki oranı yüzde 8’e tekabül etmektedir. Dolum tesislerinde herhangi bir uygunsuzluk tespit edilmediği halde tüketiciye ulaşıncaya kadar geçen süreçteki uygunsuz şartlar sebebiyle olumsuzlukların görüldüğü su satış noktaları ve satılan ürünlerin isimleri www.thsk.gov.tr internet adresinde gün içinde duyurulacak. Bakanlık yaptığı açıklamada bu firmaların piyasadaki tüm damacana ürünlerinin uygunsuz olduğu anlamının çıkarılmaması gerektiğini belirtti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 bir da kabalak diye su içen insan mı var abi. bunlardan içen varsa zaten ölmüştür şimdiye sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 nestle ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 bu sayı 114 olmayacak mıydı 15 tane vermişler Ben su falan kullanmıyorum. Arada gidip kendim dolduruyorum korusu dan, erikli ile aynı kaynaktan alıyorlar sanki Ayrıca bunlar isim değiştirip yeniden üretime geçecekler midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 114 marka değil toplam alınan örneklerin 114 tanesinde çıkmış. her markadan 1 tane alınmıyor. %10 a yakınmış bu 114 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 su tesisi kapatılıyo abi nerden üretime geçicen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 fenn said: bu sayı 114 olmayacak mıydı 15 tane vermişler Ben su falan kullanmıyorum. Arada gidip kendim dolduruyorum korusu dan, erikli ile aynı kaynaktan alıyorlar sanki Ayrıca bunlar isim değiştirip yeniden üretime geçecekler midir? Korusu ile erikli farklı diye biliyorum. Korusu kaynağı çok iyi ya, piknik yapmıştık biz orda. Tr'nin de net en iyi suyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 erikli > korusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 hmmm nerde bu korusu kaynnağı ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 hamamlıkızık köyü, yıldırım/bursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Su içmiyorum ben, kafam rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 http://www.thsk.gov.tr/tr/index.php/haberler/265-damacana-su-verileri-temmuz-2012-piyasa-denetim-raporu geldi beyler. korusu, balıkesir-tekirdağ gg. erikli, adana-balıkesir-bartın-kahramanmaraş-tokat gg yanında numunenin alındığı adresler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 izmir den büyük marka yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 http://findiksu.com/ içioz lan temiz cıkmıs X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 SeaGle said: fenn said: Ben su falan kullanmıyorum. Arada gidip kendim dolduruyorum korusu dan, erikli ile aynı kaynaktan alıyorlar sanki Korusu ile erikli farklı diye biliyorum. Korusu kaynağı çok iyi ya, piknik yapmıştık biz orda. Tr'nin de net en iyi suyu. Çıkan yerler arasında çok fark var. Birisi cumalıkızığın biraz aşağısı ( mahallesi olsa gerek) diğeri de Bi şelale var orada yanılmıyorsam fabrikası eriklinin. Korusu ve erikli farklı tabi ki ama ikisi de uludağdan geliyor ve çıktıkları bölge arasında az mesafe var diye hayalgücüne dayalı sallamasyon da diyebiliriz. Hayvan herifler 5 lt pet dolduracağız kamyonetlerle geliyorlar su doldurmaya ve miktar ne kadar fazla olursa olsun 1 tl almaları da ilginç. 50 lt de 1 lira 1 ton da 1 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 xaty said: kabalakmış hakkaten :D Fiyatını falan uygunsuz bulmuşlardır diyordum ben de.. Ne kadar şu an kalabak'ın damacanası? Yine kalabak demis cik cik cik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar