Ren Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 toggie said: ben izmir'de cesmeden su icmeyi bırak banyoya girerken bile bazen tiksiniyorum şu cümleden sonra inip 5lt erikli aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 başlığı görünce nixon watergate skandalı sandım sadasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Abi nerde bu markalar ya, gösterip de vermeyen kadın gibi haberi yapıp ortadan kayboldu ahaber denen herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Yayınlatırlar mı abi ucu herkese dokunuyor bunun çünkü, bu ülkede denetim işlerinin ne kadar dandik olduğunu anlar millet yoksa. Rezalet ötesi ya bizzat gıda sektöründe bir üretim işine giren aile arkadaşı insan denetimciler gelsin de kontrol etsin diye herifleri sürekli aramaya başlamış adamlar da sürekli başlarından savmış siz başlayın sorun yok falan diye. 3. dünya ülkesiyiz hala avrupanın bilmem neyinci gelişen ekonomisi reklamlarının bir önemi yok sen kendi vatandaşına hizmet etmediğin sürece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Düzgün yapanlar da vari kötü yapanlar da var. Hep bu gıda sektöründe çalışan tanıdıklar vardı eskiden, bir tane kötü üretim yapan adam varsa bir tane de iyi yapan var. Bu kötü depolama işini Pınar yapıyor hep, hiç beklenmeyen Şahin gibi bir firma ise her aşamada kaliteli. Ankaralıysan AOÇ'nin her ürünü temiz üretiliyor, malzemesi iyi, kaliteli; Ankara dışında pek bulunmuyorlar ama. Pınar su almayın mesela, güvenemiyorum o markaya gördüğüm bir sürü şeyden sonra. AOÇ yeni su çıkarmaya başladı, çok temiz o. Hayat ile Erikli de iyi. Nestle almayın, yabancı maddeler çıkıyor onlarda hep, EU banı vardı hatta bir ara. Ötekileri bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 GERGE said: Düzgün yapanlar da vari kötü yapanlar da var. Hep bu gıda sektöründe çalışan tanıdıklar vardı eskiden, bir tane kötü üretim yapan adam varsa bir tane de iyi yapan var. Asıl soru denetim nasıl? Kötü firmayı kaç senede fark ederler? 5-10? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Bir ara bir youtube kanalı açıp, bu tarz şehir efsanelerini - söylentilerini bizzat lab'da test edip videosunu çekme planım vardı. Hani halka 'su pis' denir de ne hangi su olduğu bellidir, ne nesinin pis olduğu, böyle açıklayıcı falan. Sonra üşendim tabii ki de, artık lab da zaten uzak kalıyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Eskiden denetim daha iyiydi gerçekten, hala bilgi gelsede gidip gelmelerle, oturup yemek yemelerle; artık büyük oranda üreticinin insafına kalmış insanlar memlekette. EU'nın banladığı Nestle suları bizde satıldı mesela. Nestle sorunlarını giderip durumu düzelti sonra diyorlar ama bizde satıldı yine de onlar. Ama hâlâ iyi üretenler var. O AOÇ'nin yeni su fabrikası çok iyi mesela. Genelde küçük markalar o dediğim Şahin Sucukları gibi iyi oluyor ama, büyük firmalar o kadar iyi değil. Biraz da küçük olup kalite ile rekabet etme olayı. Küçük firmaların da çoğu kötü ama. Sağlıklı gıda bulmak zor iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 bimden 1,5luk özkaynak. damacanadan daha ucuza geliyor, tadı da mis, ölmüyorum, güçleniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 şu konuda bile bir grafik yapmıyorsan ne anladık senin cinaliliğinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 artık bedavaya yapmıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 kaç para istiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 fiyatını söyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 yirmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 gönderiyorum 20tlni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 poyund olarak demiştim. ölçüler bardakla kaşıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Ren said: toggie said: ben izmir'de cesmeden su icmeyi bırak banyoya girerken bile bazen tiksiniyorum şu cümleden sonra inip 5lt erikli aldım valla ben de erikli damacana alıyorum. damacana olayının guzelligi su bittigi anda bi telefonla 10dk icinde ayagına geliyo olması. ama bu suların da fazla beklemeden tuketilmesi gerekiyor. damacanaların plastiginin neden mavi renkte oldugunu arastırın anlarsınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 dasaaa said: öncelikle neden barkod ile olan sistemi kuramadıklarını anlayamadım. ikincisi, içine mazot koyuyorar, çöpün yanında su var falan bana çok düşük yüzdeler gibi geliyor. emin de değilim doğrusu. ayran pompalamak iyi oluyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 eheh bu konuda pahalısı iyidir kafası mı uygulamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 aynen. böylece psikolojik etkisinden yırtıyoruz. fiziksel etki her türlü giriyor tabi yine =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 eskiden cam damacanalarda gelirdi. Kapıda evdeki sürahi vs doldururduk. Bu risklerden kurtulmanın en iyi yolu su arıtma cihazları. Almanız gereken cihazda 1- Giriş basıncı 3 bardan az ise basınç pompası 2- Aktive karbon filtre 3- 5 mikron filtre 4- Reverse osmosis membran (en az ikili)(membranların üretim yerlerine dikkat edin) 5- UV 6- Koku giderici AK filtre 7- kaliteli bir depo (içi plastik olduğu çin mallarından uzak durun,) 8- Evin girişine de yumuşatıcı tavsiye ederim, ancak fiyatı yüksektir. İçeceğiniz su kalitesini etkilemez ama membranların ömrünü artırır, saçlarınız yumuşak olur, anneniz/eşiniz daha az banyo vs temizliği yapar, az deterjan harcarsınız. Dezavantajı ilk yatırım maaliyeti ve arada değiştireceğiniz filtrelerdir. Ama sonuç olarak damacana sudan ucuza gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Aslında birde negatif iyon makinası almak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 iceceklerin saklanması konusunda artık cam olayına gecilmesi gerekli. plastikle olan savasın dozunu arttırmak gerekiyor. bu marketlerdeki posetler icin de gecerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 yeniden dolum olayı istemeyenler için cam imkansız. tek kullanımlık cam olmaz sonuçta. aslında cam damacanası olacak herkesin. büyük araçlarla gelip senin damacanana o anda araçtan dolum yapılacak. tabi sağlık açısından düzgün olacak aracın tankı. iyi bir yatırım gerekir o araçlar için ama karşılığını alırlar büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar