Ren Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 abi şimdi bi dk. mezarlık satanist yuvası değil miydi ya. mezarlık algısı mı değişiyor yoksa? şşş gece mezarlığın yanından geçmeyin aşırı dinciler zikir çekiyormuş mu denecek artık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Kızlar satanın yardakları işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 karnını doyurmak için 2 poğaça 2 meyve suyu çalan çocuğu üst seviye olan 12 yılla yargılamaya çalışıyorlardı lol. Adaletini ..... Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Dayaktan içeri girmezler en fazla ceza alırlar tecil edilir. Ama cilt bozmadan ceza alırlar belki, gerçi ne kadar cizdi kızı belli olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Dayaktan ceza yoksa böğrüne böğrüne çalışmak lazım bundan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 koca göt, dar paça kot, tiger ayakkabi. tam varoş orospuları yemın ediyorum. yazık ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 tecavuz var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 ya videodaki olay hoş değil tabiki ama hani yasaktı küfür vs forumda? çok acayip ya anlamıyorum gerçekten. burdan orospu yazınca ne geçiyor elinize forumu boka çevirmekten başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 orospu bence küfür değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 meslek sonucta mühendis demek gibi bisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Şimdi bunlara o yerine varoş danteli daha uygun olabilir bence daha iyi bir hakaret. çünkü o dediğin insan bile bir değer üretiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 lan kız olmak dayakta bile avantajlı, wwe izledim sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 kiz brutal giriyo yalniz lan kafayi falan yere carpiyo, direk cinayete tesebbus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 ama yinede bi zangef degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 basit insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 BASİT MASİT VURDU MU OSURTUYO AGA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 kız ortamında kısa saç = win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 iri meme> kısa saç abi memeler güzelse her şekilde win. kızın memeler güzel olsaydı da üstünü çıkartsaydı bu haber "liseli kızların mezarlık orgysi" olarak değişmiş olurdu hatta. ya da bi konuyu daha memeye bağlamak için aşırı derecede kasıyorum. bilemedim. gidip memeleri bağlayım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 ortamda su ve ıslatma olayı var. buradan memeye bağlamak daha kolaydı aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 biliyor musun bu tarz videoları hiç baştan sonra izlemiyorum ki.. üç tık baş orta son.."ok şiddet uygulamış varoş kızları. hayatları zaten loserdı, daha da loser olacaklar. aileleri zaten ilgisiz çöplerdi, aynı seviyede kalacaklar" bu düşünceyi 1milisaniye düşünüp kapatıyorum. ne canımı sıkacağım toplumun beni çok ilgilendirmeyen bir kesimi için. kendi içlerinde sabaha kadar kavga etseler çamur döküp mudfight izlemeye çalışırım sanıyorum. ancak politikaya falan girersem bunların üstünde etkim olacaktır. kalanında benim de onlara karşı bir etkim yok ne yazık ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 ben de izlemiyorum. hızlıca geçip kapatıyorum. hatta bu haberi eski sayılır haber sitelerinde denk geliyordum da bi göz gezdirip geçmiştim. konusu da açılınca gündemi takip etmek adına bi göz attım. kanayan yaramız değil. insanoğlu vahşiliği tarihin her noktasında hissedilir derece kendini gösteriyor. beni düşündüren konu ise gerçekten ilimde, bilimde o kadar yol alıp; daha eğitimli, bilinçli bireyler yetiştirdiğimiz ortadayken halen içimizdeki en ilkel dürtü olan bu vahşiliği köreltemiyoruz. halbuki doğayla olan savaşı çoktan kazanmış, artık en tıfılından en güçsüzüne kadar üreyip serpilebilirken bile içimizdeki şu ilk insansı, saldırgan, vahşi hayatta kalma dürtüsünden sıyrılamıyoruz. düşünsene ilkel çağda şu numarayı bile yaparak tanrı kabul edilip kavimleri yönetebileceğin zeka ve gelişmişlik seviyesine sahip zamanlardaki insan bile işte bu şekilde şiddet uyguluyordu bir başkasına. aradan geçmiş bilmem kaç bin sene aynı yerdeyiz. üzücü. sonra neden memeye bu kadar takılıyormuşum. sapıkmışım. laf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 said: daha eğitimli, bilinçli bireyler yetiştirdiğimiz ortadayken şuradan sonrasını okumadım. memeye kadar okumadım yani. memeleri benim browser kırmızı bold olarak gösteriyor hep. ondan okuyorum. abi bu kızların önümüzdeki 3jenerasyonu eğitimli yahut bilinçli olamayacak büyük ihtimalle. aoe gibi "yaparım, oduncu" yetiştirme merkezlerine de ihtiyacımız var sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 yada.. http://constantmotions.files.wordpress.com/2012/04/battleroyale.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 mortal kombat yapmışlar kafayı yerlere vurmalar surata tekmeler camla kesmeler. dayak yiyen kız yine de bana mısın demiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 bunelan http://i.imgur.com/6IBxr.gif hangi şehir bu? bi tahminim var ama söyleyince kızıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar