Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=bRxSOJgQfOE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 0.24 teki adama uzaylı mı ? O gözler nedir la ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 bence seda sayandan 10 kat falan iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 hep ramazan reklamı yapıyorlar, hiç şamanistlere reklam yapmıyorlar :(((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 bence seda sayan'lı çok daha iyiydi. yazık azra'nın böyle şeylere alet olmasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Off tüylerim diken diken oldu. Tv izlemiyorum, gelip burda buluyorlar beni :(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 bence artik kola yapmasinlar lan.. yada yapsinlar. dagal seleksiyon iyidir dfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 dagal seleksiyona azra akın da dahil mi? http://i.imgur.com/yFL5A.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Pepsi o kadar iğrenç, o kadar rezil reklamlar yapıyor ki bu yenisi yine görece olarak daha iyi yani. Bir ara rezil reklamlar arasında Casper tartışmasız birinciydi. Sonra Pepsi çok sağlam atak yapınca Casper reklam çıkartamaz oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Masakari said: 0.24 teki adama uzaylı mı ? O gözler nedir la ? aynen bunu yazacaktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 abi ben anlamıyorum, reklamcılık denilen olay yaratıcılıkla alakalı bişey. şimdi bu senaryoyu yazan adam. ölsün daha iyi o kadar iğrenç, bi boktan anlamayan rezil herifin-karının teki ama artık nasıl bi torpili varsa koskoca pepsi'ye reklam yapıyor. nasıl dönüyor bu işler vallahi anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 boş laflarla satıyorlar kendilerin işte this is reklamcılık in tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Coca cola işi çözmüş. Aile sofrası ve arkaya daya tasavvufu ramazanda iş tamam. Ha bir de şehit cenazesinde algida ile beraber viral mutluluk paylaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 vaperon said: Aile sofrası ve arkaya daya tasavvufu ramazanda iş tamam. ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Reklamdaki şelale burda lan. Haydariye köyündeki ufak şelale. Geçen sene piknik yaptık biz burda. Buz gibi suyu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 şaka gibi olmuş bu tvlerde yayınlandı mı? yok yok yayınlanmamıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Masakari said: 0.24 teki adama uzaylı mı ? O gözler nedir la ? abi o seagle yalnız. ayıp oluyor.. gözleri pörtlüyor dışarıya diye zorla gözlük taktırtıyoruz zaten.. ayıp diye bişi var. senin anana bacına babana uzaylı zekiye desek hoşuna gider mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 SeaGle said: Reklamdaki şelale burda lan. Haydariye köyündeki ufak şelale. Geçen sene piknik yaptık biz burda. Buz gibi suyu var. abi ben açıkladım durumu zaten arkadaşlara şimdi. üzülmene gerek yok. piknik yaparken çekmişler falan.. kimse yemez bunları. doğruyu söyle sen de. e mi canım? abisinin kızıl kuzucuuuuğu benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Abi ben o kadar kızıl değilim yea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 sus lan kınalı yapıncak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Masakari said: 0.24 teki adama uzaylı mı ? O gözler nedir la ? Sen komşun John'u oruç tutarken görsen, müslüman olmuş John demez misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Senin saçın ve benim saçım karşı karşıya gelse, senin saçın benim saçım önünde diz çöker, tövbe ister! Ama düelloya sipeyskek de girerse iş karışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 azraya akılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 abi olay saç meselesi değil, bak gözlüklerini çıkartıp şelale altlarında gezme. gençler korkuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 azra akın da mındar oldu arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar